SLOBODA U SVOM NAJLEPŠEM OBLIKU.

Izgled BMW X1.

BMW X1 predstavlja karakterističan izgled jednog SAV na način koji je svestran i dinamičan u istoj meri. Bez obzira da li je u urbanom okruženju ili van puta, njegova snažno definisana silueta sa dugim međuosovinskim rastojanjem i kratkim prepustom pokazuje impresivnu figuru. Kombinuje sportski dizajn sa kompaktnim dimenzijama, bez kompromisa po fleksibilnosti ili prostranost u oba reda sedišta. Kombinacija visoko-kvalitetnih materijala i usklađivanje integrisanih karakteristika vešto zaokružuje izgled BMW X1.

OTKRIJTE BMW X1.

Bez obzira na elegantan izgled u svakodnevnoj upotrebi ili tokom istraživanja nepoznate teritorije - BMW X1 je savršen saputnik za svaku aktivnost. Nudi uverljivu svestranost i inspiriše svojim dinamičnim karakterom.

UPOZNAJTE SPONTANOST.

Dizajniran za savremen način života: BMW X1 impresionira elegantnim detaljima i snažno stilizovanom siluetom. Sa visokim stepenom fleksibilnosti u enterijeru i kompaktnim eksternim dimenzijama, savršen je saputnik za urban način života.

OTKRIJTE SLOBODU.

Karakteristična pojava SAV sa kratkim prepustima i dugačkom osovinom podstiče želju za novinama čim ga pogledate. Sa BMW X1, sve poznato ostavljate iza sebe i stvarate impresivan broj novih pređenih kilometara.

OTKRIJTE DINAMIKU.

Atletski oblik i izvanredna aerodinamika: BMW X1 impresivno dinamičan do najsitnijih detalja. Na ovaj način, vlada svakim sportskim izazovom.

Sa LED dnevnim svetlima kao standardom, BMW X1 je jasno vidljiv tokom dana.

Opcioni 19 " točkovi Y- krakog stila 511 sa brušenim završnim elementu daju dinamičnije karakteristike BMW X1.

Upadljiv izgled završnih elemenata dvostruke izduvne cevi naglašava sportski izgled BMW X1.

Krovne šine u izglačanom aluminijumu ističu siluetu BMW X1.

Stakleni panoramski krov otvara fascinantne poglede i naglašava osećaj prostranosti.

Izduvne cevi visokog sjaja unapređuju aerodinamiku i uočljive su na prvi pogled.

Tipično lice sa šest očiju jasno identifikuje BMW X1 kao člana X porodice.

Rotirajte vozilo
kako biste otkrili više.

  • Otkrijte BMW X1.

  • Upoznajte spontanost.

  • Otkrijte slobodu.

  • Otkrijte dinamiku.

Dizajn eksterijera.

Sama njegova pojava budi želju za novim otkrićem: Tu stilske karakteristike koncepta SAV zadovoljavaju dinamiku i atletizam urbanog načina života. Svojom visokom linijom krova, telo stvara poseban osećaj prostranosti u enterijeru. Opcioni xline dodaci u izbrušenom aluminijuma na telu ojačavaju atletski izgled i vizuelnu povezanost sa X porodicom. Oni takođe daju prepoznatljiv izgled prednje i zadnje strane. Ove karakteristične osobine, koje su takođe dostupne u brojnim ekskluzivnim bojama, dodatno pružaju zaštitu od oštećenja tokom izleta van puta. Aerodinamička izuzetnost i prateće smanjenje potrošnje goriva su garantovani detaljima, kao što su bočne vazdušne lopatice na vratima prtljažnika i vazdušna zavesa integrisana u ispustima na prednjoj strani.

LED light dizajn.

BMW X1 možete prepoznati čak i po mraku: Njegovo karakteristično lice sa šest očiju jasno ga identifikuje kao člana X porodice. Kao i tokom dana, BMW X1 je jasno vidljiv, zahvaljujući standardnoj funkciji LED dnevnih svetala. Ako je potrebno, proširene funkcije LED svetala sa svetlima za skretanje nude jasno i efikasno Bi - LED svetlo za oborena svetla i duga svetla. Svetla za skretanje u LED tehnologiji omogućavaju adaptivnu distribuciju zraka sa povećanim osvetljenjem bočne strane puta u gradskom saobraćaju. Istovremeno, LED koristiti do 50 % manje energije od klasičnih sijalica – koje imaju značajno duži vek trajanja i poboljšani opseg osvetljenja.

PANORAMA STAKLENI KROV.

Panorama stakleni krov prosto mami poglede i omogućava da velika količina svetlosti prodre u unutrašnjost i osvetli prostran i otvoren ambijent. Ako je sunčeva svetlost previše jaka, roletna se može jednostavno i lako spustiti. Sa funkcijom “ Gurnite i podignite”, panorama stakleni krov nudi niz opcija ventilacije. Ukoliko je stakleni krov u poziciji ventilacije, roletna se automatski vraća nazad kako bi seobezbedio željeni protok vazduha. A integrisani deflektor vetra automatski se aktivira da minimizira turbulencije prilikom vožnje sa otvorenim krovom.

Dizajn enterijera.

BMW X1 iznenađuje preoznatljivim elementima. To je omogućeno rasporedom kokpita koji je orjentisam ka vozaču svojim izuzetno inovativnim i sofisticiranim elementima dizajna. Osećaj dodira ima ključnu ulogu: Izuzetno fini materijali i vrhunska završna obrada impresioniraju na prvi pogled. Ambijentalno osvetljenje je savršeno prilagođeno enterijeru, kao i izbor materijala: koža, fino drvo i aluminijum impresioniraju svojim posebnim kvalitetom. Pažnju je posvećena praktičnim detaljimašto se jasno vidi u BMW X1. Bogato dizajnirana centralna konzola sa držačima za čaše i dodatnim prostorom za skladištenje nudi slobodu i naglašavaja svestranost enterijera. Tehničke karakteristike kao što su opcioni navigaciju sistem Professional sa iDrive Touch Controller su intuitivno raspoređeni oko sedišta vozača. Kao rezultat toga, možete se osećati kao kod kuće u BMW X1 pre prvog putovanja.

ISTRAŽITE ENTERIJER NOVOG BMW X1.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW X1 modele sa benzinskim ili dizel motorom:
Potrošnja goriva u l / 100 km (kombinovana ) : 6,6 do 4,1
Emisija CO2 u g / km (kombinovana ) : 152 do 109
Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW X1 xDrive25i:
Potrošnja goriva u l / 100 km (kombinovana ) : 6,6 do 6,4
Emisija CO2 u g / km (kombinovana ) : 152 do 149
Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u “Vodiču za potrošnju goriva i emisiju CO2 novog putničkog vozila”, koji je besplatno dostupan u svim prodajnim objektima i iz DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH Hellmuth - Hirth - Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.