OTKRIJTE NEOTKRIVENO.

Novi BMW X1.

BMW X1 otvara novo poglavlje umesto da sledi utvrđenu rutinu. Ipak, čak i na prvi pogled su prepoznatljive karakteristike X modela: kratki prepusti i veliki razmak između točkova, tipični za SAV ( Sports Activity Vehicle), definišu njegovu spoljašnjost. Unutra, takođe, X filozofija se konstantno održava. Sa visoko kvalitetnim materijalima i intuitivnim operativnim konceptom, BMV X1 svojim putnicima pruža udobnost povišenom pozicijom sedenja. I unutrašnjost je ne samo izuzetno gostoljubiva, već i izuzetno promenljiva: drugi podesiv red sedišta sa naslonom na električno sklapanje prilagođava se Vašim planovima za nekoliko sekundi. U isto vreme, efikasni i dinamični benzinski i dizel motori sa BMW EfficientDinamics tehnologijama podstiču Vač apetit za sledeću fazu.

Dizajn.

Velika predstava na svakoj vrsti terena: Stilske odlike SAV koncepta u BMW X1 zadovoljavaju dinamiku i atletizam urbanog načina života.

DINAMIKA IZ SVIH UGLOVA.

360° pregled BMW X1.

Otkrijte interaktivno

Udobnost i funkcionalnost.

Sa takvom varijabilnošću, darežljivo proporcionalnim enterijerom i povišenim položajem sedišta, BMW X1 impresionira kao savršena kombinacija za sve destinacije.

BMW HEAD-UP EKRAN.

BMW Head-Up ekran u koloru projektuje relevantne informacije direktno u vidokrugu vozača, omogućavajući mu da se u potpunosti koncentriše na vožnju. Ekran sadrži informacije kao što su trenutni broj obrtaja, pravci navigacije, Speed Limit Info sa indikatrom o zabranjenom preticanju, zajedno sa telefonom i listama zabavnih aktivnosti.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW X1 modele sa benzinskim ili dizel motorom:
Potrošnja goriva u l / 100 km (kombinovana ) : 6,6 do 4,1
Emisija CO2 u g / km (kombinovana ) : 152 do 109
Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW X1 xDrive25i:
Potrošnja goriva u l / 100 km (kombinovana ) : 6,6 do 6,4
Emisija CO2 u g / km (kombinovana ) : 152 do 149
Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnoj emisiji CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u “Vodiču za potrošnju goriva i emisiju CO2 novog putničkog vozila”, koji je besplatno dostupan u svim prodajnim objektima i iz DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH Hellmuth - Hirth - Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.