Paketi i oprema za BMW Serije 1 sa 5 vrata

DOBAR STIL JE U MODI.

Paketi i oprema za BMW Serije 1 sa 5 vrata.

DOBAR STIL JE U MODI.

Paketi i oprema za BMW Serije 1 sa 5 vrata.

Trendovi su za svakog. Međutim, stil je lična stvar, koja se može u potpunosti izraziti uz pomoć BMW Serije1. Sa BMW paketima u Sport i Urban varijantama. Sa atletskim M Sport paketom i orginalnim BWM Dodacima radi individualnijeg izgleda.

DOBAR STIL JE U MODI.Paketi i oprema za BMW Serije 1 sa 5 vrata.

Trendovi su za svakog. Međutim, stil je lična stvar, koja se može u potpunosti izraziti uz pomoć BMW Serije1. Sa BMW paketima u Sport i Urban varijantama. Sa atletskim M Sport paketom i orginalnim BWM Dodacima radi individualnijeg izgleda.

Read more

URBAN LINE.

Svežiji, moderniji i ekskluzivniji-sa Urban Line paketom opreme možete vašem BMW Serije 1 sa 5 vrata pružiti nešto što se retko viđa na ulicama: vaš lični dodir.

 • Spoljašnjost

  Urban Line paket dolazi sa aluminijumskim felnama od 16 inča sa krakovima u „V“ stilu 411. Prepoznatljiva BMW maska, sa lajsnama urađenim u Oxide Silver mat boji sa ramom napravljenim od visoko poliranog hroma, naglašava prednji deo vozila. Prednji usisnici vazduha su urađeni u sjajnoj crnoj boji i – isto kao i zadnji branik- dolaze sa naglašenom linijom urađenom u mat Oxide Silvermatt boji koja naglašava prednji i zadnji kraj. Linija se nalazi na sredini usisnika za vazduh na prednjem braniku i ofarbana je u sjajnu crnu boju. „Urban Line“ natpis se može pronaći na prednjim bočnim panelima.
  Aluminijumske felne sa krakovima u „V“ stilu 412 od 17 inča, u Bicolour Silver boji su dostupni kao ekskluzivna alternativa za Urban Line paket opreme. Ostale felne su takođe dostupne.

 • Unutrašnjost

  Čak i pre ulaska u vozilo, daljinski upravljač sa elegantnim detaljima urađenim u Pearl Chrome boji vam nudi uvid u uzbuđenje koje sledi. Kada su prednja vrata otvorena pažnja vam automatski odlazi ka pragovima sa aluminijumskim detaljima i „BMW Urban“ natpisu.
  Putnici se mogu udobno smestiti na elegantnim sedištima presvučenim kombinacijom kože/tkanine u Path Silver/Pearl Grey dizajnu. Crni detalji unutrašnjosti napravljeni od akrilnog stakla sa Oxide Silver mat bojom, zajedno sa opuštajućom mešavinom direktnog i indirektnog osvetljenja - kao što je ambijentalno svetlo, osvetljenje ručki vrata i osvetljenje patosnica-stvaraju luksuzno luksuzno u kabini. Boja svetla se može menjati iz plave u narandžastu. Naslon za ruke sa klizajućim podešavanjem takođe doprinosi odličnom nivou udobnosti za vozača i suvozača. Sportski, kožni volan je odličan i omogućava vozaču da potpuno uživa u preciznosti BMW suspenzije.
  Sedišta presvučena kombinacijom kože i tkanine u dizajnu Path Black/Silver, zajedno sa unutrašnjim ukrasima napravljenim od belog akrilnog stakla i matiranim ukrasima koji su takođe dostupni kao alternativa.

SPORT LINE PAKET.

Sa Sport Line paketom, dinamična BMW Serija 1 sa 5 vrata izgleda čak i više sportski i atletski, što je posledica izmena napravljenih na spoljašnjosti i unutrašnjosti automobila.

 • Spoljašnjost
  • BMW prednja rešetka sa devet ekskluzivno dizajniranih vertikalnih letvica u boji Oxide Silver, okvir rešetke u boji Chrome visokog sjaja
  • Prednji branik sa specifičnim elementima dizajna u boji Oxide Silver mat i crnoj boji visokog sjaja
  • 16" aluminijumski točkovi u V-spoke stilu 411, alternativno 17" aluminijumski točkovi u V-spoke stilu 412 Bicolour; dostupni su i drugi točkovi
  • „Urban Line“ oznaka sa strane
  • Zadnji branik sa specifičnim elementima dizajna u boji Oxide Silver mat
  • Ukrasna lajsna izduvne cevi u boji Chrome mat
 • Unutrašnjost
  • Završni elementi pragova vrata u aluminijumu sa oznakom „BMW“
  • Sedišta u kombinaciji štof/koža „Path“ Silver/Black, alternativno sedišta u koži „Dakota“ Oyster; dostupne su i druge presvlake
  • Sportski kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima
  • Ključ automobila sa detaljima u boji Pearl Chrome
  • Završni elementi unutrašnjih ukrasnih lajsni od belog akrilik stakla sa strukturnim graviranjem i Oxide Silver mat akcent, alternativno lajsne od finog drveta „'Fineline“ Stream sa akcentom u boji Oxide Silver mat; dostupne su i druge lajsne
  • Narandžasto ili plavo varijabilno ambijentalno svetlo
  • Osvetljenje B-stuba

M SPORT PAKET.

Ekstremni sportski automobil za ulice: Sa M Sport paketom opreme možete prikazati sportski karakter BMW Serije 1 sa petoro vrata - unutra i spolja. Dizajnerski detalji M Aerodynamics paketa i M Sport suspenzije (deo paketa) daju vozilu neodoljivo atletsko prisustvo.

 • Spoljašnjost

  Zahvaljujući M Sport suspenziji i aluminijumskim felnama od 17 inča sa duplim kracima u stilu 383 M, M Sport paket je idealno skrojen da ispuni zahteve vozača željnih dinamične vožnje. M Aerodynamic paket sa branicima i bočnim pragovima u boji karoserije, zajedno sa zadnjim difuzorom u Dark Shadow metalik boji, naglašavaju atletski izgled automobila. Svaki segment BMW prednje maske sa hromiranim okvirom sadrži devet rebara sa mat crnim rebrima. Sportski izgled je upotpunjen BMW individualnim Shadow Line karakteristikama kao što su ukrasne trake, bočni ramovi, okviri prozora i spoljašnji retrovizori u crnoj boji visokog sjaja. Izduvna cev je napravljena od hroma. M logo na prednjim bočnim panelima ukazuje na dinamične ambicije automobila. Estoril Blue metalna boja je ekskluzivno dostupna u M Sport paketu opreme.
  M Sport paket je takođe dostupan sa standardnom suspenzijom ili Adaptivnom M suspenzijom, zajedno sa aluminijumskim felnama od 18 inča sa duplim kracima u stilu 461 u Silver ili Ferric Grey metalnim bojama sa mešanim pneumaticima.

 • Unutrašnjost

  Sportska sedišta iz M Sport paketa, presvučena tkaninom/Alkantarom u Hexagon Anthracite dizajnu sa kontrastnim šavovima u Royal Blue boji i ekskluzivnom M stilu. Sedišta nude vozaču i suvozaču optimalnu podršku dok nasloni za ruke sa klizajućim podešavanjem pružaju još veću udobnost. BMW Individualni tapacirung krova od Anthracite i unutrašnji detalji u Aluminium Hexagon kombinaciji sa mat plavim ukrasima naglašavaju dinamične performanse vozila. Vozač uvek održava savršenu kontrolu nad vozilom zahvaljujući M sportskom volanu presvučenom kožom sa tri kraka, konturisanim mestima za palčeve i multifunkcionalnim tasterima. Sa prečnikom od 373 mm i „M“ znakom, volan dolazi obmotan u „Walknappa“ crnu kožu sa crnim šavovima. Instrument tabla, sa brojčanicima sa detaljnim merenjima, naglašava atletski pedigre vozila, dok ključ vozila sa Estoril Blue detaljima naglašava vozačevu želju za dinamičnom vožnjom.
  Mešavina direktnog i indirektnog svetla, kao što je osvetljenje unutrašnjosti i patosnica, dodaje upečatljiv dodir unutrašnjosti. Boja svetla se može promeniti iz bele u narandžaste.
  Unutrašnji detalji su takođe dostupni u Aluminium Hexagon kombinaciji sa naglašenim detaljima u crnoj boji visokog sjaja. Dodatni unutrašnji ukrasi su distupni.

Paketi opreme

PAKETI OPREME.

BMW paketi opreme su prvi izbor koji se tiče specijalne dodatne opreme vašeg BMW Serije 1. Raspitajte se kod vašeg BMW zastupnika koji su paketi dostupni u vašoj zemlji ili saznajte putem konfiguratora vozila na nacionalnoj BMW internet stranici.

ORGINALNI BMW DODACI.

Uz pomoć orginalnih BMW dodataka možete naglasiti individualni stil vašeg BMW automobila Serije 1 i dodatno povećati svestranost i fleksibilnost vozila. Ovde možete pronaći selekciju kvalitetnih i praktičnih proizvoda.

 • Prevoz prtljaga

  Moderni BMW krovni nosač 320 u beloj i anthracite boji omogućava prostor za pet pari skija dužine 185 cm i kompatibilan je sa svim BMW krovnim koferima. Zbog činjenice da se može otvoriti sa obe strane i ima trostruko centralno zaključavanje sa svake strane, skije se lako utovaraju i zaštićene su od krađe.
  Univerzalni držač je idealan za prevoz svih vrsta stvari. Zahvaljujći četiri potpuno podesiva držača, četiri tačke vezivanja i dva španera, čak i velike i glomazne stvari se mogu bezbedno prevoziti.
  BMW sedište za dete „Junior Seat Group 2/3“ u crnoj/plavoj kombinaciji boja „raste“ zajedno sa detetom i može se koristiti veoma dugo, za decu od približno tri do dvanaest godina (približno 15-36 kg). Pričvrsti se uz pomoć sigurnosnog pojasa u tri tačke i takođe se može povezati putem ISOFIX tačaka kačenja. To znači da sedište nudi povećanu stabilnost. U isto vreme, patentirani vazdušni jastučići i bočne potpore osiguravaju optimalnu zaštitu od bočnih udaraca. Osim toga, sedište za dete se savršeno uklapa u sedište bilo kog vozila zahvaljujući podesivom nagibu naslona za leđa. Funkcija preklapanja naslona za leđa osigurava lako prenošenje van vozila.

  Držač za Apple iPad 2, 3 ili 4 uključuje utičnicu za USB/punjenje uređaja. Lako se može prikačiti na osnovni nosač (opcionalno) i skinuti pritiskom na dugme. Apple iPad se lako može montirati na ram koji se rotira za 360°. Činjenica da se može postaviti u razne položaje osigurava da putnici na zadnjem sedištu imaju udoban ugao čitanja, gledanja video snimaka ili se mogu upustiti u komunikaciju preko interneta (samo u kombinaciji sa BMW priključnom tačkom). Zahvaljujući integrisanom potporom na zadnjoj strani, držač se takože može postaviti izvan vozila.
  Nosač za bicikle/e-bicikle koji se montira na kuku vozila je lagan ali stabilan i nosivosti je do 60 kg. Neverovatno jednostavan za korišćenje, može prevoziti do dva bicikla ili e-bicikla (može se proširiti kako bi smestio tri bicikla). Funkcija naginjanja osigurava pritstup prtljažniku u bilo kom trenutku.

 • Aluminijumske felne

  Kvalitetne aluminijumske felne u veličini od 19 inča sa dizajnom krakova „Star-spoke 660“ su urađene u dvobojnoj Orbit Grey boji, sa sjajnim naglašenim detaljima. TPMS (Sistem za praćenje pritiska u pneumaticima) komplet sa „run-flat“ pneumaticima dolazi sa prednjim točkovima veličine od 7.5J x 19 sa 225/35 R19 88Y XL RSC pneumaticima i veličinom zadnjih točkova od 8J x 19 sa 245/30 R19 89Y XL RSC pneumaticima.
  Felne od 19 inča napravljene od aluminijuma, vrhunskog kvaliteta, sa duplim kracima i stilom 361 su urađene u dve boje, crna sa crvenim prstenom i daju automobilu sportski izgled. Kompet točkova sa „run-flat“ pneumaticima dolazi sa točkovima veličine prednjih točka 7.5j x 19 sa 225/35 R 19 88Y XL RSC pneumaticima i veličinom zadnjih točkova od 8J x 19 sa 245/30 R19 89Y XL RSC pneumaticima.

 • Dodaci za unutrašnjost i spoljašnjost

  Savršeno skrojene, dugotrajne Urban patosnice za sve sezone sa izdignutom ivicom i elegantnim dizajnom ne samo da štite pod od vlage i blata, nego vam održavaju stopala suvim. Sa svetlo sivom ivicom, crne patosnice za prednja sedišta se savršeno uklpaju u Urban Line paket opreme.
  BMW Urban kučišće za ključ kombinuje kvalitetnu kožu sa inovativnim metalnim detaljima i savršeno dopunjava dinamični karakter vozila. Ključ se savršeno uklapa u kućište, zaštićen je od ogrebotina i lako se može otvoriti. U crnoj/svetlo sivoj boji, savršeno dopunjuje Urban Line paket opreme.
  Savršeno uklopljene, dugotrajne patosnice za prtljažnik, sa izdugnutim ivicama i elegantnim dizajnom ne samo da štite pod od vlage i blata, već održavaju vaše noge suvim. Sa svetlo sivom ivicom, crne patosnice se savršeno uklapaju u Urban Line paket opreme.