BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 1 sa petoro vrata

PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 1 sa petoro vrata.

PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 1 sa petoro vrata.

Kada ste u BMW vozilu Serije 1 možete imati sve što vas povezuje sa okruženjem i poboljšava kvalitet vašeg života-zahvaljujući BMW uslugama i apllikacijama iz sistema BMW ConnectedDrive. Za sve što internet ima da vam ponudi. Za vašu muziku, bilo gde, bilo kada i za priliku da izbegnete saobraćajne gužve koristeći drugu rutu.

PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 1 sa petoro vrata.

Kada ste u BMW vozilu Serije 1 možete imati sve što vas povezuje sa okruženjem i poboljšava kvalitet vašeg života-zahvaljujući BMW uslugama i apllikacijama iz sistema BMW ConnectedDrive. Za sve što internet ima da vam ponudi. Za vašu muziku, bilo gde, bilo kada i za priliku da izbegnete saobraćajne gužve koristeći drugu rutu.

CONNECTEDDRIVE USLUGE.

Opcionalna oprema ConnectedDrive usluge formira osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga, dok je na putu.
BMW ConnectedDrive funkcije uključuju BMW Online opciju koja pruža pristup trenutnim, lokalnim informacijama kao što je vreme i vesti i internet pretragu putem Google pretraživača kao i sve kancelarijske funkcije. U meniju aplikacija moguće je sastaviti individualizovanu grupu usluga kao što je web-kamera, informacije o ceni goriva, parking informacije i vodič za hotele i putovanje.
Funkcije takođe uključuju jednostavan za korišćenje, bezbedan i neograničen pristup aplikacijama na vašem pametnom telefonu. ConnectedDrive usluge takođe pružaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici gde možete poručiti usluge i aplikacije bilo gde i bilo kada, kako bi ispunli vaše individualne potrebe. ConnectedDrive usluge nude sve ovo i još više, čineći svako putovanje u BMW pravim iskustvom.

 • BMW aplikacije

  BMW aplikacije predstavljaju platformu koja omogućava lako korišćenje izabranih aplikacija na pametnom telefonu u vašem BMW vozilu. Kako bi mnoštvo aplikacija bilo dostupno njihovim mušterijama, BMW ne samo da razvija svoje aplikacije, kao što je BMW Connected i M Laptimer, nego i blisko sarađuje sa partnerima kao što su Napster, GoPro, Deezer, Spotify i Audible kako bi se te aplikacije mogle bezbedno koristiti u automobilu.
  Jednostavno priključite vaš pametni telefon putem adaptera, ako je dostupan, ili USB kabla. Sve funkcije aplikacija se mogu bezbedno koristiti putem iDrive kontrolera. Izbor aplikacija dostupnih za korišćenje u automobilu se konstantno širi zahvaljujući bliskim saradnjama između BMW i raznih dobavljača. Radi više informacija pogledajte www.bmw.com/apps.

 • BMW ConnectedDrive prodavnica

  Usluge i aplikacije koje ispunjavaju svačije potrebe se mogu kupiti u BMW ConnectedDrive prodavnici u bilo kom trenutku i mestu. Te usluge se mogu fleksibilno odabrati i poručiti čak nakon kupovine vašeg BMW automobila. To omogućava korisnicima da izaberu iz dostupnih BMW ConnectedDrive usluga i aplikacija direktno iz automobila u bilo kom trenutku na osnovu inidiviualnih potreba vozača.
  Usluge i aplikacije koje se mogu poručiti u BMW ConnectedDrive prodavnici su specijalno razvijene kako bi ispunile potrebe i zahteve BMW vozača. Trajanje pojedinih usluga se takođe može izabrati. To omogućava klijentima da poruče usluge na određeni vremenski period, na primer tokom godišnjeg odmora.
  BMW ConnectedDrive prodavnici se može pristupiti iz vašeg BMW vozila, ili putem MyBMW ConnectedDrive internet portala. Poručene aplikacije i usluge su potom dostupne u vašem automobilu kratko nakon njihove kupovine. BMW ConnectedDrive prodavnica pruža ažurirane informacije o selekciji dostupnih aplikacija i usluga u svakom trenutku.

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, korisnici jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

Usluge na daljinu.

ZABAVA PREKO INTERNETA.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje.Opcija zabave preko interneta nudi direktan i neograničen pristup više od 22 miliona muzičkih naslova unutar vašeg BMW vozila – bez pametnog telefona ili drugih uređaja. Postoji mnogo pesama koje odgovaraju svačijem ukusu. Čim pustite pesmu nekog pevača, ona je automatski snimljena na hard disk vozila. Radi garantovanog užitka u slušanju bez prekida.
Uz pomoć Online Entertainment paketa, nalog za internet bez ogrančenja koji traje godinu dana se može otvoriti kod bilo kog BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristi u šest različitih zemalja u Evropi bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Španija i Holandija.

Zabava preko interneta.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

RTTI sistem (informacije o saobraćaju u realnom vremenu) pružaju ažurne informacije o saobraćaju u svakom trenutku. Precizni detalji o lokaciji i trajanju kašnjenja se prenose kako bi vozač uvek bio informisan, skoro u realnom vremenu, u vezi trenutne situacije saobraćaja na automputu, seoskim putevima i ostalim rutama u gradu. Inteligentne sugestije alternativnih pravaca pomažu vozaču da stigne na odredište brzo i efikasno. Podaci se dobijaju putem anonimnih profila kretanja iz GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja, a uspostavljeni saobraćajni šabloni se takođe koriste, kao što su vreme kada se obično javlja saobraćajna gužva na određenim rutama.
Saobraćajne informacije su jasno prezentovane, sa putevima opisanim u zelenoj, žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

INTELIGENTNI POZIV U SLUČAJU NEZGODE.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

BMW ConnectedDrive u BMW Serije 1

POVEZANI SA STVARNIM ZADOVOLJSTVOM.

BMW ConnectedDrive u BMW Serije 1.

POVEZANI SA STVARNIM ZADOVOLJSTVOM.

BMW ConnectedDrive u BMW Serije 1.

KONSIJERŽ USLUGE.

Za bilo koga ko je ikada hteo da zna kako je imati ličnog batlera, ovo je vaša šansa: sa konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive sistema. Na pritisak dugmeta vozač je povezan sa agentom iz BMW korisničkog centra koji služi kao „lični asistent“ na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke - BMW korisnički centar funkcioniše odvojeno od mobilnog telefona vozača i dostupan je u njihovoj zemlji i inostranstvu, u svakom trenutku, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova.

INTERNET.

Internet opcija pruža pristup internetu putem kontrolnog ekrana visoke rezolucije u vašem vozilu. Vozač može koristiti internet isto kao na računaru kod kuće, sa punom UMTS brzinom protoka. URL adresa se unosi jednostavno i lako koristeći iDrive kontroler ili se može izabrati iz liste adresa radi brzog pristupa.
Sa neograničenim protokom podataka korisnici mogu da surfuju internetom direktno iz automobila bilo gde u zemlji (bez rominga). Internet stranice su prikazane na kontrolnom ekranu. U vozilima sa paketom opreme Professional za zabavu na zadnjim sedištima, putnici na zadnjem sedištu takođe mogu koristiti internet putem ekrana integrisanih u prednja sedišta.