BMW Serije 1 sa petoro vrata

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.

BMW Serije 1 sa petoro vrata.

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.

BMW Serije 1 sa petoro vrata.

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.BMW Serije 1 sa petoro vrata.

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (116 EffDyn Edition)

3.8–3.4

Emisija CO2 gasova u g/km (116 EffDyn Edition)

101–89
 

Broj vrata

5

Izbaciti uobičajeno, ubaciti izvanredno-sa BMW Serije 1 sa petoro vrata. Za uzbudljivu i kompaktnu vožnju sa sportskim i modernim izgledom. Redizajnirani prednji deo, tipična BMW „bubreg“ maska i fantastična LED svetla naglašavaju sportsku stranu BMW Serije 1. Na zadnjem kraju pažnju vam privlače LED svetla u „L“ obliku iz dva dela. Ergonomski oblikovana unutrašnjost i mnoštvo prostora za odlaganje stvari vam pruža sav prostor koji vam može trebati. Zabava tokom vožnje je zagarantovana putem BMW TwinPower Turbo motora poslednje generacije, koji su podjednako uzbudljivi koliko su i ekonomični. Izbor motora za ovaj svestran automobil sa petoro vrata se kreće od ekonomičnog BMW 116d EfficientDynamics Edition do sportskog BMW M135i. Sa paketima Urban Line, Sport Line i M Sport, vaš lični dodir je zagarantovan. Zahvaljujući BMW ConnectedDrive sistemu možete podeiliti sve sa vašom porodicom i prijateljima u toku vožnje. To je pravo uživanje. To je BMW Serije 1.

OTKRIJTE BMW SERIJE 1 SA PETORO VRATA.

Dizajn spoljašnjosti

Dizajn spoljašnjosti.

Snažne linije i veliki usisnici vazduha ukazuju na to koliku snagu imate na raspolaganju za volanom BMW Serije 1. Ravna, fokusirana prednja svetla, dostupna u LED tehnologiji, ukazuju na srce prednjeg dela- duplu „bubreg“ masku okruženu hromom. Celokupan dinamičan utisak otvara apetit za čistim užitkom u vožnji. Na zadnjem delu, veliki lukovi točkova i široko rastojanje između točkova naglašava blizak kontakt sa površinom puta. LED zadnja svetla u „L“ obliku zarobljavaju pažnju i odmah pokazuju da se radi o tipčnom BMW koji osvaja ulice.
Read more
Dinamičnost vožnje i efikasnost

Dinamičnost vožnje i efikasnost.

Sa pokretnim i energetskim duhom, BMW Serije 1 je savršen za gradski saobraćaj. BMW TwinPower Turbo motori sa opcionalnim 8-stepenim Steptronic menjačem osiguravaju neverovatno ubrzanje. ECO PRO režim vožnje vam dopušta da u potpunosti iskoristite maksimalni domet automobila. Sve u svemu, idealan saputnik-neverovatno brz kada je u pitanju ubrzanje, opušten za vožnju kada je u pitanju potrošnja goriva.
Read more