Prvi BMW Serije 2 Active Tourer

ŠTA GOD DA IMATE NA UMU.

Prvi BMW Serije 2 Active Tourer.

ŠTA GOD DA IMATE NA UMU.

Prvi BMW Serije 2 Active Tourer.

ŠTA GOD DA IMATE NA UMU.Prvi BMW Serije 2 Active Tourer.

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (218d)  

4.3–4.1 [4.3–4.1]

Zapremina prtljažnika u litrama

468–1,510

Suvozačevo mesto za preklopivim naslonom za leđa

Da

BMW Serije 2 Active Tourer je dokaz da kompaktne dimenzije, funkcionalnost i varijabilnost mogu biti savršeno iskombinovani sa dinamičnim dizajnom. Bez obzira da li se radi o sportskim aktivnostima, putovanjima na godišnjim odmor ili svakodnevnoj upotrebi, ovo vozilo je uvek spremnom za pokret – sa svom dinamikom koju očekujete od BMW automobila.

KOMPAKTAN SPOLJA, PROSTRAN UNUTRA.

Dizajn BMW Serije 2 Active Tourer.

Uživajte u svakodnevnim aktivnostima na ugodan način znači biti u top formi u svakom trenutku. Isto kao i BMW Serije 2 Active Tourer. Ovaj novi koncept vozila nudi savršenu kombinaciju svestranosti, funkcionalnosti i tipičnog BMW užitka u vožnji: Veliko rastojanje između osovina, kratki prepusti i visoka linija krova ne samo da osiguravaju kompaktne, mišićave proporcije, već pomažu da se stvori veoma prostrana unutrašnjost.

Read more
Udobnost i svestranost

Udobnost i svestranost.

Bez obzira da li morate prevesti čitavu porodicu ili glomazan prtljag od tačke A do tačke B: ima prostora za sve i svašta u BMW Serije 2 Active Tourer. Podesiva sedišta, prtljažnik sa sklopivim podom i bezbroj mogućnosti za odlaganje stvari vam omogućava da izmenite dostupan prostor kako bi odgovarao vašim potrebama. Velika vrata olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila a otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez dodira (dostupno kao opcija) osigirava lak utovar.
Read more
Paketi i oprema

Paketi i oprema.

Prilagodite vaš BMW Serije 2 Active Tourer vašim potrebama i željama – sa paketima opreme dostupnim kod BMW-a. BMW Serije 2 Active Tourer se može učiniti uglađenijim putem Luxury i Sport paketa. Takođe vam je na raspolaganju M Sport paket i ostali paketi kao i orginalni BMW dodaci.
Read more
Panorama stakleni krov

Panorama stakleni krov.

Panorama stakleni krov vam otvara vidike. Atmosfera puna svetlosti naglašava specijalnu unutrašnjost vozila. Ako je sunce prejako, suncobran se lako i jednostavno može zatvoriti. Sa funkcijom klizanja i podizanja, panorama stakleni krov pruža mnoštvo mogućnosti za dobru ventilaciju. Ako je stakleni krov stavljen u položaj za ventilaciju, suncobran se automatski otvara kako bi se omogućio željeni tok vazduha. Integrisani deflektor vetra se automatski otvara kako bi smanjio tubulenciju tokom vožnje sa otvororenim krovom.
Read more