NOVI STANDARDI ZA NOVE MOGUĆNOSTI.

BMW finansijske usluge za BMW Serije 2 Active Tourer.

Kupovina vašeg automobila iz snova nije problem – zahvaljujući fleksibilnosti BMW finansijskih usluga. Bez obzira da se radi o lizing ponudi ili finansijskom dogovoru – Flexibility Program iz ponude BMW finansijskih usluga pruža individualno prilagođena rešenja koja odgovarjau vašim potrebama. To znači da se možete koncentrisati na važnije stvari u životu, kao što je uživanje u vožnji.

Read more
BMW Lizing i BMW Kredit: put do automobila vaših snova

BMW LIZING I BMW KREDIT: PUT DO AUTOMOBILA VAŠIH SNOVA.

BMW finansijske usluge pružaju fleksibilan lizing i mogućnosti finansiranja vašeg BMW Serije 2 Active Tourer koji će ispuniti sve vaše želje. Bez obzira na opciju za koju se odlučite, oba rešenja predstavljaju čvrstu onsovu za sve ostale komponente Flexiblity programa BMW finansijskih usluga.
Vaš BMW zastupnik će vam pomoći da pronađete ponudu koja je skrojena vašim potrebama.

BMW CARE: USLUGE ILI OSIGURANJE.

BMW Care vam omogućava da proširite lizing ili ugovor o finansiranju vašeg BMW serije 2 Active Tourer modela kako bi uključivao osiguranje ili paket usluga.
Ako se odlučite za paket osiguranja uživaćete u pogodnostima osnovne ponude i sveobuhvatnog pokrića.
Ukoliko izaberete BMW paket usluga možete počastiti vašeg BMW Serije 2 Active Tourer sa velikom izborom pogodnosti tokom fiksnog perioda ili pređene kilometraže – ova ponuda je validna širom sveta, nudi maksimalni kvalitet usluga od strane BMW specijalista i garantuje korišćenje orginalni BMW delova.

BMW Cover

BMW COVER: SVEOBUHVATNE USLUGE I OSIGURANJE.

Ne možete da se odlučite između paketa osiguranja ili paketa usluga? Jednostavno izaberite BMW Cover koja pruža sveobuhvatno osiguranjem i usluge vrhinskog kvaliteta koje ispunjavaju sve potrebe vašeg BMW Serije 2 Active Tourer.
Ponuda skrojena prema vašim potrebama je dostupna kod vašeg BMW ovlašćenog zastupnika.

BMW Comfort

BMW COMFORT: SVEOBUHVATAN PAKET ZA VAŠE VOZILO.

BMW Comfort je atraktivna celokupna ponuda koja proširuje ugovor o finansiranju ili lizingu za vaš BMW Serije 2 Active Tourer kako bi se obuhvatili paketi usluga za vozilo, osiguranje ili usluge mobilnosti.
Kontaktirajte vašeg BMW ovlašćenog zastupnika radi više informacije i individualne ponude.

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sa BMW Service Inclusive ponudom korisnici mogu izabrati specifičan period pokrića, bez brige o akumuliranju troškova redovnog servisiranja i održavanja. Te usluge, uključujući orginalne BMW delove su obuhvaćene BMW Service Inclusive ponudom. Ova opcija je dostupna širom sveta u svim BMW servisima koji su deo mreže i ovlašćenom BMW servisnim partnerima. Ukoliko dođe do prodaje BMW automobila, BMW Service Inclusive paket je automatski prenešen na narednog vlasnika, povećavajući preprodajnu vrednosti vozila.

 

Mušterije mogu izabrati BMW Service Inclusive paket koji odgovara njihovim potrebama. Paket pokriva redovno održavanje kao što je zamena ulja i filtera, servisiranje i promena mikrofiltera, filtera za gorivo, filtera za vazduh i svećića, zamena kočione tečnosti, provera vozila, i dodatno servisiranje u skladu sa BMW standardnom.
Kada mušterije izaberu BMW Service Inclusive Plus paket oni takođe imaju na raspolaganju dodatne BMW Service Inclusive usluge: zamena prednjih i zadnjih kočionih pločica/diskova, kvačila (ako je potrebno) ili brisača (kada je potrebno, u okviru promene ulja). Service Inclusive paket je dostupan sa periodima pokrića od tri do deset godina ili na osnovu pređene kilometraže od 40,000 do 200,000 km.