PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 2 Convertible modelu.

Komunikacija, informacije i zabava – iskustvo mobilnosti na potpuno nov način sa BMW ConnectedDrive uslugama i aplikacijama.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive oprema formira osnovu za ostale BMW ConnectedDrive usluge, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Te funkcije uključuje BMW Online opciju koja omogućava pristup internetu, lokalnim informacijama kao što je vreme, novosti i pretragu interneta putem GoogleTM i ostale kancelarijske funkcije. U meniju aplikacija takođe je moguće sastaviti individualizovani sklop usluga kao što je internet kamera, informacije o ceni goriva, parking informacije kao i vodič za hotele i putovanja.
Jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama pametnog telefona je takođe moguć. ConnectedDrive usluge takođe omogućavaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti ili produžiti usluge i aplikacije u bilo koje vreme ili mesto. ConnectedDrive usluge nude sve ovo i mnogo više, čineći svako putovanje u BMW vozilu pravim užitkom.

ZABAVA PREKO INTERNETA.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje.Opcija zabave preko interneta nudi direktan i neograničen pristup više od 22 miliona muzičkih naslova unutar vašeg BMW vozila – bez pametnog telefona ili drugih uređaja. Postoji mnogo pesama koje odgovaraju svačijem ukusu. Čim pustite pesmu nekog pevača, ona je automatski snimljena na hard disk vozila. Radi garantovanog užitka u slušanju bez prekida.
Uz pomoć Online Entertainment paketa, nalog za internet bez ogrančenja koji traje godinu dana se može otvoriti kod bilo kog BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristi u šest različitih zemalja u Evropi bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Španija i Holandija.

KONSIJERŽ USLUGE.

Za bilo koga ko je ikada hteo da zna kako je imati ličnog batlera, ovo je vaša šansa: sa konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive sistema. Na pritisak dugmeta vozač je povezan sa agentom iz BMW korisničkog centra koji služi kao „lični asistent“ na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke - BMW korisnički centar funkcioniše odvojeno od mobilnog telefona vozača i dostupan je u njihovoj zemlji i inostranstvu, u svakom trenutku, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova.

Internet

INTERNET.

Internet opcija pruža pristup internetu putem kontrolnog ekrana visoke rezolucije u vašem vozilu. Vozač može koristiti internet isto kao na računaru kod kuće, sa punom UMTS brzinom protoka. URL adresa se unosi jednostavno i lako koristeći iDrive kontroler ili se može izabrati iz liste adresa radi brzog pristupa.
Sa neograničenim protokom podataka korisnici mogu da surfuju internetom direktno iz automobila bilo gde u zemlji (bez rominga). Internet stranice su prikazane na kontrolnom ekranu. U vozilima sa paketom opreme Professional za zabavu na zadnjim sedištima, putnici na zadnjem sedištu takođe mogu koristiti internet putem ekrana integrisanih u prednja sedišta.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

RTTI sistem (informacije o saobraćaju u realnom vremenu) pružaju ažurne informacije o saobraćaju u svakom trenutku. Precizni detalji o lokaciji i trajanju kašnjenja se prenose kako bi vozač uvek bio informisan, skoro u realnom vremenu, u vezi trenutne situacije saobraćaja na automputu, seoskim putevima i ostalim rutama u gradu. Inteligentne sugestije alternativnih pravaca pomažu vozaču da stigne na odredište brzo i efikasno. Podaci se dobijaju putem anonimnih profila kretanja iz GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja, a uspostavljeni saobraćajni šabloni se takođe koriste, kao što su vreme kada se obično javlja saobraćajna gužva na određenim rutama.
Saobraćajne informacije su jasno prezentovane, sa putevima opisanim u zelenoj, žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

USLUGE NA DALJINU.

Usluge na daljinu

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, mušterije jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

INTELIGENTNI POZIV U SLUČAJU NEZGODE.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.