UVEK POVEZANI. ZAUVEK SLOBODNI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 2 Coupe.

Sloboda znači da uvek možete da izabere svoj put u životu. Da radite tačno no što želite da radite. Inteligentne usluge iz BMW ConnectedDrive sistema su razvijene radi te svrhe: uvek su tu kada vam trebaju, znaju vaš muzički ukus u pronalaze najbrži put do vaše destinacije i čine od BMW Serije 2 Coupe savršenog saučesnika – dopuštajući vam da iskusite neograničenu slobodu.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

Opcija BMW ConnectedDrive opcije formiraju osnovu za čitav opseg inteligentnih usluga, informacija o automobilu, zabave.
One uključuju BMW Online, pristup trenutnim, lokalnim informacijama kao što je vreme i novosti, kao i internet pretragu i kancelarijske aplikacije.
Takođe je moguće sastaviti individualizovane usluge kao što su internet kamere, informacije o parkiranju i putu ili hotelima. Osim toga, ova opcija uključuje jednostavno, bezbedno i lako korišćenje aplikacija sa pametnih telefona kao što je BMW Connected. To nije sve: BMW ConnectedDrive usluge nude mnogo više kako bi vožnju i putovanje u BMW automobilu bili još ugodniji.

ZABAVA PREKO INTERNETA.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje. Zabava preko interneta nudi direktan i neograničen pristup bazi od više od 18 miliona pesama – sve bez pametnog telefona ili ostalih uređaja. Postoji dosta muzike za svačiji ukus. Sa opcijom zabava preko interneta, nalog za neograničen pristup internetu se može otvoriti bez dodatne nadoknade kod bilo kog BMW muzičkog partnera, na primer Napster. Ova usluga je dostupna u ukupno šest Evropskih zemalja: Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Holandija i Španija.
Dostupno samo u saradnji sa opcionom opremom ConnectedDrive uslugama i navigacionim sistemom Professional.

BMW Aplikacije

BMW APLIKACIJE.

Funkcija aplikacije predstavlja platformu koja omogućava lako korišćenje izabranih aplikacija sa pametnog telefona u BMW vozilu. Kako bi mnoštvo aplikacija bilo dostupno njihovim mušterijama, BMW ne samo da razvija svoje aplikacije, kao što je BMW Connected aplikacija i BMW M laptimer aplikacija, nego blisko sarađuje sa partnerima kao što su Spotify, Napster, GoPro, Deezer i Audible tako da se te aplikacije mogu bezbedno koristiti unutar automobila.
Jednostavno povežite kompatibilan pametni telefon sa vozilom putem adaptera ako je dostupan, ili putem USB kabla. Audio se čuje preko audio sistema vozila. Sve funkcije aplikacija se mogu lako i bezbedno koristiti putem iDrive kontrolera. Izbor aplikacija koje su dostupne za korišćenje u automobilu stalno raste zahvaljujući partnerstvima između BMW i raznih dobavljača. Radi više informacije pogledaje www.bmw.com/apps.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

RTTI sistem (saobraćajne informacije u realnom vremenu) vam donose trenutne saobraćajne informacije kad god vam trebaju. Tačni detalji o vremenu i trajanju kašenjenja su prenešeni skoro u realnom vremenu. Podaci se dobijaju iz profila kretanja iz mreža mobilnih telefona, GPS podaci flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Ovi podaci su toliko precizno analizirani da je moguće odrediti lokaciju saobraćajnog zakrčenja u par metara. Ovo omogućava RTTI sistemu da pruži informacije u realnom vremenu o trenutnoj situaciji u saobraćaju na autoputevima, glavnim putevima, seoskim putevima i brojnim urbanim putevima, kao i preporučene alternativne pravce.
Dostupno samo u saradnji sa opcionom opremom ConnectedDrive uslugama.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati spostvenog batlera, sada znate: sa konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive sistema.
Ova korisna usluga vas povezuje sa agentom BMW korisničkog centra koji će biti vaš lični asistent dok ste na putu.
Bez obzira da li tražite određeni restoran, najbliži bankomat ili otvorenu apoteku – agent iz BMW korisničkog centra će pronaći i poslati vam adresu direktno u navigacioni sistem. Oni mogu čak i da rezervišu sto u restoranu ili hotelsku sobu umesto vas. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od vašeg mobilnog telefona i dostupne su u vašoj zemlji ili inostranstvu – svako doba dana i noći, sedam dana nedeljno bez dodatnih troškova.
Dostupno samo u saradnji sa opcionalnom opremom ConnectedDrive.

INTELIGENTNI POZIV U SLUČAJU NEZGODE.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

INTERNET.

U BMW vozilima opremljenim sa internet opcijom, možete pristupiti internet stranicama putem kontrolnog ekrana. URL adresa se unosi lako i jednostavno putem iDrive kontrolera ili iz unapred memorisanih adresa radi brzog pristupa. Sa neograničenim pristupom internetu, vlasnici BMW vozila mogu surfovati internetom direktno iz njihovih automobila (bez rominga). Kontrolni ekran se može koristiti za surfovanje internetom pri brzinama do 4 km/h. Dostupno samo u kombinaciji sa opcionalnom opremom ConnectedDrive.