Ponude i usluge za BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 pogled sa strane

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDE I USLUGE

Jer samo je najbolje dovoljno dobro.

Vaš BMW Serije 2 Gran Coupé je kod nas u najboljim rukama. Naš široki raspon originalnih BMW aksesoara daje vašem vozilu BMW taj lični dodir, dok BMW M Performance Parts daje autentični osećaj auto-moto sporta na svakom putu. BMW-ov privlačni raspon usluga garantuje potpunu i sveobuhvatnu zaštitu u vanrednim slučajevima, zajedno sa servisiranjem i pokrivanjem održavanja koje obezbeđuje da se potpuno koncentrišete na zadovoljstvo u vožnji. BMW Finansijske usluge takođe nude fleksibilan i atraktivan lizing i finansijske pakete koji uvek stavljaju vaše potrebe na prvo mesto.

Pročitajte više
BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDE I USLUGEJer samo je najbolje dovoljno dobro.

ORIGINALNI BMW AKSESOARI.

Dobar osećaj, poznati osećaj.

Svi vozači BMW automobila standardno uživaju u zadovoljstvu vožnje. Originalni BMW aksesoari postoje kako bi ispunili vaše specijalne želje. Nudimo širok izbor individualnih dodataka i dopuna koje savršeno odgovaraju vašem vozilu kvalitetom, dizajnom i performansama, nudeći vam maksimum dodatne vrednosti – šta god da imate na umu.

BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 tročetvrtinski pogled spreda
19" M Performance aluminijumski točak u Double-spoke stilu 555 M Bicolour BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks blue metalizirana F44 eksterijer

19" M Performance aluminijumski točak u Double-spoke stilu 555 M Bicolour

Visokokvalitetni, težinski optimalizovani 19" M Performance aluminijumski točkovi u Double-spoke stilu 555 M dizajnirani su u Bicolour Jet Black mat boji, uglačani sa reverznim zavojem na kracima i naglašavaju atleticizam do najsitnijih detalja. Komplet TPMS letnjih točkova, veličine 8 J x 19 sa dimenzijama guma 235/35 R 19 91Y XL.
18" M Performance kovani točak u V-spoke stilu 554 M Jet Black mat BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 eksterijer

18" M Performance kovani točak u V-spoke stilu 554 M Jet Black mat.

Sportski 18" M Performance kovani točkovi u V-spoke stilu 554 M dizajnirani su u Jet Black mat boji i naglašavaju upečatljivu pojavu vozila. Komplet TPMS točkova, veličine 8 J x 18 sa dimenzijama guma 225/40 R 18 92Y XL.
18" aluminijumski točak u Y-spoke stilu 711 M Ferric Grey BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirano F44 eksterijer

18" aluminijumski točak u Y-spoke stilu 711 M Ferric Grey.

Visokokvalitetni 18" M aluminijumski točak u Y-spoke stilu 711 M kompatibilan je sa lancima za sneg, dizajniran u boji Ferric Grey i daje vozilu veoma sportsku pojavu svojim ekskluzivnim izgledom. Komplet TPMS zimskih točkova, veličine 6.5 J x 18 sa dimenzijama guma 205/55 R 18 96H XL.
BMW držač za surfbord za krovni transport BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 eksterijer

BMW držač surfborda za krovni transport.

Držač može da se koristi za bezbedno postavljanje surfborda i katarke na svaki krovni sistem BMW-a. Sadrži inovativni sistem kačenja koji rukovanje čini posebno lakim.
BMW LED projektori u vratima BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 eksterijer

BMW LED projektori u vratima.

Inovativni BMW LED projektori u vratima automatski se aktiviraju pri otvaranju vrata i projektuju sliku na tle kraj vozila preko zamenjivog slajda. Može se birati između nekoliko motiva kako bi ulaz bio savršeno osvetljen u individualnom stilu.
BMW patosnice za sve vremenske prilike prednje BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 enterijer

BMW patosnice za sve vremenske prilike prednje.

Savršeno uklopljene, trajne patosnice za sve vremenske prilike sa izdignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. Crne su i imaju umetak od nerđajućeg čelika.
BMW patosnice za sve vremenske prilike zadnje BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 enterijer

BMW patosnice za sve vremenske prilike zadnje.

Savršeno uklopljene, anti-slip patosnice za sve vremenske prilike sa izdignutim rubom i elegantnim dizajnom štite zadnji prostor za noge od vlage i prljavštine. Dizajnirane su u crnoj boji.
BMW podloga za prtljažnik BMW Serije 2 Gran Coupé Snapper Rocks Blue metalizirana F44 enterijer

BMW podloga za prtljažnik.

Savršeno uklopljena, anti-slip trajna podloga sa izdignutim rubovima sa svih strana štiti prtljažnik od vlage i prljavštine. Dizajnirana je u crnoj boji.

BMW SERVISI.

Ne nosite brige sa sobom na put.

BMW Service Inclusive čovek vozi BMW

BMW Service Inclusive

Samo se prepustite i koncentrišite na ono što je zaista važno – na uživanje u vožnji. Sa uslugom BMW Service Inclusive, možete upravo to da radite. Jednokratnom uplatom dobijate sve obuhvaćene servise i održavanje za period koji izaberete.
Apple CarPlay® priprema u BMW Serije 2 Gran Coupé

Apple CarPlay® priprema.

Zašto ići bez mogućnosti vašeg ajfona u vašem BMW vozilu kada možete da nastavite njime da upravljate kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® daje vam daljinski pristup telefoniji kao i aplikacijama poput iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Možete koristiti i dugme za glas na volanu kako biste pristupili Siri, Eplovom glasovnom asistentu.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,1–6,7
  Emisije CO2 u g/km (kombinovane): 162–153

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije mogu se utvrditi u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazamo raspon uzima u obzir i opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nove putničke automobile“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje među vozilima. Što se tiče poreza u vezi sa vozilima ili drugim nametima zasnovanim (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu dase razlikuju od ovde navedenih.