Prvi BMW Serije 2 Gran Tourer

PODIGNITE OBRTAJE.

Prvi BMW Serije 2 Gran Tourer.

PODIGNITE OBRTAJE.

Prvi BMW Serije 2 Gran Tourer.

       

PODIGNITE OBRTAJE.Prvi BMW Serije 2 Gran Tourer.

       

Read more

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (218d)

4.5–4.3 [4.5–4.3]

Zapremina prtljažnika u litrama

645 i 1,905 litara

Preklapajuće suvozačevo sedište

da

BMW Serije 2 Gran Touerer je dokaz da kompaktne dimenzije, funkcionalno i varijabilnost mogu biti savršeno kombinovani sa dinamičnim dizajnom. Bez obzira da li se radi o sportskim aktivnostima, putovanju preko praznika ili svakodnevnoj upotrebi, ovo vozilo je uvek spremno za pokret – uz svu dinamiku koju možete očekivati od BMW automobila.

OTKRIJTE BMW SERIJE 2 GRAN TOURER.

Udobnost i svestranost

Udobnost i svestranost.

Bez obzira da li prevozite prijatelje, porodicu ili samo prtljag – BMW Serije 2 Gran Tourer nudi izvanrednu fleksibilnost. Počev od prostrane unutrašnjosti do podesivih zadnjih sedšta do velikog prtljažnika u koji se može ugraditi treći red sedišta za dve osobe – uvek imate dovoljno mesta.
Read more
Dizajn

Dizajn.

Proporcije BMW Serije 2 Gran Tourer ukazuju na svestranost vozila na prvi pogled. Posmatran sa prednje strane automobil izgleda sportski i spušten. Široka BMW prednja maska privlači pažnju i nalazi se niže od prednjih svetala, što stvara dinamičan izgled jedinstven za ovaj segment vozila. Ako želite da proputujete svetom sa BMW Serije 2 Gran Tourer sve što morate da uradite je da sednete za volan jer prostora u kabini ima na pretek. Veliko vetrobran staklo i optionalni panorama stakleni krov pomažu u stvaranju otvorene i dobro osvetljenje atmosfere koja se može dodatno naglastiti opcionalnim paketom rasvete.
Read more
Fleksibilnost unutrašnjosti

Fleksibilnost unutrašnjosti.

Na prednjem delu BMW Serije 2 Gran Tourer prostrani dizajn naglašava funkcionalni karakter vozila. Međutim, ne radi se samo o vizuelnom utisku: Podesiva sedišta i mnoštvo pregrada za odlaganja stvari garantuju neverovatnu fleksibilnost.
Read more