Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 2 Gran Tourer

MESTA ZA SVE – SA FLEKSIBILNIM RASPOREDOM SEDENJA.

Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 2 Gran Tourer.

MESTA ZA SVE – SA FLEKSIBILNIM RASPOREDOM SEDENJA.

Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 2 Gran Tourer.

Bez obzira da li prevozite prijatelje, porodicu ili samo prtljag – BMW Serije 2 Gran Tourer nudi izvanrednu fleksibilnost. Počev od prostrane unutrašnjosti do podesivih zadnjih sedšta do velikog prtljažnika u koji se može ugraditi treći red sedišta za dve osobe – uvek imate dovoljno mesta.

MESTA ZA SVE – SA FLEKSIBILNIM RASPOREDOM SEDENJA.Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 2 Gran Tourer.

Bez obzira da li prevozite prijatelje, porodicu ili samo prtljag – BMW Serije 2 Gran Tourer nudi izvanrednu fleksibilnost. Počev od prostrane unutrašnjosti do podesivih zadnjih sedšta do velikog prtljažnika u koji se može ugraditi treći red sedišta za dve osobe – uvek imate dovoljno mesta.

Read more

FLEKSIBILNOST UNUTRAŠNJOSTI.

Na prednjim seditšima BMW Serije 2 Gran Tourer prostrani dizajn naglašava funkcionalni karakter vozila. Ne radi se samo o optičkim iluzijama: Podesiva sedišta i mnoštvo opcija za odlaganja stvari garantuju neograničenu fleksibilnost.

 • Prostrani dizajn

  Horizontalna podela između površina stvara osećaj prostranosti unutar BMW Serije 2 Gran Tourer koji naglašava stvarnu količinu dostupnog prostora. Široko prednje vetrobran staklo, veliki prozori i opcionalni panorama stakleni krov omogućavaju dnevnoj svetlosti da prodre unutar vozila, dodatno naglašavajući osećaj prostranosti i udobnosti.

 • Držači za čaše

  Za volanom BMW Serije 2 Gran Tourer možete uživati u vašem piću bez rizika od prosipanja – zahvaljujući velikim držačima za čaše iza ručice menjača. U prostranim pregradama u prednjim i zadnjim vratima uvek ima mesta za boce zapremine do 1.5 litra.

 • Mogućnosti odlaganja stvari

  Mogućnosti odlaganja stvari u BMW Serije 2 Gran Tourer uključuju otvorene pregrade iznad centralne konzole u koje možete odložiti mobilni telefon, naočare i ključeve i parktične pregrade ispod prednjih sedišta i drugog reda sedišta.

SVESTRANA ZADNJA SEDIŠTA.

Zadnja klupa BMW Serije 2 Gran Tourer je idalno skrojen za sve vaše potrebe za prostorom. U zavisnosti od toga šta prevozite, sve što morate da uradite je da malo povučete, gurnete i preklopite zadnja sedišta kako bi povećali prtljažni prostor. Zahvaljujući preklapanju naslonu zadnjeg sedišta, čiji se ugao može podešavati, u odnosu 40:20:40, utovar stvari je olakšan.

 • Elektro preklopivo zadnje sedište

  Kada utovarate stvari u BMW Serije 2 Gran Tourer kroz potpuno otvorena vrata prtljažnika, čak i dugačke stvari (do 2.60 m dužine) ne predstavljaju problem: Daljinsko otključavanje naslona zadnjeg sedišta olakšava preklapanje zadnjeg sedišta iz prtljažnika.

 • Podesiva zadnja sedišta

  Podesivo zadnje sedišta povećava funkcionalnost vozila i veličinu prtljažnika. Sedišta se mogu podesiti kako bi povećali prostor za noge zadnjih putnika ili povećali prtljažni prostor, u zavisnosti od vaših potreba. Obe opcije su veoma korisne za svakodnevnu upotrebu. Sedišta se mogu mehanički pomeriti ka napred ili nazad za 130 mm putem ručke ispod sedišta. Sedište se može podiliti u odnosu 60:40.

 • Stolovi na preklapanje

  Putnici mogu postaviti razne stvari na preklapaju stolove na zadnjem sedištu – od igrača, bojanki, igračkih konzola, laptopova i grickalica.
  Stolovi se kače pute šina na zadnji deo prednjih sedišta i mogu se pomerati gore i dole. Kada ih ne koristite možete ih preklopiti. Kada su zatvoreni oni omogućavaju neomatan pristup zadnjem sedištu.

TREĆI RED SEDIŠTA.

Dostupna kao dodatna oprema, rasklopivi treći red sedišta sa mestom za dve osobe proširuje dostupan prostor unutar BMW Serije 2 Gran Tourer. Ovaj red sedišta, koji se može sklopiti u pod kada vam nije potreban stvara ravan pod prtljažnika, dodatno povećavajući fleksibilnost unutrašnjosti.

 • Mesta za sedmoro ljudi

  Bez obzira da se radi o deci ili odraslim osobama – na trećem redu sedišta oba putnika će udobno putovati. Zahvaljujući visokom plafonu, odrasle osobe ima dovoljno prostora za glavu, dok je mlađim putnicima zagarantovana najbolja moguća udobnost – na trećem redi sedišta se mogu koristiti dva sedišta za decu. Takođe imate dovoljno prostora za vaš prtljag: Čak i kada koristite treći red sedišta i dalje imate 145 litara prtljažnog prostora na raspolaganju.

 • Udobnost

  Mir, tišina i udobnost dominiraju trećim redom sedišta u BMW Serije 2 Gran Tourer. Sa dva držača i pregrama za odlaganje stvari, specijalna centralna konzola pruža visok nivo udobnosti. Pregrade za odlaganje stvari sa mrežicama na bočnim panelima pruža dodatni prostor za odlaganje stvari. Putnici takođe imaju svoje izvore svetlosti u tapacirungu plafona (u kombinaciji sa opcionalnim paketom rasvete).

 • Funkcija lakog ulaska

  Drugi red sedišta poseduje funkciju preklapanja naslona koji se može nagnuti ka napred uz pomoć funkcije lakog ulaska kako bi se omogućio lak ulazak putnicima. Veći prag zadnjih vrata pomaže prilikom ulaska.

PRTLJAŽNIK.

Široko otvaranje vrata prtljažnika BMW Serije 2 Gran Tourer, koja imaju opcionalnu funkciju otvaranja i zatvaranja bez dodira, omogućava utovar i najglomaznijih stvari na ravan pod prtljažnika.

Funkcije fleksibilnost za sličnu upotrebu.

 • Zapremina prtljažnika

  Zahvaljujući podesivim zadnjim sedištima koja se mogu preklopiti u odnosu 40:20:40 kao i suvozačevom sedištu sa preklopivim naslovom (dodatna oprema), kompletan prtljažnik se proširuje u prednji deo vozila. U zavisnosti od položaja sedišta čitav obim prtljažnika je između 645 i 1,905 litara.

 • Preklapanje pod prtljažnika

  Deo ispod poda prtljažnika nudi dodatni prostor od približno 80 litara. Kako bi pristupili ovom prostoru pod prtljažnika se može lako otvoriti u samo nekoliko jednostavnih pokreta ruke.