Dizajn BMW Serije 2 Gran Tourer modela

DOVOLJNO PROSTORA ZA UŽIVANJE U VOŽNJI.

Dizajn BMW Serije 2 Gran Tourer modela.

DOVOLJNO PROSTORA ZA UŽIVANJE U VOŽNJI.

Dizajn BMW Serije 2 Gran Tourer modela.

Dodatak modelima iz BMW Serije 2, model Gran Tourer je funkcionalno vozilo koje krasi prostranost, svestranost i fleksibilnost. Gledano spolja, kratki prepusti stvaraju dinamičan izgled, dok visoka linija krova stvara prostor unutar vozila. Pored velikog prtljažnika, kvalitetna unutrašnjost nudi razne mogučnosti za prevoz putnika, odlaganje i prevoz stvari.

DOVOLJNO PROSTORA ZA UŽIVANJE U VOŽNJI.Dizajn BMW Serije 2 Gran Tourer modela.

Dodatak modelima iz BMW Serije 2, model Gran Tourer je funkcionalno vozilo koje krasi prostranost, svestranost i fleksibilnost. Gledano spolja, kratki prepusti stvaraju dinamičan izgled, dok visoka linija krova stvara prostor unutar vozila. Pored velikog prtljažnika, kvalitetna unutrašnjost nudi razne mogučnosti za prevoz putnika, odlaganje i prevoz stvari.

Read more

DIZAJN SPOLJAŠNOSTI.

Dimenzije BMW Serije 2 Gran Tourer modela ukazuju na svestranost vozila čim ga pogledate. Posmatran sam prednje strane autmobil izgleda sportski spušten. Široka BMW prednja maska privlači pažnju i nalazi se niže od prednjih svetala, što stvara dinamičan izgled koji je jedinstven za ovaj segment vozila.
Posmatran iz profila, visoka linija ovog automobila, velika vrata i uspravni Hofmeister linija pružaju utisak prostrane unutrašnjosti. U isto vreme vozilo izgleda produženo putem preciznih kontura i produženih prozora.
Zadnji kraj takođe naglašava prostranu unutrašnjost. Horizontalno poravnate konture i površine i izdužena zadnja svetla koja su veoma razmaknuta naglašavaju širok stav vozila.

Upoznajte se sa BMW Serije 2 Gran Tourer putem filma

VRHUNSKI UŽITAK U VOŽNJI.

Upoznajte se sa BMW Serije 2 Gran Tourer putem filma.

VRHUNSKI UŽITAK U VOŽNJI.

Upoznajte se sa BMW Serije 2 Gran Tourer putem filma.

LED DIZAJN SVETALA.

LED prednja svetla su opremljena svetlima za skretanje radi optimalnog osvetljenja puta, čineći noćnu vožnju opuštenijom i bezbednijom. Prednja svetla poseduju jako i efikasno LED svetlo za duga i kratka svetla. Zajedno sa zadnjim svetlima, svetla za skretanje su takođe urađena u LED tehnologiji. Paljenjem svetala za skretanje postižete bolje bočno osvetljenje u urbanim mestima, kako bi mogli ranije uočiti pešake i bicikliste. Pri brzinama između 40 i 70 km/h svetla za skretanje takođe funkcionišu kao svetla za statično osvetljenje krivine.
Dupli prstenovi i LED svetla za vožnju po danu kao i parkin svetla u prednjim farovima stvaraju upečatljiv izgled.

PANORAMA STAKLENI KROV.

Panorama stakleni krov pruža neverovatan pogled i omogućava dnevnoj svetlosti da prodre unutar vozila, na taj način stvarajući veoma prostranu i otvorenu unutrašnjost. Ako je sunce prejako, suncobran se može jednostavno i lako zatvoriti. Uz pomoć nekoliko mogućnost podešavanja, panorama stakleni krov pruža omogućava dobru ventilaciju. Ako je stakleni krov postavljen u položaj za ventilaciju, suncobran se automatski povlači nazad kako bi omogućio protok vazduha dok se integrisani deflektor otvara i smanjuje turbulenciju kada vozite sa otvorenim krovom.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Ako želite da proputujete svetom sa BMW Serije 2 Gran Tourer sve što morate da uradite je da sednete za volan jer prostora u kabini ima na pretek. Veliko vetrobran staklo i optionalni panorama stakleni krov pomažu u stvaranju otvorene i dobro osvetljenje atmosfere koja se može dodatno naglastiti opcionalnim paketom rasvete.
Opcionalne presvlake od perforirane kože kao i upečatljivi šavovi na sedištima, instrument tabli i centralnoj konzoli garantuju premijum izgled i osećaj. Vozač i suvozač uživaju u izdignutom položaju sedenja, koji zajedno sa dodatnim ugaonim prozorom nude bolju preglednost u svim pravcima. BMW Heads-up ekran projektuje sve važne informacije u vezi automobila direktno u vidno polje vozača povećavaju bezbednost tokom vožnje.
Na zadnjem delu, unutrašnjost je svestrana. Donji deo sedišta se može podeliti u odnosu 60:40. Osim toga naslon zadnjeg sedišta se može preklopiti u odnosu 40:20:40. Takođe imate mogućnost ugradnje trećeg reda sedišta koja smeštaju dodatna dva putnika.

  • Ambijentalno osvetljenje

    Ambijentalno osvetljenje uključuje impresivni sistem svetla dobrodošlice koji elegantno osvetli unutrašnjost sa kobinacijom direktnog i indirektnog svetla, stvarajući sofisiticiranu atmosferu unutar automobila. Svetla se nalaze u centralnoj konzoli i mestima za noge. Prednja i zadnja svetla za čitanje su takođe uključena.

MATERIJALI.

Materijali korišćeni unutar BMW Serije 2 Gran Tourer modela se fokusiraju na osvežavajuću modernu prirodu vozila. Pored tkaninom presvučenih sedišta takođe imate na raspolaganju sedišta presvučena perforiranom kožom i kontrastnim šavovima – u zavisnosti od izabranog paketa opreme – koji su takođe pristuni na instrument tabli i centralnoj konzoli.
Veliki galvanizovani detalji na instrument tabli razdvajaju ventilacione otvore i tako naglašavaju svetlom ispunjenu unutrašnjost. Ekskluzivnost i premijum osećaj i izgled je takođe naglašen primenom detalja od hroma, koji su dostupni u sklopu dodatne opreme. Detalji na instrument tabli i vratima su dostupni u varijantama od srebra, aluminijuma, u elegantnoj crnoj boji ili od finog drveta.

SLOBODNO STOJEĆI EKRAN.

Slobodno stojeći ekran

SLOBODNO STOJEĆI EKRAN.

U tipičnom BMW maniru sve bitni operativni elementi unutar BMW Serije 2 Gran Tourer modela su orijentisani ka vozaču. Među njima se ističe slobodno stojeći kontrolni ekran sa dijagonalnom od 8.8 inča, zajedno sa „plutajućom“ centralnom konzolom, reflektuju vrhunski kvalitet i moderan karakter unutrašnjosti. Savršeno postavljen u vidnom polju, može se lako kombinovati sa navigacionim sistemom kako bi vam predstavio važne informacije u visokoj rezoluciji - čak i pri jakoj sunčevoj svetlosti.