PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

Usluge i aplikacije za BMW Serije 2 Gran Tourer.

Komunikacija, informacije i zabava – iskustvo mobilnost na potpuno novi načina uz pomoć usluga i aplikacija iz BMW ConnectedDrive sistema.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

Kako funkcioniše inteligentni poziv u pomoć.

Pogledajte film u vezi ove funkcije.

CONNECTEDDRIVE USLUGE.

ConnectedDrive oprema formira osnovu za ostale BMW ConnectedDrive usluge, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Te funkcije uključuje BMW Online opciju koja omogućava pristup internetu, lokalnim informacijama kao što je vreme, novosti i pretragu interneta putem GoogleTM i ostale kancelarijske funkcije. U meniju aplikacija takođe je moguće sastaviti individualizovani sklop usluga kao što je internet kamera, informacije o ceni goriva, parking informacije kao i vodič za hotele i putovanja.
Sistem takođe uključuje jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama pametnog telefona. ConnectedDrive usluge takođe omogućavaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti ili produžiti usluge i aplikacije u bilo koje vreme ili mesto, u skladu sa vašim potrebama. ConnectedDrive usluge nude sve ovo i mnogo više, čineći svako putovanje u BMW vozilu pravim užitkom.

Kako ConnectedDrive usluge funkcionišu.

Pogledajte film u vezi ove funkcije.

„MY KIDIO“ APLIKACIJA.

myKidio aplikacija razvijena od strane Deutsche Telekom i TV Spielfilm nudi jedinstveno rešenje zabave unutar automobila za vašu porodicu i decu, koja je bazirana na korisnikovima krajnjim uređajima umesto trajno instaliranoj opremi: tableti i pametni telefoni.
Kada je ova aplikacija instalirana na vašem pametnom telefonu ili tabletu roditelji ili sama deca mogu izabrati sadržaj koji žele – kvalitetne filmove, audio knjige, dokumentarne filmove ili uzbudljive televizijske emisije. Putem iDrive kontrolera i kontrolnog ekrana roditelji imaju kontrolu na sadržajem koji je dostupan njihovoj deci. Takođe imaju mogućnost nadgledanja trenutno reprodukovanog sadržaja putem kontrolnog ekrana, izaberu novi sadržaj ili prekinu reprodukciju.
Program se povlači iz velike baze podataka i predstavlja se deci na zadnjim sedištima putem iPad-a, koji se mogu prikačti na naslone za glavu prednjih sedišta uz pomoć Travel&Comfort sistema iz ponude orginalnih BMW dodataka. Kada je myKidio kana upaljen novi sadržaj se konstantno učitava u pozadini tako ćete uvek imati dovoljno zabave tokom putovanja.

AUDIBLE aplikacija

AUDIBLE APLIKACIJA.

Nemate vremena za čitanje? Audio knjige predstavljaju rešenje koje konstantno privlači entuzijaste – između ostalih razloga zbog toga što omogućava vozačima da uživaju u literaturi dok voze. Uz pomoć Audible aplikacije za iPhone (dostupno besplatno), preko 150,000 audio knjiga vam je dostupno za preuzimanje.
Audible aplikacija nudi priliku da maksimalno iskorisite putovanje na posao uz dobru knjigu. Tokom dugih putovanja dećije knjige će držati decu mirnim a odraslima pružiti promenu od slušanja muzike.
Kako bi koristili ovu sertifikovanu „BMW Apps ready“ opciju u vašem BMW automobilu samo preuzimte aplikaciju iz App Store, povežite mobilni telefon putem USB kabla ili adaptera i pokrenite aplikaciju. Sve potpuna funkcionalnost aplikacije je dostupna udobno i bezbednost putem iDrive kontrolera i kontrolnog ekrana a audio knjige se reprodukuju putem audio sistema automobila.

KONSIJERŽ USLUGE.

Za bilo koga ko je ikada hteo da zna kako je imati ličnog batlera, ovo je vaša šansa: sa konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive sistema. Na pritisak dugmeta vozač je povezan sa agentom iz BMW korisničkog centra koji služi kao „lični asistent“ na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke - BMW korisnički centar funkcioniše odvojeno od mobilnog telefona vozača i dostupan je u njihovoj zemlji i inostranstvu, u svakom trenutku, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova.
Ova opcija je dostupna samo u saradnji sa ConnectedDrive uslugama.

Kako konsijerž usluge funkcionišu.

Pogledajte film u vezi ove funkcije

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

RTTI sistem (informacije o saobraćaju u realnom vremenu) pružaju ažurne informacije o saobraćaju u svakom trenutku. Precizni detalji o lokaciji i trajanju kašnjenja se prenose kako bi vozač uvek bio informisan, skoro u realnom vremenu, u vezi trenutne situacije saobraćaja na automputu, seoskim putevima i ostalim rutama u gradu. Inteligentne sugestije alternativnih pravaca pomažu vozaču da stigne na odredište brzo i efikasno. Podaci se dobijaju putem anonimnih profila kretanja iz GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja, a uspostavljeni saobraćajni šabloni se takođe koriste, kao što su vreme kada se obično javlja saobraćajna gužva na određenim rutama.
Saobraćajne informacije su jasno prezentovane, sa putevima opisanim u zelenoj, žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

Kako informacije o saobraćaju u realnom vremenu funkcionišu.

Pogledajte film u vezi ove funkcije.

USLUGE NA DALJINU.

Usluge na daljinu

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, mušterije jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.