Dizajn BMW Serije 3 Sedan

DINAMIČNIJI OD SVIH. ELEGANTNIJI NEGO IKAD.

Dizajn BMW Serije 3 Sedan.

DINAMIČNIJI OD SVIH. ELEGANTNIJI NEGO IKAD.

Dizajn BMW Serije 3 Sedan.

Upečatljivi elementi dizajna čine BMW Serije 3 najdinamičnijim članom u ovoj klasi. Pomoću savremene interpretacije klasičnog dizajna tri kutije vozilo se pridržava tradicije dizajna BMW brenda: duga hauba, kratki prepusti, veliko rastojanje između točkova i kabina vozila pomerena ka nazad. Na taj način, najbolje prodavana BMW serija svih vremena nastavlja da vodi u svom segmentu.

DINAMIČNIJI OD SVIH. ELEGANTNIJI NEGO IKAD.Dizajn BMW Serije 3 Sedan.

Upečatljivi elementi dizajna čine BMW Serije 3 najdinamičnijim članom u ovoj klasi. Pomoću savremene interpretacije klasičnog dizajna tri kutije vozilo se pridržava tradicije dizajna BMW brenda: duga hauba, kratki prepusti, veliko rastojanje između točkova i kabina vozila pomerena ka nazad. Na taj način, najbolje prodavana BMW serija svih vremena nastavlja da vodi u svom segmentu.

Read more

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Sportski oblikovana i elegantna spoljašnjost je savršeno harmonizovana, naglašavajući dinamičnost i estetiku na prvi pogled. Horizontalna rebra, kompleksno dizajnirani usisnici vazduha na prednjem braniku kombinovana sa prednjim svetlima naglašavaju širok stav na putu. U sklopu dodatne opreme dupli prstenovi oko prednjih svetala su dostupni U LED tehnologiji.
Ne privlači vam pažnju samo prednji deo. Upečatljivo oblikovan zadnji branik ima dve horizontalne linije a zadnja svetla sa LED tehnologijom su široko postavljena, garantujući da BMW Serije 3 Sedan zadrži svoj nepogrešiv izgled i tokom noći.
Verzija sa Sport Line paketom opreme u Mediterranean Blue metalik bojom sa aluminijumskim točkovima od 19 inča je samo jedna od mogućnosti da stavite vaš lični dodir na BMW Serije 3 Sedan – kako bi naglasili sportski karakter vozila.

LED DIZAJN SVETALA.

Pored zadnjih svetala u LED tehnologiji koja su deo standardne opreme, prednja svetla i svetla za maglu BMW Serije 3 Sedan su takođe dostupna u LED tehnologiji.

 • LED prednja svetla

  Prednja svetla su kompletno urađena u LED tehnologiji, svetla za vožnju po danu, parking svetla i pokazivači pravca takođe koriste LED tehnologiju. Duga i kratka svetla se sastoje od 10 snažnih LED sijalica. Prednja svetla su opremljena automatskom kontrolom dometa i odlično osvetljavaju put ispred i time povećavaju bezbednost tokom noćne vožnje i lošeg vremena.
  LED diode karakteriše dug životni vek i potrošnja električne energije manja za 50 procenata od konvencionalnih sijalica. Na taj način one smanjuju potrošnju goriva i emisiju gasova. Osim toga, svetlo koje proizvode je veoma slično dnevnom svetlu koje je veoma nežno za oči. Ravne spoljašnje kontrue LED prednjih svetala dodatno naglašavaju atletski stil vozila.

 • Adaptivna LED prednja svetla

  Adaptivna LED prednja svetla karakteriše distribucija svetla koja se automatski prilagođava brzini vožnje, dinamički osvetljavajući put ispred vas. Pored pokazivača pravca i svetala za vožnju po danu, sistem takođe sadrži funkciju adaptivnih prednjih svetala sa varijabilnom distribucijom svetla za vožnju po gradu ili otvorenom putu, svetla za skretanje kao i BMW Selective Beam (sistem za pomoć protiv zaslepljivanja), koji automatski menja između dugih i kratkih svetala po potrebi. To omogućava sistemu da ponudi optimalno osvetljenje puta po svim uslovima.
  Po mraku pomerajuća prednja svetla omogućavaju vozaču da vidi dalje unutar krivine čim okrene volan. Kako bi se poboljšala vidljivost na maloj udaljenosti, svetla za skretanje su automatski aktivirana čim se uključi pokzivač pravca ili okrene volan – čak i kada vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla garantuju optimalno osvetljenje puta, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.
  BMW Selective Beam omogućava vozaču da ostavi upaljena duga svetla kada su potrebna, stvarajući optimalne uslove vidljivosti tokom noći. Sistem nadgleda prisustvo vozila iz suprotnog pravca i podešava duga svetla kako ne bi zaslepio ostale korisnike puta.

 • LED svetla za maglu

  LED svetla za maglu povećavaju vidljivost po magli ili tokom padavina, povećavajući bezbednost tokom vožnje po noći. Pored širokog ugla svetlosti, karakteristična su po boji njihovog svetla-koje je veoma slično dnevnom svetlu-dugom životnom veku i maloj potrošnji energije.
  U isto vreme, LED svetla za maglu koja se nalaze ispod duplih, okruglih prednjih svetala postavljaju tehnički napredan, moderan ton već upečtaljivog prednjeg kraja BMW automobila.

 • Zadnja svetla sa LED tehnologijom

  Zadnja svetla u LED tehnologiji se sastoje od individualnih LED sijalica visokih performansi i imaju karakterističan BMW „L“ oblik. Tim putem se naglašava zadnji kraj BMW modela i čini vozilo prepoznatljivim čak i po mraku.
  Veliki pokazivači pravca i kočiono svetlo u LED tehnologiji igraju ulogu u povećanju bezbednosti BMW Serije 3.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Čim sednete za volan BMW Serije 3 Sedan odmah je očigledno da je sve okrenuto ka vozaču, a kvalitet materijala je neverovatan. Unutrašnjost je prostrana, sa praktičnim mogućnostima za odlaganje stvari i funkcionalnom instrument tablom. U isto vreme elegantnost i dinamičnost dominiraju kabinom vozila. Brojni detalji od hroma kao i površine u crnoj boji visokog sjaja naglašavaju neverovatan kvalitet. U tipičnom BMW stilu kabina je orijentisana ka vozaču, olakšavajući upravljanje vozilom.
Jedan ergonomski izazov je savladan sa mnogo pažnje i brige. Najbolji primer je kontrolni ekran navigacionog sistema Plus sa dijagonalom od 8.8 inča: slobodno stojeći iznad centralne konzole, on odiše kvalitetom. Centralna konzola sadrži držač za dva pića sa klizajućim poklopcem koji se, kada se zatvori, može se koristiti kao površina za odlaganje. Ovo su samo dva od mnogih detalja u celokupnom konceptu koji savršeno kombinuje sportski i moderan izgled.

KVALITETNI MATERIJALI.

Sofisticirani dizajn i izrada vrhunskog kvaliteta u enterijeru evidentni su već na prvi pogled. Opcionalna sportska sedišta dostupna su u, na primer, koži „Dakota“ Saddle Brown sa Extended lajsnama u boji Brown. Ona mogu biti komplementirana završnim elementima unutrašnjih ukrasnim lajsni u boji Ash Grain sa metalnim umetkom i naglašenim završnim elementom lajsne u boji Pearl Chrome, koji se protežu do unutrašnjosti svih četvoro vrata.

Kabina je obogaćena brojnim hromiranim elementima u okruženju, uključujući one na klasičnim tablama s instrumentima. Lajsna oko kontrole klime i radio uređaja kao i okruženje ventilacionih otvora u crnoj su boji i visokom sjaju. Kao deo opcionalnog paketa Lights, ambijentalno svetlo obasjava enterijer sa stilom i diskretno, uz kombinaciju direktnih i indirektnih izvora osvetljenja.

Maksimalna ekskluzivnost obezbeđena je kolekcijom BMW Individual: završni elementi unutrašnjih ukrasnih lajsni od finog drveta u boji Ash Grain White ili BMW Individual Extended kožna ukrasna lajsna „Merino“ u bojama kao što su Cashmere Beige ili Amaro Brown dodaju sofisticirani utisak enterijeru i podižu kvalitet na sledeći nivo.