NEPOBEDIV SPORTSKI DUH SA FAKTOROM UŽIVANJA U VOŽNJI.

Udobnost i bezbednost u BMW Serije 3 Sedan.

BMW Serija 3 vam nudi sve kako bi se vi zavalili i opustili. Prostrana unutrašnjost sa mnoštvom mogućnosti za odlaganje stvari pretvara svako putovanje u neverovatno udobno iskustvo. Fleksibilni prtljažnik garantuje odličnu funkcionalnost a odlična zaštita omogućava bezbrižno putovanje svih putnika.

Read more
Otvaranje prtljažnika bez dodira

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Kada neko želi da otvori prtljažnik nakon kupovine, obično moraju pretraživati ključ po torbama dok stoje ispred automobila sa kesama u rukama. To više nije neophodno zahvaljujući inovativnom sistemu za lak pristup vozilu koji vam omogućava da otvorite prtljažnik bez dodira: Brzi, ciljani prelaz stopalom ispod zadnjeg branika je sve što je potrebno da bi se vrata prtljažnika otvorila.
Vrata se potom otključavaju i otvaraju automatski. Senzori instalirani na različitim visinama u zadnjem braniku detektuje prelazak stopala i otvaraju prtljažnik. Ova inovativna funkcija olakšava otvaranje i utovar prtljažnika. Pristup je omogućen kada sistem detektuje prisustvo ključa automobila.

KONCEPT ODLAGANJA STVARI.

Bez obzira da li se radi o pametnom telefonu, osvežavajućem piću ili manjim stvarima – BMW Serije 3 Sedan ima dosta prostora za sve vaše stvari. Centralna konzola sadrži držač za dva pića, a klizajući poklopac kada je zatvoren se može koristiti kao dodatna površina za odlaganje stvari. Unutar prednjih vrata se mogu smetiti boce sa zapreminom od jedne litre.
Opcioni paket sa pregradama za odlaganje stvari nudi još više mogućnosti za odlaganje. Poseduje pregradu sa vozačeve strane instrument table, mreže na zadnjem delu prednjih sedišta kao i dve kuke za kese. Takođe poseduje mrežu u prtlljažnom prostoru i traku za vezivanje. Paket takođe uključuje korisnu mrežu na podu prtljažnika, pregradu za odlaganje ispod poda prtljažnika i utičnicu od 12 V.

FUNKCIONALNOST.

Sa zapreminom od 480 litara, prtljažnika BMW Serije 3 Sedan je dovoljno prostran da zadovolji vaše svakodnevne potrebe. Opcionalni sistem utovara za naslonom zadnjeg sedišta koji se može podeliti u odnosu 40:20:40 garantuje poboljšane mogućnosti za transport stvari, jer se sedišta i prtljažnik mogu prilagoditi vašim potrebama. Srednji deo zadnje klupe i deo iza suvozačevog mesta se mogu individualno preklopiti. Deo zadnje klupe iza vozačevog sedišta se priklapa zajedno sa srednjim delom. Na ovaj način BMW Serije 3 Sedan se može utovariti i istovariti sa neverovatnom fleksibilnošću. Dva putnika mogu udobno sedeti na zadnjem sedištu dok u isto vreme možete prevoziti dugačke objekte.

PASIVNA BEZBEDNOST.

Pasivna bezbednost

PASIVNA BEZBEDNOST.

Svako BMW vozilo dolazi sa paketom inteligentnih mera bezbednost koje imaju za cilj minimiziranje rizika od nezgode – kako biste uvek bili u bezbednim rukama. Robustne strukture podrške sa velikom zapreminom i inteligentno korišćenje specijalizovango čelika velike jačine garantuju maksimalnu rigidnost odeljka sa putnicima, dok održava celokupnu težinu na minimumu.
Sile nastale prilikom sudara se sprovode dalje od putničkog odeljka na ostale delove karoserije, kao što je podvozje, bočni okviri, prednju pregradu i krov, gde se one apsorbuju putem zona deformacije na prednjem i zadnjem kraju. U slučaju bočnog sudara putnici su zaštićeni putem ojačanih struktura u B stubovima i pragovima, veoma snažnom zaštitom prilkom bočnog sudara u vratima.
Razni sistemi zaštite pešaka se mogu pronaći na prednjem delu automobila. Amortizer je ugrađne u prednju oblasti između branika i plastične obloge, što smanjuje rizik od povreda u slučaju udara branika u noge pešaka. Hauba je opremljena sa deformacionim elementima, koji apsorbuju silu udara, formirajući zonu gužvanja.