SVE MOGUĆNOST. BEZ GRANICA.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacija u BMW Serije 3 Sedan modelu.

Maksimalna udobnost je za očekivati kod BMW Serije 3 Sedan modela. Sa uslugama i aplikacijama iz BMW ConnectedDrive ponude možete dodatno povećati faktor uživanja. Na primer, vozilo se može transformisati u vašu pokretnu kancelariju na točkovima. Sve što internet ima da vam ponudi je direktno dostupno u vašem BMW Serije 3 Sedanu. Na primer, nikada vas neće iznenaditi neočekivana saobraćajna gužva, a čak i u slučaju nepredviđenog, brza podrška vam je na dohvat ruke.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

Oprema nazvana ConnectedDrive usluge formira osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Takve funkcije obuhvataju BMW Online opciju koja omogućava pristup trenutnim i lokalnim informacijama kao što su vremenski uslovi i vesti, internet pretraga uz pomoć GoogleTM pretraživača. U meniju aplikacija je moguće podesiti individualizovne usluge kao što je kamera za komunikaciju preko interneta, informacijama o ceni goriva, parking informacijama, kao i vodičima za putovanje i hotele. Sistem vam takođe omogućava jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama na pametnom telefonu. ConnectedDrive usluge takođe omogućavaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti i produžiiti rok korišćenja aplikacija i usluga u bilo kom trenutku. Oprema ConnectedDrive usluge nudi sve ovo i više, praveći od svake vožnje u BMW automobilu pravi užitak.

ConnectedDrive usluge.

 • BMW ConnectedDrive prodavnica

  Usluge i aplikacije koje odgovaraju svačijim potrebama se mogu pojedinačno kupiti u BMW ConnectedDrive prodavnici na bilo kom mestu i trenutku. Te usluge se mogu fleksibilno izabrati i poručiti čak i nakon kupovine BMW automobila. Na taj način, u svakom trenutku, korisnici imaju na raspolaganju sve dostupne BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije direktno u njihovom automobilu.
  Usluge i aplikacija koje se mogu poručiti iz BMW ConnectedDrive prodavnice su specijalno razvijene kako bi odgovarale potrebama i zahtevima BMW vozača. Takođe možete izabrati trajanje određenih individiualnih usluga. Na taj način je omogućeno korisnicima da poruče određenje usluge na određeni vremenski period, na primer, tokom godišnjeg odmora.
  BMW ConnectedDrive prodavnici možete pristupiti untar BMW vozila ili putem My BMW ConnectedDrive internet korisničkog portala. Poručene usluge i aplikacije će biti dostupne u automobilu brzo nakon kupovine. BMW ConnectedDrive prodavnica pruža ažurirane informacije o izboru dostupnih usluga i aplikacija.

 • Aplikacije

  Funkcija sa aplikacijama predstavlja platformu koja omogućava jednostavno korišćenje izabranih aplikacija pametnog telefona u vašem BMW vozilu. Kako vi što više aplikacija bilo dostupno njihovim korisnicima, BMW ne samo da razvija svoje aplikacije, kao što je BMW Connected aplikacija i BMW M merač vremena, već i blisko sarađuje sa partnerima kao što je Spotify, Napster, GoPro, Deezer i Audible kako bi se te aplikacije mogle bezbedno koristiti unutar vozila.
  Jednostavno povežite pametni telefon za vozilom putem adaptera, ako ga posedujete, ili USB kabla. Zvuk se pušta preko audio sistema vozila. Svim funkcijama aplikacija se može jednostavno upravljati putem iDrive kontrolera. Izbor aplikacija koje se mogu koristiti unutar automobila se stalo proširuje zahvaljujući partnerstvima između BMW i raznih dobavaljača. Radi više informacija pogledajte www.bmw.com/apps.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

Inteligentni poziv u pomoć.

POSLOVNE FUNKCIJE.

BMW ConnectedDrive pretvara vaš BMW automobil u kancelariju. Opustite se i podesite vašu kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu.

BMWOnline Office i diktiranje poruka.

 • Bluetooth Office

  Bluetooth office sistem vam omogućava da efektivnije provedete vreme u automobilu. Putem uređaja koji podržavaju Bluetooth tehnologiju, svakodnevne obaveze mogu biti jednostavno organizovane dok ste u pokretu. Najvažnije kancelarijske funkcije komaptibilnih pametnih telefona, kao što je elektronska pošta ili tekstualne poruke su prikazane na kontrolnom ekranu i mogu vam biti pročitane putem audio sistema automobila. Lista svih kompatibilnih mobilnih uređaja je dostupna na www.bmw.com/bluetooth.  

 • BMW Online Office

  Uz pomoć BMW Online Office sistema vreme provedeno u automobilu se može efikasnije iskoristiti: ovaj sistem vam omogućava da primate, čitate i odgovarate na elektronsku poštu dok ste na putu. Pored sveobuhvatnih funkcija za izmenu i slanje elektronske pošte putem kontrolnog ekrana, elektronska pošta može biti naglas pročitana putem glasovne funkcije, i diktirana putem sistema za prepoznavanje govora.
  Poštansko sanduče koristi postojeću adresu elektronske pošte i može se podesiti samo u nekoliko jednostavnih koraka putem bilo kog privatnog račuarna koristeći „My BMW ConnectedDrive“ korisnički portal. Izabrani provajderi elektronske pošte se takođe mogu podesiti kao BMW Online Office poštanski sandučići unutar vozila. Ako posedujete nekoliko naloga elektronske pošte kod istog provajdera, oni će biti jasno prikazani u meniju. Jednom kada napravite sva podešavanja, sva elektronska pošta će stizati u vaše vozilo bez kašnjenja.

 • Diktiranje poruka

  Ponesite vašu kancelariju sa vama: sa kancelarijskim funkcijama možete koristiti elektronsku poštu ili funkcije slanja poruka na vašem Bluetooth pametnom telefonu, unutar vašeg vozila.
  Diktiranje poruka pretvara izgovorene poruke u tekst koji možete poslati elektronskom poštom ili tekstualnim porukama uz pomoć pametnog telefona povezanog putem Bluetooth tehnologije. Uz pomoć Professional navigacionog sistema, Bluetooth povezivanja i ConnectedDrive usluga ne morate više držati telefon u ruci. Radi informacija o Bluetooth kompatibilnosti vašeg pametnog telefona i ostalih mobilnih uređaja, pogledajte www.bmw.com/bluetooth.
  Diktiranje poruka je besplatno dostupno prvih 60 dana. Ugovor sa Nuance® je potreban radi produženog koriščenja ove funkcije.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

RTTI sistem (informacije o saobraćaju u realnom vremenu) pružaju ažurne informacije o saobraćaju u svakom trenutku. Precizni detalji o lokaciji i trajanju kašnjenja se prenose kako bi vozač uvek bio informisan, skoro u realnom vremenu, u vezi trenutne situacije saobraćaja na automputu, seoskim putevima i ostalim rutama u gradu. Inteligentne sugestije alternativnih pravaca pomažu vozaču da stigne na odredište brzo i efikasno. Podaci se dobijaju putem anonimnih profila kretanja iz GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja, a uspostavljeni saobraćajni šabloni se takođe koriste, kao što su vreme kada se obično javlja saobraćajna gužva na određenim rutama.
Saobraćajne informacije su jasno prezentovane, sa putevima opisanim u zelenoj, žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

Informacije o saobraćaju u realnom vremenu.

KONSIJERŽ USLUGE.

Za bilo koga ko je ikada hteo da zna kako je imati ličnog batlera, ovo je vaša šansa: sa konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive sistema. Na pritisak dugmeta vozač je povezan sa agentom iz BMW korisničkog centra koji služi kao „lični asistent“ na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke - BMW korisnički centar funkcioniše odvojeno od mobilnog telefona vozača i dostupan je u njihovoj zemlji i inostranstvu, u svakom trenutku, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova.

Konsijerž usluge.

ZABAVA PREKO INTERNETA.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje.Opcija zabave preko interneta nudi direktan i neograničen pristup više od 12 miliona muzičkih naslova unutar vašeg BMW vozila – bez pametnog telefona ili drugih uređaja. Postoji mnogo pesama koje odgovaraju svačijem ukusu. Čim pustite pesmu nekog pevača, ona je automatski snimljena na hard disk vozila. Radi garantovanog užitka u slušanju bez prekida.
Uz pomoć Online Entertainment paketa, nalog za internet bez ogrančenja koji traje godinu dana se može otvoriti kod bilo kog BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristi u šest različitih zemalja u Evropi bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Španija i Holandija.

Zabava preko interneta.

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, mušterije jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

Usluge na daljinu.

INTERNET.

Internet opcija pruža pristup internetu putem kontrolnog ekrana visoke rezolucije u vašem vozilu. Vozač može koristiti internet isto kao na računaru kod kuće, sa punom UMTS brzinom protoka. URL adresa se unosi jednostavno i lako koristeći iDrive kontroler ili se može izabrati iz liste adresa radi brzog pristupa.
Sa neograničenim protokom podataka korisnici mogu da surfuju internetom direktno iz automobila bilo gde u zemlji (bez rominga). Internet stranice su prikazane na kontrolnom ekranu. U vozilima sa paketom opreme Professional za zabavu na zadnjim sedištima, putnici na zadnjem sedištu takođe mogu koristiti internet putem ekrana integrisanih u prednja sedišta.