Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 3 Touring

MNOGO PROSTORA ZA VAŠE IDEJE.

Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 3 Touring.

MNOGO PROSTORA ZA VAŠE IDEJE.

Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 3 Touring.

MNOGO PROSTORA ZA VAŠE IDEJE.Udobnost i funkcionalnost BMW Serije 3 Touring.

Bez obzira da li se radi o svakodnevnim aktivnostima, pikniku preko vikenda ili vašim godišnjim odmorom – BMW Serije 3 Touring je idealno vozilo jer nudi neverovatnu udobnost. Prostrana unutrašnjost sa mnoštvom mogućnosti za odlaganja stvari pretvara svako putovanje u opuštajuće iskustvo. Veliki prtljažnik pruža izvanrednu fleksibilnost. Inteligentna zaštita putnika garantuje osećaj sigurnosti bez obzira gde sedite.

Read more

OTVARANJE I ZATVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez dodira

OTVARANJE I ZATVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Kada neko želi da otvori prtljažnik nakon kupovine, obično moraju tražiti ključ po torbama dok stoje ispred automobila sa kesama u rukama. To više nije neophodno zahvaljujući inovativnom sistemu za lak pristup vozilu koji – u kombinaciji sa Automatskim vratima prtljažnika - vam omogućava da otvorite prtljažnik bez dodira: Brzi, ciljani prelaz stopalom ispod zadnjeg branika je sve što je potrebno da bi se vrata prtljažnika otvorila.
Senzori instalirani na različitim visinama u zadnjem braniku detektuje prelazak stopala i otvaraju prtljažnik. Prtljažnik se može zatvoriti na isti način. Ova inovativna funkcija olakšava otvaranje prtljažnika i utovar vaših stvari. Pristup je omogućen kada sistem detektuje prisustvo ključa automobila.

KONCEPT ODLAGANJA STVARI.

Bez obzira da li se radi o pametnom telefonu, osvežavajućem piću ili manjim stvarima – BMW Serije 3 Toruing ima dosta prostora za sve vaše stvari. Centralna konzola sadrži držač za dva pića, a klizajući poklopac kada je zatvoren se može koristiti kao dodatna površina za odlaganje stvari. Unutar prednjih vrata se mogu smetiti boce sa zapreminom od jedne litre.
Opcioni paket sa pregradama za odlaganje stvari nudi još više mogućnosti za odlaganje. Poseduje pregradu sa vozačeve strane instrument table, mreže na zadnjem delu prednjih sedišta kao i dve kuke za kese. Takođe poseduje mrežu u prtlljažnom prostoru i traku za vezivanje. Paket takođe uključuje korisnu mrežu na podu prtljažnika, pregradu za odlaganje ispod poda prtljažnika i utičnicu od 12 V.

FUNKCIONALNOST.

Prtljažnik BMW Serije 3 Touriing je potpuno opremljen za bilo koji izazov – od laganog prtljaga do teških i glomaznih stvari. Čak i i kada su nasloni zadnjih sedišta u uspravnom položaju, imate na raspolaganju 495 litara. Kada se nason zadnjeg sedišta potpuno preklopi ova zapremina prtljažnika se povećava na impresivnih 1,500 litara. Sa standardnim sistemom za lak utovar nasloni zadnjih sedišta se mogu podeliti u odnosu 40:20:40, omogućavajući vam da prilagodi prtljažnik i kabinu vašim potrebama. Srednji deo zadnjeg sedišta i deo iza suvozača se mogu odvojeno preklopiti. Deo zadnjeg sedišta iza vozača se preklapa zajedno sa srednjim delom. Na taj način BMW Serije 3 Touring poseduje neverovatnu fleksibilnost u pogledu utovara i istovara stvari. Dva putnika mogu sedeti na zadnjem sedištu dok u isto vreme možete prevoziti dugačke stvari, kao što su skije. BMW Serije 3 Touring takođe predstavlja jedino vozilo u svom segmentu za zadnjim staklom koje se otvara odvojeno, što čini utovar stvari mnogo lakšim.

PASIVNA BEZBEDNOST.

Pasivna bezbednost

PASIVNA BEZBEDNOST.

Svako BMW vozilo dolazi sa paketom inteligentnih mera bezbednost koje imaju za cilj minimiziranje rizika od nezgode – kako biste uvek bili u bezbednim rukama. Robustne strukture podrške sa velikom zapreminom i inteligentno korišćenje specijalizovango čelika velike jačine garantuju maksimalnu rigidnost odeljka sa putnicima, dok održava celokupnu težinu na minimumu.
Sile nastale prilikom sudara se sprovode dalje od putničkog odeljka na ostale delove karoserije, kao što je podvozje, bočni okviri, prednju pregradu i krov, gde se one apsorbuju putem zona deformacije na prednjem i zadnjem kraju. U slučaju bočnog sudara putnici su zaštićeni putem ojačanih struktura u B stubovima i pragovima, veoma snažnom zaštitom prilkom bočnog sudara u vratima.
Razni sistemi zaštite pešaka se mogu pronaći na prednjem delu automobila. Amortizer je ugrađne u prednju oblasti između branika i plastične obloge, što smanjuje rizik od povreda u slučaju udara branika u noge pešaka. Hauba je opremljena sa deformacionim elementima, koji apsorbuju silu udara, formirajući zonu gužvanja.