Dizajn BMW Serije 3 Touring

SPORTSKI IZVANA. PROSTRAN UNUTRA.

Dizajn BMW Serije 3 Touring.

SPORTSKI IZVANA. PROSTRAN UNUTRA.

Dizajn BMW Serije 3 Touring.

SPORTSKI IZVANA. PROSTRAN UNUTRA.Dizajn BMW Serije 3 Touring.

Savršena kombinacija dinamičnosti, elegantnosti i svestranosti čini BMW Serije 3 Touring najdinamičnijim članom u toj klasi automobila. Sa karakteristikama tipičnim za BMW Serije 3, ovaj automobil se pridržava tradiciji dizajna BMW brenda: duga hauba, kratki prepusti, veliko rastojanje između osovina i kabina pomerena unazad. Na ovaj način BMW Serije 3 Touring nastavlja da predvodi unutar svog segmenta.

Read more

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Sportski oblikovana i elegantna spoljašnjost je savršeno harmonizovana, naglašavajući dinamičnost i estetiku na prvi pogled. Horizontalna rebra, kompleksno dizajnirani usisnici vazduha na prednjem braniku kombinovani sa prednjim svetlima naglašavaju širok stav na putu. U sklopu dodatne opreme dupli prstenovi oko prednjih svetala su dostupni U LED tehnologiji.
Ne privlači vam pažnju samo prednji deo. Upečatljivo oblikovan zadnji branik ima dve horizontalne linije a zadnja svetla sa LED tehnologijom su široko postavljena, garantujući da BMW Serije 3 Touring zadrži svoj nepogrešiv izgled i tokom noći.
Verzija sa Sport Line paketom opreme u Mediterranean Blue metalik bojom sa aluminijumskim točkovima od 19 inča je samo jedna od mogućnosti da stavite vaš lični dodir na BMW Serije 3 Touring – kako bi naglasili sportski karakter vozila.

DIZAJN LED SVETALA.

Pored zadnjih svetala u LED tehnologiji koja su deo standardne opreme, prednja svetla i svetla za maglu BMW Serije 3 Touring su takođe dostupna u LED tehnologiji.

 • LED prednja svetla

  Prednja svetla su kompletno urađena u LED tehnologiji, svetla za vožnju po danu, parking svetla i pokazivači pravca takođe koriste LED tehnologiju. Duga i kratka svetla se sastoje od 10 snažnih LED sijalica. Prednja svetla su opremljena automatskom kontrolom dometa i odlično osvetljavaju put ispred i time povećavaju bezbednost tokom noćne vožnje i lošeg vremena.
  LED diode karakteriše dug životni vek i potrošnja električne energije manja za 50 procenata od konvencionalnih sijalica. Na taj način one smanjuju potrošnju goriva i emisiju gasova. Osim toga, svetlo koje proizvode je veoma slično dnevnom svetlu koje je veoma nežno za oči. Ravne spoljašnje kontrue LED prednjih svetala dodatno naglašavaju atletski stil vozila.

 • Adaptivna LED prednja svetla

  Adaptivna LED prednja svetla karakteriše distribucija svetla koja se automatski prilagođava brzini vožnje, dinamički osvetljavajući put ispred vas. Pored pokazivača pravca i svetala za vožnju po danu, sistem takođe sadrži funkciju adaptivnih prednjih svetala sa varijabilnom distribucijom svetla za vožnju po gradu ili otvorenom putu, svetla za skretanje kao i BMW Selective Beam (sistem za pomoć protiv zaslepljivanja), koji automatski menja između dugih i kratkih svetala po potrebi. To omogućava sistemu da ponudi optimalno osvetljenje puta pod svim uslovima.
  Po mraku pomerajuća prednja svetla omogućavaju vozaču da vidi dalje unutar krivine čim okrene volan. Kako bi se poboljšala vidljivost na maloj udaljenosti svetla za skretanje su automatski aktivirana čim se uključi pokzivač pravca ili okrene volan – čak i kada vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla garantuju optimalno osvetljenje puta, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.
  BMW Selective Beam omogućava vozaču da ostavi upaljena duga svetla kada su potrebna, stvarajući optimalne uslove vidljivosti tokom noći. Sistem nadgleda prisustvo vozila iz suprotnog pravca i podešava duga svetla kako ne bi zaslepio ostale korisnike puta.

 • LED svetla za maglu

  LED svetla za maglu povećavaju vidljivost po magli ili tokom padavina, povećavajući bezbednost tokom vožnje po noći. Pored širokog ugla svetlosti, karakteristična su po boji njihovog svetla-koje je veoma slično dnevnom svetlu-dugom životnom veku i maloj potrošnji energije.
  U isto vreme, LED svetla za maglu koja se nalaze ispod duplih, okruglih prednjih svetala postavljaju tehnički napredan, moderan ton već upečtaljivog prednjeg kraja BMW automobila.

 • Zadnja svetla sa LED tehnologijom

  Zadnja svetla u LED tehnologiji se sastoje od individualnih LED sijalica visokih performansi i imaju karakterističan BMW „L“ oblik. Tim putem se naglašava zadnji kraj BMW modela i čini vozilo prepoznatljivim čak i po mraku.
  Veliki pokazivači pravca i kočiono svetlo u LED tehnologiji igraju ulogu u povećanju bezbednosti BMW Serije 3.

PANORAMA STAKLENI KROV.

Panorama stakleni krov pruža neverovatan pogled i omogućava dnevnoj svetlosti da prodre unutar vozila, na taj način stvarajući veoma prostranu i otvorenu unutrašnjost. Ako je sunce prejako, suncobran se može jednostavno i lako zatvoriti. Uz pomoć nekoliko opcija podešavanja, panorama stakleni krov omogućava dobru ventilaciju. Ako je stakleni krov postavljen u položaj za ventilaciju, suncobran se automatski povlači nazad kako bi omogućio protok vazduha dok se integrisani deflektor otvara i smanjuje turbulenciju kada vozite sa otvorenim krovom.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Čim sednete za volan BMW Serije 3 Touring očigledan je kvalitet materijala i orijentacija ka vozaču. Unutrašnjost je prostrana, sa praktičnim mogućnostima za odlaganje stvari i funkcionalnom instrument tablom. U isto vreme elegantnost i dinamičnost dominiraju kabinom vozila. Brojni detalji od hroma kao i površine u crnoj boji visokog sjaja naglašavaju neverovatan kvalitet. U tipičnom BMW stilu kabina je orijentisana ka vozaču, olakšavajući upravljanje vozilom.
Sve i jedan ergonomski izazov je savladan sa mnogo pažnje i brige. Najbolji primer je kontrolni ekran sa dijagonalom od 8.8 inča: nalazeći se iznad centralne konzole, ekran odiše kvalitetom. Centralna konzola sadrži držač za dva pića sa klizajućim poklopcom koji kada se zatvori se može koristiti kao površina za odlaganje. Ovo su samo dva od mnogih detalja u celokupnom konceptu koji savršeno kombinuje sportski i moderan izgled.

KVALITETNI MATERIJALI.

Sofisticirani dizajn i kvalitetna završna obrada unutrašnjosti je očigledna na prvi pogled. Opcionalna sportska sedišta su dostupna, na primer, presvučena ’Dakota’ Sadlle Brown kožom. Ona mogu biti upotpunjena detaljima unutrašnje obrade od fino brušenog aluminijuma i detaljima u crnoj boji visokog sjaja, koji se prostiru unutar svo četvoro vrata.
Kabina je obogaćena raznim detaljima od hroma, uključujući klasične brojčanike na instrument tabli i ventilacione otvore. Ukrasi oko klima i radio uređaja su urađeni u crnoj boji visokog sjaja. Kao deo opcionalnog paketa rasvete, ambijentalno svetlo obasjava unutrašnjost na diskretan i stilizovan način u kombinaciji sa direktnim i indirektnim izvorima svetlosti.
Maksimalna ekskluzivnost obezbeđena je kolekcijom BMW Individual: završni elementi unutrašnjih ukrasnih lajsni od finog drveta u boji Ash Grain White ili BMW Individual produžena kožna ukrasna lajsna „Merino“ u bojama kao što su Cashmere Beige ili Amaro Brown dodaju sofisticirani utisak enterijeru i podižu kvalitet na sledeći nivo.