ODUZIMA DAH+

Dinamika i efikasnost vožnje BMW-a serije 4 Coupé.

ODUZIMA DAH+

Dinamika i efikasnost vožnje BMW-a serije 4 Coupé.

ODUZIMA DAH+Dinamika i efikasnost vožnje BMW-a serije 4 Coupé.

Na prvi pogled je jasno koliko je sportski novi BMW serije 4 Coupé. A vi možete osetiti kako je dinamičan čim pritisnete papučicu gasa. Sa pogonom odabranih motora s visokim performansama, bilo s pogonom na zadnjim točkovima ili na sva četiri točka i sa savršenom raspodelom osovinskog opterećenja. Svaka brzina je uživanje. Svaka krivina je čisto naslučivanje sledeće. I svaki kilometar je fascinantno iskustvo.

 

BMW 440i Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.7–7.4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 179–172


Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

Read more

ČISTA DINAMIKA.

Pun sportskog duha i savršenih performansi. S opcionim prilagodljivim M vešanjem, promenljivim sportskim upravljanjem i opcionim 8-brzinskim mjenjačem Steptronic, BMW serije 4 Coupé donosi impresivnu dinamiku efikasne pokretačke snage u potpunosti na put. Doživite neograničeno uživanje u vožnji sa BMW serijom 4 Coupé.

MOĆNI MOTORI.

BMW TwinPower Turbo redni šesterocilindarski benzinski motor.

Dominantna snaga, neometan rad i uzbudljiv zvuk su obeležja BMW TwinPower Turbo rednog šesterocilindarskog benzinskog motora s najnovijom generacijom modela motora BMW EfficientDynamics. Sa dva VANOS-a, Valvetronicom, visokopreciznim ubrizgavanjem i TwinScroll turbopunjačem, on generiše 240 kW (326 KS) i ima prosječnu kombinovanu stopu potrošnje goriva od 7.9 do 7.4 litara na 100 km.
Read more

BMW TwinPower Turbo četvorocilindarski benzinski motor.

Najnovija generacija BMW TwinPower Turbo 2,0-litarskog četvorocilindarskog benzinskog motora jamči maksimalno zadovoljstvo u vožnji. Poznat je po svojoj agilnoj isporuci snage, kao i po izuzetnim reakcijama čak i pri malom broju obrtaja, a takođe je izuzetno štedljiv uz niske emisije.
Read more

BMW TwinPower Turbo redni šestocilindarski dizel motor.

Nova generacija BMW TwinPower Turbo rednog šestocilindarskog dizel motora nudi impresivnu isporuku snage u kombinaciji s izvrsnim podacima o potrošnji, kao rezultat visoko inovativne tehnologije poput turbopunjača s promenljivom geometrijom turbine i direktnim ubrizgavanjem goriva zajedničkim vodom (CommonRail) od Motor isporučuje 190 kW (258 KS) do 230 kW (313 KS) i impresivan maksimalan obrtni moment od 560 do 630 Nm.
Read more

BMW TwinPower Turbo četvorocilindarski dizel motor.

BMW TwinPower Turbo 2,0-litreni četverocilindarski dizel motori najnovije generacije pokazuju agilnu isporuku snage, kao i odličan odaziv, čak i pri niskim okretajima. Tehnologija turbo punjača s promjenjivom geometrijom turbine i izravnim ubrizgavanjem goriva zajedničkim vodom (CommonRail) osiguravaju izuzetnu štedljivost i niske emisije ovih motora.
Read more

8-BRZINSKI MENJAČ STEPTRONIC.

Opcioni 8-brzinski sportski automatski mjenjač osigurava maksimalnu razinu dinamike, efikasnosti i udobnosti vožnje. Kratko vreme prenosa poboljšava vrednost ubrzanja, dok fino stepenovanje zupčanika omogućava jedva primetno menjanje stepena prenosa. Istovremeno, motor se održava na idealnom nivou okretaja za optimalan razvoj snage dok je nivo buke smanjen. Osmi stepen prenosa smanjuje obrtaje motora pri visokim brzinama i time potrošnju goriva i emisije CO2.

SPORTSKE VOZNE KARAKTERISTIKE.

Dobro raspoloženje na dodir dugmeta? To je ono što je BMW serije 4 Coupé nudi s prekidačem doživljaja vožnje. Odabir načina SPORT ili opcioni SPORT+ aktivira tvrđe postavke amortizera, čime vozilo reaguje još neposrednije. Motor reaguje spontanije. Idealno za agilnije upravljanje tokom dinamičnog stila vožnje. To je osobito vidljivo u kombinaciji s opcionim prilagodljivim M vešanjem, koji se prilagođava stilu vožnje i stanju na putevima kroz elektronske kontrole.

 • Raspodela opterećenja osovine 50:50

  Idealno raspodela osovinskog opterećenja od 50:50 osigurava izvrsno održavanje smera vožnje, agilno upravljanje i precizan odaziv upravljača. Dok u isto vreme, niži centar gravitacije i kraći prevesi dodatno poboljšavaju vozne karakteristike.

 • Prilagodljivo M vešanje

  Prilagodljivo M vešanje može se elektronski prilagoditi u bilo koje vreme u skladu s uslovima na putu i uslovima vožnje. Vozač može podesiti karakteristike vešanja putem kontrole doživljaja vožnje kako bi omogućio željeni stil vožnje u to vreme - od ugodnog do izuzetno sportskog s izrazito agilnim upravljanjem.

 • Promenljivi sportski upravljač

  Promenljivi sportski upravljač sa Servotronicom stvara direktan i okretan odziv upravljača i osigurava manje fizičkog napora potrebnog za okretanje upravljača. On reaguje na ugao upravljača s različitim odnosima upravljanja. Time se poboljšava rukovanje prilikom dinamičnije vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje pri parkiranju i skretanju. Opcioni SPORT+ način je dodatna osobina ovog paketa.

DINAMIKA MODELA PORODICE BMW-A SERIJE 4.

DINAMIKA MODELA PORODICE BMW-A SERIJE 4.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manja potrošnja goriva, više zadovoljstva u vožnji: To je BMW-ov sistem Efficient Dynamics. On obuhvata niz različitih tehnologija koje utiču na pogonski sistem, upravljanje energijom i koncept vozila. Rezultat je manja potrošnja goriva i manje emisije CO2 uz više dinamike i zabave u vožnji u isto vreme. Standardni element u svakom BMW-u i, naravno, u BMW-ovoj seriji 4 Coupé takođe.

Read more

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i dopreme goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.