NAVIGACIONI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacioni sistem Professional, uključujući uređaj bez korišćenja ruku, USB interfejs, 8.8" LCD kolorni ekran i Radio BMW Professional sa DVD plejerom, opremljen je trodimenzionalnim prikazom mape i 20 GB memorije. Sistem se koristi intuitivno preko iDrive Touch kontrolera ili tačskrina. Ažuirirane mape su dostupne tri godine bez naknade za licencu.*


* Ažuriranje se odnosi isključivo na mape za Montenegro.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* u punoj boji projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje, a time dopušta da se on u potpunosti usredsredi na vožnju. Prikaz sadrži podatke kao što su trenutna brzina, smerovi navigacije, informacije o ograničenjima brzine s upozorenjem na zabrane preticanja, zajedno sa telefonskim adresarima i muzičkim listama.
 

* Dostupno po želji

Pročitajte više

BMW HEAD-UP DISPLAY.

VIŠENAMENSKI DISPLEJ S INSTRUMENTIMA.

Multifunkcionalni ekran s instrumentima sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom od 10,25" pruža veoma impresivnu vizualizaciju doživljaja vožnje. Tri različita moda i njihovi specifični prikazi – svaki sa svojom kolornom shemom i grafičkim stilom – mogu se prikazati u klasteru instrumenata: ECO PRO, COMFORT i SPORT.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW 440i Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirano): 6.8–6.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinirano): 159–154

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih utomobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.