LUKSUZ KOJI STVARA PROSTRANOST.

Udobnost u BMW Serije 5 Gran Turismo.

Udobnost znači mnogo više od samog putovanja od A do B tačke. Bez obzira da li se radi o savršeno podešenoj šasiji, luksuznoj udobnosti, multifunkcionalnom instrument ekranu ili funkcijama zabave na zadnjem sedištu – svaka komponenta je temeljno osmišljena i postavljena tako da vožnja u BMW Serije 5 Gran Turismo uvek predstavlja uživanje.

Udobnost tokom vožnje

UDOBNOST TOKOM VOŽNJE.

Isporuka neprikosnovene dinamičnost u vožnji sa savršenom udobnosti, patentirana integrisana V zadnja osovina garantuje da dinamika i G sile tokom vožnje koje deluju na suspenziju budu apsorbovane tačkama montiranja točkova, rama zadnje osovine, sponama i uz pomoć tri kontrole poluge.
BMW Serije 5 Gran Turismo takođe poseduje samonivelišuću suspenziju na zadnjem delu koja garantuje konstantnu visinu vožnje i maksimalnu udobnost.

Comfort Access

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovativan i lak za korišćenje – Comfort Access sistem, uključujući otvaranje prtljažnika bez dodira, vam omogućava da otvorite vrata vašeg automobila i startujete motora bez korišćenja ključa. Ključ koji se može nalaziti u vašim pantalonama ili tašni, je automatski prepoznat čim se približite automobilu.
Kada se vrata automatski otključaju možete ući u automobil i startovati motor pritiskom na Start/Stop taster. Ova opcionalna oprema uključuje otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez dodira. Kratki prelaz stopalom ispod sredine zadnje branika aktivira impuls koji otključava i otvara prtljažnik. Senzri instalirani na različtim visinama na zadnjem braniku se koriste radi detekcije osobe koja pokušava da otvori prtljažnik. Pristup i korišćenje sistema je moguće samo ako uz sebe imate ključ automobila. Kada je to ustanovljeno prtljažnik se automatski otključava i otvara bez dodira.
Funkcionalna pouzdanost je zagarantovana zahvaljujući verifikaciji ključa. Objekti koji se nalaze ispod vozila – ili čak životinje koje prolaze ispod branika – ne mogu aktivirati sistem.

FUNKCIONALNOST.

Različite potrebe razhteva različita rešenja. Zbog toga BMW Serije 5 Gran Turismo dolazi sa dvodelnim vratima prtljažnika: jakne, kaputi, tašne i laptopovi se lako mogu odložiti u prtljažnik putem malog dela vrata prtljažnika.
Pregradni zid odvaja prtljažnik od kabine i tako štiti putnike od hladnog vazduha, buke i neprijatnih mirisa. Prilikom transporta većih stvari kao što su bicikli i sanduci sa pićem, čitava vrata prtljažnika se mogu otvoriti pritiskom na taster na ključu. Ovo spada u standardnu opremu automobila.
U tri koraka možete povećati zapremina prtljažnika od 500 litara pomeranjem zadnjeg sedišta napred. Nema potrebe da se brinete o udobnosti putnika; putnici i dalje imaju dosta prostora za noge. Preklapanje u odnosu 40:20:40, ili individualna sedišta, povećavaju prostor na zapanjujućih 1,700 litara. Tačke vezivanja i trake kao i pregrade za odlaganje stvari garantuju da će sve ostati na svom mestu tokom vožnje. Udobnosti sedana sa prostranosti karavana.

MULTIFUNKCIONALNI INSTRUMENT EKRAN.

Multifunkcionalni instrument ekran u Black Panel tehnologiji i dijagonalom ekrana od 10.2“ nudi impresivnu vizuelnu prezentaciju iskustvao u vožnji. Tri različita režima i njihove specifične karakteristike se mogu prikazati na instrument ekranu, sa prilagođenim bojama i grafikoma za svaki režim: Comfort, ECO PRO i Sport režim.

PROFESSIONAL SISTEM ZABAVE NA ZADNJEM SEDIŠTU.

PROFESSIONAL SISTEM ZABAVE NA ZADNJEM SEDIŠTU.

Professional sistem zabave na zadnjem sedištu se sastoji od dva dovojena ekrana u boji sa dijagonalom od 9.2“ (podesivog nagiba) i DVD čitača; navigacija i pristup internetu su dostupni tokom putovanja (potreban ugovor sa provajderom mobilnih usluga); upravljanje putem daljinskog upravljača, povezivanje sa MP3 plejerom, igračkim konzolama i slušalicama (takođe bežičnim).

BMW SERVICE INCLUSIVE USLUGA.

BMW Service Inclusive usluga

BMW SERVICE INCLUSIVE USLUGA.

Usluga širom sveta.

BMW Service Inclusive predstavlja prvi korka ka neograničenom uživanju u vožnji. Ova ponuda predstavlja paket usluga koje pokrivati osnovne usluge i održavanje. U toku određenog perioda ili pređene kilometraže, BMW Serive Inclusive obuhvata sve usluge koje su potrebem vašem BMW automobilu – bez obzira na broj i mesto usluga.
One obuhvataju: Zameni ulja u motoru i dopunu (uslov: redovna zamena ulja u motoru kod ovlašćenog BMW servisera), mikrofilter, filter goriva, filter vazduha i servis svećica, zamena kočione tečnosti, provera automobila i ostale usluge u skladu rasporedom servisiranja.