Dizajn BMW Serije 5 Gran Turismo

NOVA KLASA SLOBODE.

Dizajn BMW Serije 5 Gran Turismo.

NOVA KLASA SLOBODE.

Dizajn BMW Serije 5 Gran Turismo.

NOVA KLASA SLOBODE.Dizajn BMW Serije 5 Gran Turismo.

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Linije BMW Serije 5 Gran Turismo privlače pažnju na prvi pogled: stilsko prisustvo sedana savršeno kombinovano sa sportskom elegancijom kupea. Ovo daje BMW Serije 5 Gran Turismo jedinstven karakter.
Više od izuzetnog automobila – jedinstven BMW. Njegova dugačka hauba, kratki prepusti i karakterističan Hofmeister pregib na C stubovima odmah identifikuju BMW Serije 5 Gran Turismo kao BMW automobil. Linija krova kao kod kupea interpretira klasičan dizajn Gran Turismo na elegantan i moderan način i proteže se sve do dinamično oblikovanog zadnjeg kraja. Nizak profil upečatljivih vrata prtljažnika i zadnja svetla garantuju sportski izgled. Osim toga, opcionalna LED prednja svetla naglašavaju samopouzadnje kojiim odiše BMW Serije 5 Gran Turismo.

Otkrijte bitne karakteristike novog dizajna BMW Serije 5 Gran Turismo

DIZAJN.

Otkrijte bitne karakteristike novog dizajna BMW Serije 5 Gran Turismo.

DIZAJN.

Otkrijte bitne karakteristike novog dizajna BMW Serije 5 Gran Turismo.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Impresivan spolja i još impresivniji iznutra. Elegancija vrata bez okvira za prozore je prvi indikator onoga što vas čeka unutra: unutrašnjost BMW Serije 5 Gran Turismo svim putnicima nudi stilski izabrane materijale, savršeno obrađene sa mnogo pažnje detaljima.
Harmonija između prednjih i zadnjih sedišta daje unutrašnjosti neverovatan osećaj prostranosti. Sa paketom opreme za maksimalnu udobnost, čak i zadnje sedište ima puno prostora za noge. Na ovaj način se stvara prvoklasna atmosfera u BMW Serije 5 Gran Turismo koja vas poziva da ostanete – čak i kada ste stigli na vaše odredište. Osim toga, unutrašnjost BMW Serije 5 Gran Turismo se može prilagoditi kako bi bila idealna za svaku situaciju.

ADAPTIVNA LED PREDNJA SVETLA.

Adaptivna LED prednja svetla uključuju adaptivna prednja svetla sa varijabilnom distribucijom svetla, svetla za skretanje i BMW Selective Beam tehnologiju koja uključuje automatsku funkciju kratkih i dugih svetala. Sistem pruža optimalnu osvetljenost puta pri svim uslovima.
Pomerajuće lampe vam omogućavaju da vidite duboko u krivinu čak počnete da okrećete volan. Kako bi poboljšali vidljivost na maloj udaljenosti, svetla za skretanje se automatski aktiviraju čim aktivirajte pokazivač pravca ili okrenete volan – čak i kada vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla garantuju optimalno osvetljenje u svakoj situaciji na putu, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.
BMW Selective Beam (sistem protiv zaslepljivanja) sistem automatski pali i gasi duga svetla u zavisnosti od uslova u okruženju i saobraćajne situacije, garantujući odličnu vidljivost tokom vožnje po danu i noći. Sistem nadgleda prisustvo vozila koja se kreću ispred vas ili vam dolaze u susret i stalno podešava duga svetla kako se ostali korisnici puta ne bi zaslepili.

AMBIJENT.

Jedinstvena atmosfera unutar BMW Serije 5 Gran Turismo naglšava jednu stvar: apsolutnu udobnost i okruženja u kom se osećate kod kuće bez obzira gde sedite. Centralna konzola je okrenuta ka vozaču. Svi instrumenti i ekrani su tačno tamo gde očekujete da se nalaze. Sa opcionalnim BMW Head-Up ekranom vozač ima uvid u najvažnije informacije projektovane na vetrobran staklo u njegovom vidnom polju. Izbor opreme koja je dostupna za prilagođavanje i rafiniranje celokupne unutrašnjosti BMW Serije 5 Gran Turismo.

  • Dizajn osvetljenja

    Specijalno ambijentalno osvetljenje pruža nežno, ambijentalno osvetljenje. Na taj način se naglašava luksuzan ambijent i takođe služi kao funkcionalan izvor svetlosti, na primer u pregradi za odlaganje stvari u centralnoj konzoli kao i pregradama u vratima. Prekidač za promenu boje svetla vam omogućava da stvorite atmosferu tako što ćete izabrati između svetlo bele ili tamno narandžaste boje.

  • Multifunkcionalni ekran na instrument tabli

    Opcionalni multifunkionalni ekran na instrument tabli prikazuje različite režime vožnje sa prilagođenjim prikazanim instrumentima – i na taj način stvara mnoštvo boja i raspoloženja radi veće bezbednosti, efikasnost i odlične orijentacije vozača. Instrukcije iz navigacionog sistema i informacije od sistema za pomoć vozaču se mogu brzo i lako pročitati. Sa ovim funkcijama nova digitalna prezentacija povećava udobnost, iskustvo i bezbednost u vožnji.

  • Bang & Olufsen surround sound audio sistem

    BMW Serije 5 Gran Turismo je opremljen inovativnim Bang&Olufsen audio sistemom. Vrhunsko uživanje slušanja i neverovatan osećaj tokom vožnje se stapaju u jedinstveno iskustvo. Šesnaest zvučnika sa ukupnom snagom od 1,200 vati proizvode muziku odličnog kvaliteta. Imate razne akustične opcije na raspolaganju: u „Studio“ režimu se proizvodi jasan zvuk dok i „Expanded“ režimu akustični prostor izgleda povećan, na taj način praveći neuporedivo iskustvo „surround“ zvuka.

Panorama stakleni krov

PANORAMA STAKLENI KROV.

Panorama stakleni krov otvara nove vidike. Dodatno svetlo koje uđe kroz panorama krov takođe naglašava izvanrednu unutrašnjosti vašeg autmobila. Ako je sunce prejako možete elektronskim putem zatvoriti suncobran. Uz pomoć nekoliko mogućnost podešavanja, panorama stakleni krov pruža omogućava dobru ventilaciju. Integrisani deflektor vetra se automatski otvara kako bi smanjio turbulenciju kada vozite sa otvorenim krovom.