PREDVODITE PUT I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 5 Gran Turismo.

Komunikacija, informacije i zabava – iskusite mobilnost na potpuno novi način uz pomoć usluga i aplikacija iz BMW ConnectedDrive sistema.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

BMW ConnectedDrive usluge pružaju vozaču čitav raspon inteligentnih informacionih i zabavnih usluga tokom vožnje. Te usluge uključuju BMW Online, koja pruža pristup trenutnim, lokalnim informacijama kao što su vremenski uslovi i novosti, kao i internet pretragu i kancelarijske funkcije. Takođe je moguće napraviti individualizovane usluge, kao što su internet kamere, parking informacije i turistički vodiči.
Osim toga, ova opcija uključuje lako, bezbedno i neograničeno korišćenje aplikcija pametnog telefona, kao što je BMW Connected.

Konsijerž usluge

KONSIJERŽ USLUGE.

KONSIJERŽ USLUGE.

Da li ste se ikad pitali kako je imati ličnog batlera? Ovo je vaša šansa: uživajte u veoma specijalnoj vrsti usluga – BMW ConnectedDrive Konsijerž Usluge. Pritiskom na taster bićete spojeni sa agentom u BMW korisničkom centru koji će vam biti dostupna kao vaš „lični asistent“ dok ste na putu.
Bez obzira da li tražite određeni restoran, najbliži bankomat ili apoteku – agent u BMW korisničkom centru je tu da vam pomogne i pošalje adresu direktno u vaš navigacioni sistem. Agent čak može rezervisati mesto u vašem omiljenom restoranu ili hotelsku sobu. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od vašeg mobilnog telefona i dostupne su vam u zemlji i inostranstvu, u svako doba dana i noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova. Konsijerž usluge su dostupne samo u saradnji sa BMW ConnectedDrive uslugama.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć od strane obučenog osoblja u svako doba dana i noći– na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva , sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

Pretvorite vaše vozilo u ličnog pomoćnika za elektronsku poštu i napomene

DIKTIRANJE PORUKA.

Pretvorite vaše vozilo u ličnog pomoćnika za elektronsku poštu i napomene.

DIKTIRANJE PORUKA.

Pretvorite vaše vozilo u ličnog pomoćnika za elektronsku poštu i napomene.

BLUETOOTH OFFICE FUNKCIJA.

Bluetooth Office funkcija vam omogućava da efektivnih iskoristite vreme provedeno u automobilu. Povezivanje sa Bluetooth i USB zvučnicima vam omogućava da lako organizujete vašu svakodnevnicu. Elektronska pošta, sastanci, obaveze i tekstualne poruke su prikazani na kontrolnom ekranu ili pročitani putem audio sistema automobila. Ovde možete pronaći listu svih kompatibilnih mobilnih telefona: www.bmw.com/bluetooth.

ONLINE ENTERTAINMENT FUNKCIJA.

Online entertainment funkcija

ONLINE ENTERTAINMENT FUNKCIJA.

Neogračen pristup reko 12 miliona muzičkih numera.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaku put i svako raspoloženje. Online Entertainment funkcija nudi direktan i neograničen pristup bazi podataka sa više od 12 miliona pesama – bez korišćenja pametnog telefona i ostalih uređaja. Postoji puno muzike koja odgovara svačijem ukusu. Sa Online Entertainment funkcijom možete besplatno otvoriti korisnički nalog kod BMW muzičkih partnera. Osim toga, muzika neće biti dostupan samo u vašem BMW automobilu: možete koristiti vaš korisnički nalog na vašem pametnom telefonu ili ostalim uređajima podržanim od strane relevantnog BMW muzičkog partnera. Sve ovo je dostupno bez dodatnih troškova – u ukupno šest Evropskih zemalja: Nemačka, Francuska, Velika Britanija; Italija, Holandija i Španija.

Usluge na daljinu

USLUGE NA DALJINU.

USLUGE NA DALJINU.

Uz pomoć usluga na daljinu i besplatne My BMW Remote aplikacije (dostupne u Apple App prodavnici i Google Play prodavnici), razne funkcije povezane sa automobilom, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno poslati adresu odredišta pronađenu putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem. Osim toga, lokacija vozila se takođe može prikazati. Kako bi koristi ovu funkciju korisnici jednostavno moraju aktivirato Usluge na daljinu kada otvore „My BMW ConnectedDrive“ korisnički portal na www.bmw-connecteddrive.com.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem saobraćajnih informacija u realnom vremenu (RTTI), vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Tačni detalji o vremenu i trajanju gužvi se prenose u realnom vremenu. Podaci se povlače iz izbora kao što su profili kretanja saobraćaja iz mreže mobilnih telefona, GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Ovi podaci se analiziraju toliko precizno da je moguće locirati zagušenje u saobraćaju sa greškom od nekoliko metara. Sve ovo omogućava RTTI sistemu da predstavi informacije u realnom vremenu o saobraćajnoj situaciji na glavnim putevima, seoskim putevima i ostalim urbanim putevima, kao i da preporuči alternativne pravce.
Dostupno samo u kombinaciji sa dodatnom opremom ConnectedDrive usluge.