Faza

HEROJSKI DINAMIČAN.

Dinamičnost vožnje i efikasnost BMW Serije 5 Sedan.

HEROJSKI DINAMIČAN.Dinamičnost vožnje i efikasnost BMW Serije 5 Sedan.

Što se tiče dinamičnosti, BMW Serija 5 pomera sve granice. Snažni motori savršeno prenose svoju snagu na put. Ipak, pored snage, BMW Serija 5 nije samo snažna, već je i pametna. Zahvaljujući progresivnim tehnologijama sutrašnjice koje omogućavaju maksimalno iskorišćavanje dinamičnosti.

BMW 540i Sedan:
Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 6.5 – 6.9
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 149 - 159

Pročitajte više

KONTROLA ISKUSTVA U VOŽNJE SA ADAPTIVNIM REŽIMOM.

Kontrola iskustva u vožnji nudi vozaču izbor između standardno COMFORT režima, ECO PRO režima, radi veće efikasnosti i SPORT režim koji omogućava dinamičniju vožnju. Nova interaktivna funkcija ADAPTIVE režim stalno podešava Dinamičnu kontrolu oslanjanja, upravljanje i Steptronic transmisiju u skladu sa trenutnom situacijom u vožnji.

Pročitajte više

DIZAJNIRAN DA BUDE BOLJI.

DIZAJNIRAN DA BUDE BOLJI.

BMW Serija 5 se ne zadovoljava prosečnim. S toga je logično da treba biti potpuni šampion u svojoj klasi u pogledu ubrzanja i CO2 emisije. Takođe, zbog inteligentne Start/Stop funkcije koja je po prvi put prisutna u ovom automobilu. Ona pali i gasi motor kada vozilo stoji u mestu određeno vreme (crveno svetlo na semaforu).

Pročitajte više

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

BMW 520d EfficientDynamics Edition sa BMW TwinPower Turbo 2.0 litarskim 4-cilindričnim dizel motorom isporučuje impresivno malu potrošnju goriva i odlične performanse vožnje. Sa snagom od 140 kW (190 KS), i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 7.5 sekundi.*

*Ove vrednosti su privremene i još nisu potvrđene. Vrednosti vezane za potrošnju goriva i CO2 emisiju još nisu dostupne.

SMANJITE TEŽINU. POVEĆAJTE DINAMIČNOST.

SMANJITE TEŽINU. POVEĆAJTE DINAMIČNOST.

Zahvaljujući laganim materijalima kao što je aluminijum i ultra moderne alumnijumske legure, BMW Serija 5 sedme generacije je 100 kilograma lakša od prethodnika. Sa inteligentnom laganom konstrukcijom ona takođe poseduje izbalansiranu raspodelu težinu između prednje i zadnje osovine kao i niži centar gravitacije. Rezultat su veoma dinamične karakteristike vožnje.

Pročitajte više

SPROVOĐENJE VAZDUHA. POVEĆAVANJE AGILNOSTI.

SPROVOĐENJE VAZDUHA. POVEĆAVANJE AGILNOSTI.

Kod BMW Serije 5, BMW EfficientDynamics paket tehnologija je očigledanj na izraženom elementu dizajna: prednja maska. Kada je potreba za hlađenjem mala, vazdušni ventili unutar Active Air Stream prednje maske ostaju zatvoreni, što dovodi do idealnih Cd vrednosti u iznosu 0.22, što je jedinstveno za ovu klasu automobila.

Pročitajte više

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manja potrošnja goriva, veći užitak u vožnji: BMW EfficientDynamics je naziv strategije koja smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 gasova dok u isto vreme povećava dinamičnosti i užitak u vožnji. Paket funkcije obuhvata pogonski sistem, upravljanje energijom i koncept vozila.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i CO2 emisija.

  • Vrednosti vezane za potrošnju goriva, emisiju CO2 gasova i potrošnju električne energije zavise od veličine pneumatika. Podaci o potrošnji su određeni u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

    Domet vozila zavisi od raznih faktora, naročito: ličnog stila vožnje, izabrane rute, vremenskih uslova, korišćenja grejanja/hlađenja i klimatizacije.

    Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva, emisiji CO2 gasova i potrošnji električne energije novih putničkih automobila se nalaze u sledećem uputstvu „Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za nova putnička vozila“, koje se mogu dobiti kod svih ovlašćenih zastupnika, kod Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.