BMW Serija 5 Sedan G30 fejslift 2020 čovek stoji iza parkiranog BMW

THE 5

BMW SERIJE 5 SEDAN: PONUDE I USLUGE

Vaša BMW Serije 5 Sedan je u najboljim rukama kod nas. Veliki izbog originalnih BMW aksesoara daće vašem BMW-u lični dodir, dok će BMW M Performance delovi ostvariti autentični trkački osećaj na svakom putu. BMW-ovi atraktivni servisi garantuju kompletnu zaštitu u vanrednim situacijama kao i tokom redovnog održavanja tako da vi možete da se koncentrišete na zadovoljstvo u vožnji.

Pročitajte više
THE 5 BMW SERIJE 5 SEDAN: PONUDE I USLUGE

ORIGINALNI BMW ACCESSORIES ZA BMW SERIJU 5 SEDAN.

Dodatna oprema i posebni dodaci za BMW limuzinu serije 5.

Svi vozači BMW-a na užitak u vožnji gledaju kao na standard koji se podrazumeva. Originalna BMW dodatna oprema ispuniće svaku posebnu želju. Ogroman izbor individualnih dodataka i opcionala savršeno će se uklopiti u vašu novu BMW limuzinu serije 5 po kvalitetu, dizajnu i performansama, obezbeđujući maksimalnu dodatu vrednost – i šta god da vam padne na pamet.

BMW Serija 5 Sedan G30 sa BMW krovnim boksom 520
BMW krovni boks 520 BMW Serija 5 Sedan G30

BMW krovni boks 520.

Moderni krovni boks u crnoj bolji sa titanium srebrnim stranicama ima kapacitet od 520 litara i usklađen je sa svim BMW sistemima za transport na krovu. Zbog činjenice da može da se otvara sa obe strane i ima trostruku centralnu bravu sa obe strane zgodan je za utovar, a i štiti stvari od krađe.
Ka proizvodu
20’’ aluminijumske felne Cross-spoke style 636 bi-colour BMW Serija 5 Sedan G30

20’’ aluminijumska felna Cross-spoke style 636 bi-colour

20’’ aluminijumske felne premijum kvaliteta su u bi-colour Orbit Grey kombinaciji boja, sa brušenim licem i savijenim ivicama. Prednja felna, veličine 8 J x 20, bez gume.
Ka proizvodu
20’’ aluminijumske felne Cross-spoke style 636 Liquid Black BMW Serija 5 Sedan G30

20’’ aluminijumske felne Cross-spoke style 636 Liquid Black.

Izuzetno kvalitetne 20’’ aluminijumske felne u ekskluzivnoj Liquid Black boji sa savijenim ivicama. Kompletan set točkova sa run-flat miksovanim gumama, felne dimenzije 8 J x 20 sa gumama 245/34 R 20 95Y XL RSC napred i 9 J x 20 sa gumama dimenzije 275/30 R 20 97Y RSC nazad.
Ka proizvodu
BMW pokrivač prtljažnika BMW Serija 5 Sedan G30

BMW pokrivač prtljažnika.

Izdržljiv, sa površinom koja sprečava proklizavanje, otporan na vodu pokrivač prtljažnika sa podignutim ivicama na svim stranama štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Dizajniran u crnoj bolji sa dodacima od nerđajućeg čelika savršeno se uklapa u unutrašnjost.
Ka proizvodu
BMW univerzalni sistem za kačenje sigurnosnih nosača, Travel & Comfort BMW Serija 5 Sedan G30

BMW univerzalni sistem za kačenje sigurnosnih nosača, Travel & Comfort.

Univerzalni nosač je podesiv po veličini i postavljen je na poseban osnovni nosač ili delove opcionalne opreme “Travel & Comfor”. Omogućava bezbedno držanje za veliki broj modela Apple i Samsung tableta zajedno sa BMW sigurnosnim nosačima za ekrane veličine od 7’’ do 11’’. Tableti mogu da se rotiraju 360° i zaključani u bilo kom željenom nagibu.
Ka proizvodu
BMW prednje patosnice za sve vremenske uslove BMW Serija 5 Sedan G30

BMW prednje patosnice za sve vremenske uslove.

Savršeno uklopljene, izdržljive patosnice za sve vremenske uslove sa povišenim ivicama i elegantnim dizajnom štite prednji deo vozila od vlage i prljavštine. Crne su sa dodacima od nerđajućeg čelika.
Ka proizvodu

Otkrijte još BMW aksesoara za BMW Seriju 5 Sedan po kategorijama.

BMW SERVIS ZA BMW LIMUZINU SERIJE 5.

Servisni paketi, prednosti i partneri BMW limuzine serije 5.

BMW postavlja uvek više standarde kvaliteta servisa i stoji vam na raspolaganju. Opcija asistencije u slučaju kvara drži naše stručnjake budnim preko cele godine. Zahvaljujući inovativnoj usluzi BMW Teleservices, vaša BMW limuzina serije 5 automatski će obavestiti vašeg BMW servisnog partnera o servisnim potrebama ili nekom kvaru tako da vas oni mogu kontaktirati. BMW Service Inclusive i druge slične usluge obezbeđuju pokriće u periodu koji sami izaberete. Osigurajte važne stvari u svom životu: uz raznovrsne servisne usluge koje vam obezbeđuje BMW, računajte da ste uvek na sigurnom.

BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW SERIJE 5 SEDAN.

Dodatna oprema i posebni dodaci za BMW limuzinu serije 5.

BMW Serije 5 Sedan kombinuje eleganciju i sport: visoko-kvalitetni aksesoari iz BMW M Performance delova naglašavaju dinamički karakter superiorne limuzine.

BMW M Performance delovi BMW Serija 5 Sedan G30
M Performance grilovi Carbon BMW Serija 5 Sedan G30

M Performance maska sa bubrezima u karbonu.

Pokazuju karakter: ram M Performance maske sa bubrezima je napravljen od visokokvalitetnog, ručno napravljenog karbona, dok su rešetke od veoma čvrste plastike. Optički detalj na prednjem delu vozila koji daje naročito elegantan, sportski poseban izgled.
Ka produktu
M Performance prednji dodatak za branik Carbon BMW Serija 5 Sedan G30

M Performance prednji dodaci za branik od karbona.

Daje snažne signale: M Performance dodaci za prednji branik od karbona optimizuju aerodinamičke vrednosti i naglašavaju mišićavu pojavu u naročito ekskluzivnom maniru. Individualni trkački izgled za najzahtevnije.
Ka produktu
20’’ M Performance kovane felne Multi-spoke style 732 M Bicolor BMW Serija 5 Sedan G30

20’’ M Performance kovane felne Multi-spoke style 732 M Bicolor

Visokokvalitetne M Performance 20’’ kovane felne Multi-spoke style 732 M su dizajnirane u Bicolor Night Gold boji, sjajno brušene sa M logom u boji. Kompletan letnji set točkova sa senzorima za praćenje pritiska i run-flat gumama, veličina točkova 8 J x 20 sa gumama 245/35 R20 95Y XL RSC napred i 9 J x 20 sa gumama veličine 275/30 R20 97Y XL RSC nazad.
ka produktu
20” BMW M performance aluminijumske felne Double-spoke style 669 M BMW Serija 5 Sedan G30

20” BMW M performance aluminijumske felne Double-spoke style 669 M

Visokokvalitetne M Performance 20’’ aluminijumske felne su kovane i u bi-colour Orbit Grey, sa ekskluzivnom izradom kovanjem i brušenjem vidljive strane sa M logom. Kompletan letnji set točkova sa senzorima za praćenje pritiska i run-flat gumama, veličina točkova 8 J x 20 sa gumama 245/35 R20 95Y XL RSC napred i 9 J x 20 sa gumama veličine 275/30 R20 97Y XL RSC nazad.
Ka produktu
M Performance volan BMW Serija 5 Sedan G30

M Performance volan.

Ubedljiva argumentacija na dohvat ruke: zahvaljujući zonama presvučenim alkantarom, M Performance volan je naročito prijatan i čvrsto se drži – za osećaj direktnijeg upravljanja. Specifične kontrure i crvena kožna oznaka za centar pojačavaju osećaj individualnog, trkačkog izgleda.
Ka produktu

BMW CONNECTED DRIVE SERVISI I APLIKACIJE.

Inovativne tehnologije I ponuda za BMW limuzinu serije 5

BMW ConnectedDrive Store nudi veliki broj inovativnih aplikacija i digitalnih usluga koje će vašu BMW limuzinu serije 5 povezati sa svetom. Kliknite na link ispod i proverite celokupnu ponudu u okviru BMW ConnectedDrive. Otkrijte praktične aplikacije poput RTTI koja vam donosi najsvežije vesti iz saobraćaja i Usluge na daljinu koje će vam omogućiti da preko svog telefona kontrolišete svoj BMW. Proverite koje sve BMW ConnectedDrive usluge vam stoje na raspolavanju i koje usluge se mogu i obnoviti.

Pročitajte više
Including of /content/bmw/marketB4R1/bmw_rs/sr_RS/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/g30-ag-2020/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser_1256207125 failed

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW 530e Sedan(1):
Fuel consumption in l/100 km (combined): 1.8–1.6
CO2 emissions in g/km (combined): 40–36


The values of the vehicles labelled with (1) are preliminary.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i CO2 emisija.

  • Informacije o potrošnji goriva, CO2 emisiji i potrošnji energije su utvrđeni u skladu sa definisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je bila aktuelna prilikom izdavanja homologacije. Rezultati se odnose na vozilo koje ima standardnu opremu za Nemačko tržište, a navedena autonomija uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine felni i guma koje su raspoložive za dati model.

    Dalje informacije o zvaničnim podacima o potrošnji i CO2 emisiji se mogu naći u 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines' koji su besplatno na raspolaganju u svim prodajnim objektima i u DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany i na https://www.dat.de/co2

    Vrednosti su već zasnovane na WLTP propisima i prekalkulisane su u NEDC – ekvivalentne vrednostki kako bi omogućili poređenje između vozila. Vrednosti po kojima se računaju takse i drugi troškovi koji između ostalog uključuju CO2 emisiju mogu biti drugačije.