RELAKSACIJA JE DEO PAKETA.

Udobnost BMW Serije 5 Touring.

Što vam je udobnije, više ćete uživati u putovanju. Udobnost u BMW serije 5 Sedan počinje čim sednete za volan – i ostaje vam u pamćenu dugo nakon što napustite vozilo.

Comfort Access

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovativan i lak za korišćenje – Comfort Access sistem, uključujući otvaranje prtljažnika bez dodira, vam omogućava da otvorite vrata vašeg automobila i startujete motora bez korišćenja ključa. Ključ koji se može nalaziti u vašim pantalonama ili tašni, je automatski prepoznat čim se približite automobilu.
Kada se vrata automatski otključaju možete ući u automobil i startovati motor pritiskom na Start/Stop taster. Ova opcionalna oprema uključuje otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez dodira. Kratki prelaz stopalom ispod sredine zadnje branika aktivira impuls koji otključava i otvara prtljažnik. Senzri instalirani na različtim visinama na zadnjem braniku se koriste radi detekcije osobe koja pokušava da otvori prtljažnik. Pristup i korišćenje sistema je moguće samo ako uz sebe imate ključ automobila. Kada je to ustanovljeno prtljažnik se automatski otključava i otvara bez dodira.
Funkcionalna pouzdanost je zagarantovana zahvaljujući verifikaciji ključa. Objekti koji se nalaze ispod vozila – ili čak životinje koje prolaze ispod branika – ne mogu aktivirati sistem.

FUNKCIONALNOST.

Stilski oblikovan, elegantna i dinamičan, BMW Serije 5 Touring je podjednako impresivan kada je u pitanju praktičnost. Unutrašnjost i prtljažnik su dizajnirani da budu što funkcionalniji i fleksibilno ispune sve zahteve – bez obzira šta prevozite.
Prozor na vratima prtljažnika se automatski otvara pritiskom na dugme i podiže pokrivku prtljažnika – idealno za odlaganje manjih stvari. Ako morate utovariti veće stvari, ponovni pritisak na dugme otvara kompletna vrata prtljažnika i stvara potpuno ravnu površinu za utovar stvari.
Radi transporta glomaznih stvari, podeljivo zadnje sedište se preklapa u odnosu 40:20:40 – čak se može jednostavno ukloniti iz prtljažnika uz pomoć daljinskekontrole radi dobijanja odnosa 60:40. Opcionalno podešavanje ugla zadnjeg naslona omogućava zadnjem sediištu da se postavi u sedam različitih položaja sa uglom do jedanaest stepeni. Ovim putem se postepeno povećava prtljažni protost sa 560 na 1,670 litara.

MULTIFUNKCIONALNI INSTRUMENT EKRAN.

Multifunkcionalni instrument ekran u Black Panel tehnologiji i dijagonalom ekrana od 10.2“ nudi impresivnu vizuelnu prezentaciju iskustvao u vožnji. Tri različita režima i njihove specifične karakteristike se mogu prikazati na instrument ekranu, sa prilagođenim bojama i grafikoma za svaki režim: Comfort, ECO PRO i Sport režim.

PROFESSIONAL SISTEM ZABAVE NA ZADNJEM SEDIŠTU.

Professional sistem zabave na zadnjem sedištu se sastoji od dva dovojena ekrana u boji sa dijagonalom od 9.2“ (podesivog nagiba) i DVD čitača; navigacija i pristup internetu su dostupni tokom putovanja (potreban ugovor sa provajderom mobilnih usluga); upravljanje putem daljinskog upravljača, povezivanje sa MP3 plejerom, igračkim konzolama i slušalicama (takođe bežičnim).

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE USLUGA.

BMW Service Inclusive predstavlja prvi korka ka neograničenom uživanju u vožnji. Ova ponuda predstavlja paket usluga koje pokrivati osnovne usluge i održavanje. U toku određenog perioda ili pređene kilometraže, BMW Serive Inclusive obuhvata sve usluge koje su potrebem vašem BMW automobilu – bez obzira na broj i mesto usluga.
One obuhvataju: Zameni ulja u motoru i dopunu (uslov: redovna zamena ulja u motoru kod ovlašćenog BMW servisera), mikrofilter, filter goriva, filter vazduha i servis svećica, zamena kočione tečnosti, provera automobila i ostale usluge u skladu rasporedom servisiranja.