Dizajn BMW Serije 5 Touring

ELEGANTNOST KOMBINOVANA SA FLEKSIBILNOSTI.

Dizajn BMW Serije 5 Touring.

ELEGANTNOST KOMBINOVANA SA FLEKSIBILNOSTI.

Dizajn BMW Serije 5 Touring.

ELEGANTNOST KOMBINOVANA SA FLEKSIBILNOSTI.Dizajn BMW Serije 5 Touring.

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Besprekoran osećaj stila: BMW Serije 5 Touring, sa dinamičnim proporcijama i modernim oblikom, je impresivan na prvi pogled. Ovaj izgled je konzistentno implementiran počev od prednjeg kraja, preko upečatljive siluete, do zadnjeg kraja. Nova opcionalna LED prednja svetla povećavaju dinamičnost prednjeg kraja i izdvajaju se harizmatičnim upečatljivim izgledom. Dupla prednja maska je blago nagnuta ka napred, ukazujući na snagu koja leži iz nje, omogućava BMW Serije 5 Touring da bude u centru pažnje.
Pored klasičnog oblika BMW Touring modela za izduženom haubom, kratkim prepustima i velikim međuosovinskim rastojanjem, silueta vozila takođe nagoveštava količinu fleksibilnost prostora dostupnog unutar vozila. BMW Serije 5 Touring samouvereno predstavlja nova zadnja svetla. Njihova optička dubina i „L“ oblik su savršeno intergrisani u zadnji kraj sa novim dizajnom branika i upotpunjuju novi izgled na estetsko zadovoljavajući način.

Dizajn

DIZAJN.

Otkrijte važne karakteristike novog dizajna BMW Serije 5 Touring.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Savršeno skrojen: unutrašnjost BMW Serije 5 Touring je kao odelo šiveno po meri. Harmonizovan izgled i osećaj, kvalitetni materijali – sve je tačno kako treba. Na tipičan BMW način, logički oblikovana kabina orijentisana ka vozaču izgleda kao da ga okružuje. Svi instrumenti su ergonomski postavljeni a funkcije za udobnosti su takođe na dohvat suvozača.


Elegantna međuzavisnost horizontalnih površina i linija pregiba garantuju da svi putnici mogu uživati u osećaju prostranosti, bez obzira da li sede na prednjim i zadnjim sedištima. Optički centar je uvek pomeren ka putu dok izgled unutrašnjosti, pun samopouzdanja, očigledno prenosi osećaj udobnosti i bezbednosti. Opcionani Luxury Line paket opreme vam omogućava da birate dizajn, koji uključuje poboljašane i luksuzne materijale i dizajn BMW Serije 5 Touring.

ADAPTIVNA LED PREDNJA SVETLA.

Adaptivna LED svetla uključuju adaptivna duga svetla sa varijabilnom distribucijom svetla, svetlima za skretanje i BMW Selective Beam tehnologiju (sistem dugih svetala protiv zaslepljivanja) sa automatskim aktiviranjem dugih svetala. Na taj način sistem pruža optimalnu osvetljenosti puta pri svim uslovima.
Pokretna prednja svetla vam omogućava da vidite duboko u krivinu čim počnete da okrećete volan. Kako bi se poboljaša vidljivost na kraćoj udaljenosti, svetla za skretanje su aktivirana čim uključite pokazivač pravcca ili okrenete volan – čak i ako vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla garantuju optimalnu osvetljenosti u svakoj situaciji na putu, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.
BMW Selective Beam tehnologija (sistem dugih svetala protiv zaslepljivanja) automatski kontroliše duga svetla, u skladu sa okolnim osvetljenjem i situacijom u saobraćaju, garantujući odličnu vidljivosti prilikom vožnje po noći. Sistem prati prisustvo vozila koja se kreću ispred vas ili prema vama i konstantno podešava duga svetla kako ne bi zaslepio ostale korisnike puta.

PANORAMA STAKLENI KROV.

Panorama stakleni krov

PANORAMA STAKLENI KROV.

Panorama stakleni krov otvara nove vidike. Dodatno svetlo koji uđe kroz stakleni krov takođe naglašava odličnu atmosferu unutrašnjosti vašeg automobila. Ako je sunce prejako, dupli plutajući suncobran se može zatvoriti električnim putem. Sa funkcijom klizanja i podizanja, panorama stakleni krov omogućava mnoštvo mogučnost za ventilaciju. Integrisani, automatski deflektor vetra ne samo da štiti putnike od neprijatne promaje već doprinosi visokom nivou akustične udobnosti tokom vožnje sa otvorenim krovom.

AMBIJENT.

Jedinstvena atmosfera BMW Serije 5 Touring naglšava jednu stvar: apsolutnu udobnost i okruženje u kom se osetite kako kod kuće, bez obzira gde sedite. Centralna konzola je okrenuta ka vozaču. Svi instrumenti i ekrani su tačno tamo gde očekujete da se nalaze. Sa opcionalnom opremom BMW Head-Up ekran vozač može videti najvažnije informacije projektovane na vetrobran staklo u njegovom vidnom polju. Dostupan je veliki izbor opreme radi prilagođavanja nepogrešivog celokupnog iskustva koje je unutrašnjost BMW Serije 5 Touring.

  • Ambijentalno svetlo

    Ambijentalno osvetljenje pruža nežno, stilizovano osvetljenje. Na taj način se naglašava luksuzan ambijent i služi kao izvor funkcionalnog osvetljenja, na primer, pregrada za odlaganje stvari u centralnoj konzolii vratima. Prekidač za promenu boje svetla vam omogućava da napravi pravu atmosferu i omogućava vam da izbarete između svetlo bele ili tamno naradžaste boje.

  • Multifunkcionalni instrument ekran

    Opcionalni multifunkionalni ekran na instrument tabli prikazuje različite režime vožnje sa prilagođenjim prikazanim instrumentima – i na taj način stvara mnoštvo boja i raspoloženja radi veće bezbednosti, efikasnost i odlične orijentacije vozača. Instrukcije iz navigacionog sistema i informacije od sistema za pomoć vozaču se mogu brzo i lako pročitati. Sa ovim funkcijama nova digitalna prezentacija povećava udobnost, iskustvo i bezbednost u vožnji.

  • Bang & Olufsen surround sound audio sistem

    BMW Serije 5 Touring je opremljen inovativnim Bang&Olufsen audio sistemom. Vrhunsko uživanje slušanja i neverovatan osećaj tokom vožnje se stapaju u jedinstveno iskustvo. Šesnaest zvučnika sa ukupnom snagom od 1,200 vati proizvode muziku odličnog kvaliteta. Imate razne akustične opcije na raspolaganju: u „Studio“ režimu se proizvodi jasan zvuk dok i „Expanded“ režimu akustični prostor izgleda povećan, na taj način praveći neuporedivo iskustvo „surround“ zvuka.