BMW paketi opreme za BMW Serije 5 Touring

MNOGO PROSTORA ZA INDIVIDUALNOST.

BMW paketi opreme za BMW Serije 5 Touring.

MNOGO PROSTORA ZA INDIVIDUALNOST.

BMW paketi opreme za BMW Serije 5 Touring.

MNOGO PROSTORA ZA INDIVIDUALNOST.BMW paketi opreme za BMW Serije 5 Touring.

BMW SERIJE 5 TOURING SA LUXURY LINE PAKETOM OPREME.

BMW Serije 5 Touring sa Luxury Line paketom opreme impresionira svojim klasičnim i elegnatnim dizajnom. Diskretni i redizajnirani elementi dizajna napravljeni od hroma objedinjuju ekskluzivnosti spoljašnjosti sa sportskom agilnostima su karakteristični za ovaj paket opreme.

 • Spoljašnjost

  BMW prednja maska sa hromiranim rebrima ostavlja komplikovan ali upečatljiv utisak. Bočni pogled na specijalne aluminijumske felne od 18 ili 19 inča naglašava eleganciju BMW Serije 5 Touring sa Luxury Line paketom opreme. Lajsne bočnih prozora su hromirane, kao i osvetljene ručke vrate sa detaljima od hroma.
  Prednji i zadnji branik sadrže ukrasne elemente od hroma koji naglšavaju klasična dizajn Luxury Line paketa opreme. Ukrasni vrhovi izduvnog sistema su napravljeni od hroma: B stubovi i osnove spoljašnjih retrovizora su ofarbani u crnu boju visokog sjaja.

 • Unutrašnjost

  Unutrašnjost Luxury Line paketa opreme postavlja nove standarde uz pomoć izarabnih elemenata dizajna – kao što su dekorativne površine od finog drveta 'Fineline' Anthracite ili Ash Grain Brown sa detaljima, kombinovano sa ekskluzivnim ukrasnim detaljima od hroma. Kvalitetna koža ('Dakota' Black, Veneto Beige ili Oyster, ili ekskluzivna koža 'Nappa' Mocha, Ivory White ili Black, sa ekskluzivnim šavovima naglašavaju uzbudljivu atmosferu kao i pragovi prednjih i zadnjih vrata. Sportski kožni volan i M kožni volan impresioniraju sportskim dizajnim i savršenom ergonomijom. Karakteristično za Luxury Line paket opreme je ključ automobila u crnoj boji sa dekorativnim lajsnama od hroma.

M SPORT PAKET OPREME.

Jedan od najboljih trenutaka sportske estetike: opcionalni M Sport paket opreme predstavlja dinamičnost BMW Serije 5 Sedan u najsnažnijem obliku. Eksluzivni detalji opreme stvaraju vizuelne tačke koje privlače pažnju dok M Sport suspenzija* poboljšava dinamičnost vožnje i performanse.
*osim za xDrive modele.

 • Spoljašnjost

  Komponente spoljašnjosti M Aerodynamics paketa opreme dodatno naglašava sportski izgled BMW Serije 5 Sedan. Veliki usisnici vazduha naglašavaju izgled prednjeg branika. Bočni pragovi sa dodatnim konturnim linijama izoštravaju profil vozila; koji je savršeno upotpunjen zadnjim branikom sa ukrasnim vrhovima izduvnog sistema u Dark Chrome boji i upečatljivim vifuzorom u Dark Shadow metalik boji, koji povećava prianjanje vozila pri velikim brzinama. Na raspolaganju imate dve vrste aluminijumskih M felni sa duplim kracima: 18 inča u stilu 613 M i 19 inča u stilu 351 M.

 • Unutrašnjost

  Čim otvorite vrata pozdravljaju vas M aluminijumski ukrasni pragovi dok vam M logo odvlači pažnju na unutrašnjost M Sport paketa, gde vas uzbuđenje čeka. Sportska sedišta su presvučena ekskluzivnom tkaninom/Alcantara kombinacjim Grey Shadow/Anthracite sa M izgledom (opcionalno dostupna kao udobna sedišta za vozača i suovzača presvučena Dakota kožom, crnom Nappa kožom sa ekskluzivnim šavovima ili BMW Individual kožom). Za volanom automobila se nalazi M multifunkcionalni volan koji savršeno paše u vašu ruku i omogućava vam potpunu kontrolu nad vozilom. Ukrasni detalji unutrašnjosti, na primer od Aluminium Hexagon i BMW Individual Anthracite tapacirung krova povećavaju estetiku unutrašnjosti.

EDITION SPORT PRO I EDITION SPORT PAKETI OPREME.

Paketi opreme Edition Sport i Edition Sport Pro garantuju kompletan sportski izgledn: Izabrana oprema za unutrašnjost i spoljašnjost naglašava dinamičan karkater BMW Serije 5 Sedan i garantuje sportsko iskustvo u vožnji.
Edition Sport Pro daju unutrašnjosti dinamičniji izgled. Sa kožnim sportskim volanim i multifunkcionalnom instrument ekranu, vozač ima priliku da uživa u potpunoj kontroli i lako može držati sve na oku. BMW sportska sedišta su presvučena 'Dakota' kožim sa ekskluzivnim šavovima. Kao alternativa možete izabrati udobna sedišta presvučena 'Dakota' kožim ili ekskluzivnom 'Nappa' kožom u Mocha, Ivory White ili Black boji sa ekskluzivnim šavovima. Edition Sport Pro oprema uključuje aluminijumske felne do 18 inča sa kracima u stilu 609 dok BMW Individual Shadow Line boja visokog sjaja naglašava estetski izgled automobila. LED svetla za maglu predstavljaju dinamičan element dizajna koji takođe poboljšava vidljivost. Alternativna oprema u sklopu Edition Sport Pro uključuje aluminijumske felne od 19 inča sa duplim kracima u stilu 610 i BMW Individual ukrasne lajsne spoljašnjosti od brušenog aluminijuma.
Edition Sport oprema daje vozilu sportski izgled uz pomoć aluminijumskih felni od 18 inča sa duplim kracima u stilu 609 i BMW Individula Shadow Line bojom. LED svetla za maglu dodatno naglašavaju dinamična izgled automobila i poboljšavaju vidljivost po magli. Atraktivan, sportski volan presvučen kožom upotpunjuje unutrašnjost Edition Sport paketa opreme. Alternativna oprema u sklopu Edition Sport paketa opreme uključuje aluminijumske felne od 19 inča sa duplim kracima u stilu 610, BMW Individual ukrasne lajsne spoljašnjost od brušenog aluminijuma i M kožni volan.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstven karakter je otkriven u svakom detalju – suština prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju za savršenstvom.

 • BMW Individual boja

  Prava ekskluzivnosti je privilegija. Privilegija koja vas uvodi u potpuno novi dimenziju čula sa BMW Indvidual ponudom za BMW Seriju 5 Touring. To je ono što vas čeka od prvog trenutka. Inspirisano čistom elegancijom piritnog dragog kamenja, BMW Individual boja Pyrite Brown naglašava upečatljiv oblik karoserije. Ovo je boja sa elegancijom koja ne bledi vremenom, i uvek je ispred svog vremena. Ispod površine se pigmenti presijavaju zlatno-srebrnom dok svaki trenutak otkriva fascinantnu igru svetlosti i senki. Optički osećaj dubine reflektuje brijlijantnu kristalnu strukturu pirita.

 • BMW Individual Merino koža

  Unutar BMW Individual Serije 5 Touring, pažljivo izabrani materijali se kombinuju kako bi se stvorila kontrastna ali harmonizovana slika. BMW Individual fina Merino koža u Platinum boji poseduje dubinu a ne samo vizuelni utisak. Sa somotno-mekanom površinom, ovaj kvalitet se može osetiti. Sve ovo je posledica odličnog porekla kože. Neverovatna elastičnost je rezultat temeljnog procesa selekcije i veoma nežnog procesa šravljenja kože. Ovo je luksuz u najprirodnijem obliku i postoji fascinantan spektrum boja, počev od Silk Grey do Nutmeg broje.

 • BMW Individual ukrasni detalji unutrašnjosti

  Svetlije nijanse BMW Individual ukrasnih lajsni u Sen Light Brown boji i BMW Individual fina Merino koža Cashmere Beige vizuelno otvaraju prostor ispunjenj svetlošću. Fini detalji koji definišu BMW Individual Serije 5 Sedan. BMW Individual Serije 5 Touring. Jedinstven kao i vi.

PAKETI OPREME.

Paketi opreme

PAKETI OPREME.

BMW paketi opreme su pravi izbor kada je u pitanju specijalna dodatna oprema za vaš BMW Serije 5 Touring. Raspitaje se kod vašeg BMW zastupnika koji su paketi dostupni u vašoj zemlji ili saznajte putem konfiguratora vozila na nacionalnoj BMW internet stranici.

ORGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

Naglasite sportski duh i eleganciju vašeg BMW Serije 5 Touring uz pomoć orginalne BMW dodatne opreme. Ovde možete pronaći izbor praktičnih i kvalitetnih proizvoda.

 • Travel & Comfort sistem, vešalica za odeću

  Vešalica za odeću vam omogućava da prevozite odeću bez gužvanja. Takođe se može skinuti sa sistema za kačenje i koristiti izvan vozila.

 • Travel & Comfort sistem, držač za Apple iPad

  BMW držač za Apple iPad odgovara svim iPad modelima. Uz pomoć držača, iPad se bezbedno može montirati na osnovni nosač Travel & Comfort sistema i skinut pritiskom na dugme. Ugao i visina se mogu podesiti po želji dok integrisana podrška sa zadnje strane omoguava držaču da bude korišćen izvan vozila.

 • Snap-In adapter

  Snap-In adapter predstavlja bezbednu i robustnu baznu stanicu sa ugrađenom funkcijom brzog punjenja, koja odgovara mobilnim telefonima marke Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony i RIM/BlackBery. Eksterna antena garantuje najbolji mogući prijem dignala, dok u isto vreme smanjuje zračenje unutar vozila. U zavisnosti od opreme vozila, mobilnog telefona i korišćenja adaptera, vozač može integrisati aplikacije pametnog telefona sa vozilom.

 • Sedišta za decu sa ISOFIX sistemom – BMW Junior sedištza decu iz grupe 1 (sa ISOFIX osnovom)

  BMW Junior sedište za decu iz grupe 1 odgovara deci od 10 meseci do 3.5 godine starosti (približno 9 do 18 kg). Sedište za decu se sastoji od školjke sedita sa sopstvenim sistemom vezivanja u pet tačaka i ISOFIX osnove. Sedište se lako me podesiti ka naperd ili nazad putem ISOFIX osnove, ako je dostupna. Ugrađeni vazdušni jastučici garantuju visok nivo bezbednosti prilikom bočnih sudara i povećavaju udobnost tokom svakodnevne upotrebe.

 • Travel & Comfort sistem, preklapajući sto

  Travel & Comfort sistem uključuje preklapajući sto koji nudi putnicima na zadnjem sedišta praktičnu površinu sa podešavanjem visine i uglla. Takođe poseduje elegantni držač za piće sa hromiranim prstenom.

 • Bežične stereo slušalice

  Specijalno dizajnirane za korišćenje sa opcionalnim BMW DVD sistemom na zadnjem sedištu vozila. Sa podesivom jačinom zvuka, izvranrednim kvalitetom zvuka i odličnom udobnosti.