IZVANREDAN. RAZNOLIK.

BMW Serije 5 Touring.

IZVANREDAN. RAZNOLIK.BMW Serije 5 Touring.

Zapremina prtljažnika u litrama

560–1,670

Otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez dodira

da

Zadnja klupa deljiva u odnosu 40/20/40

1,670

Međuosovinsko rastojanje u cm

2,968

BMW Serije 5 Touring poseduje mnogo više od samo moderne i elegantne spoljašnjosti. Njegova unutrašnjost, funkcionalna i udobna, je savršeno povezana sa inovativnim uslugama i sistemima za pomoć iz BMW ConnectedDrive. Osim toga, on prevazilazi kombinaciju dinamičnosti i efikasnost koja je tipična za BMW vozila.

OTKRIJTE BMW SERIJE 5 TOURING.

Dizajn

Dizajn.

Besprekoran osećaj stila: BMW Serije 5 Touring, sa dinamičnim proporcijama i modernim oblikom, je impresivan na prvi pogled. Ovaj izgled je konzistentno implementiran počev od prednjeg kraja, preko upečatljive siluete, do zadnjeg kraja. Nova opcionalna LED prednja svetla povećavaju dinamičnost prednjeg kraja i izdvajaju se harizmatičnim upečatljivim izgledom. Dupla prednja maska je blago nagnuta ka napred, ukazujući na snagu koja leži iz nje, omogućava BMW Serije 5 Touring da bude u centru pažnje.
Paketi opreme

Paketi opreme.

BMW Serije 5 Touring sa Luxury Line paketom opreme impresionira sa klasičnim i elegantnim dizajnom. Diskretni elementi dizajna napravljeni od hroma objedinjuju ekskluzivnost spoljašnjosti sa sportskom agilnosti i karakteristični su za ovaj paket opreme.

230 kW.

Čista dinamičnost sa ekonomičnosti – to je ono što dobijate iz BMW TwinPower Turbo rednih 6-cilindričnih motora. Njihove visoke performanse i značajno smanjena potrošnja goriva i emisija gasova je posledica inovativnog paketa opreme iz BMW EfficientDynamics. Kombinacija poslednje generacije common-rail direktnog ubrizgavanja, turbo punjača u više faza i varijabilne geometrije punjača u BMW 525d proizvodi impresivnih 230 kW (313 KS) i obrtni momenat od 630 Nm. Sve ovo omogućava rednom 6-cilindričnom motoru da ubrza od 0 do 10 km/h za samo 5.4 sekunde (xDrive: 5.3 sekunde). Potrošnja goriva je umerena i iznosi 5.5 do 5.9 l/100km (xDrive: 5.9 do 6.2l) dizel goriva. U BMW 530d, motor isporučuje 190 kW (258 KS) i proizvodi maksimalni obrtni momenat od 560 Nm počev od 1,500 obr/min. Vozilo ubrzava od 0 do 100 km/h za 5.9 sekundi (xDrive 5.9 sekundi), dok potrošnja ostaje na minimalnih 5.3 do 5.7 l/100km (xDrive: 5.7 do 6.0 l). Zahvaljujući BMW BluePerformance tehnologiji koja je deo standardne opreme, BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični motor takođe ispunjava EU6 norme izduvnih gasova.