Oprema za BMW Seriju 6 Coupe

GARANTUJUĆI DA OSTAVITE SAVRŠEN VIZUELNI UTISAK.

Oprema za BMW Seriju 6 Coupe.

GARANTUJUĆI DA OSTAVITE SAVRŠEN VIZUELNI UTISAK.

Oprema za BMW Seriju 6 Coupe.

Dinamičan, izazovan ili elegantan – ekskluzivna oprema je dostupna kako bi se naglasilo svako naličje BMW Serije 6 Coue: M Sport paket opreme i paketi opreme Design Pure Experience i Desing Pure Excellence. Osim toga, BMW Individual vam nudi brojne opcije kako bi učinili vaš BMW Serije 6 Coupe ekskluzivnijim i personalizovanim. Orginalna BMW Dodatna oprema vam omogućava da savršeno prilagodite vozilo svakodnevnim potrebama.

GARANTUJUĆI DA OSTAVITE SAVRŠEN VIZUELNI UTISAK.Oprema za BMW Seriju 6 Coupe.

Dinamičan, izazovan ili elegantan – ekskluzivna oprema je dostupna kako bi se naglasilo svako naličje BMW Serije 6 Coue: M Sport paket opreme i paketi opreme Design Pure Experience i Desing Pure Excellence. Osim toga, BMW Individual vam nudi brojne opcije kako bi učinili vaš BMW Serije 6 Coupe ekskluzivnijim i personalizovanim. Orginalna BMW Dodatna oprema vam omogućava da savršeno prilagodite vozilo svakodnevnim potrebama.

DESIGN PURE EXPERIENCE PAKET OPREME.

Paket opreme Design Pure Experience daje dinamičan izgled BMW Serije 6 Coue: dupla prednja maska u crnoj boji visokog sjaja i opcionalne aluminijumks efelne od 20“ sa kracima u stilu 616. Dizajn je upotpunjen ostalim karakteristikama spoljašnjosti u crnoj boji kao i brojnim izvorima indirektne svetlosti unutar automobila.

 • Spoljašnjost

  Design Pure Experience naglašava sportsku karoseriju automobila uz pomoć spoljašnjih karakteristika iz BMW Individual Shadow Line boje visokog sjaja i ostalih tamnih, sportskih dodataka, kao što su crni detalji na bočnim usisnicima vazduha, prednjem delu rebara BMW maske, ukrasnim lajsnama na zadnjem delu od crne boje visokog sjaja i ukrasnim vrhom izduvnog sistem u Black Chrome boji. Dinamičan izgled prednjeg dela je naglašen LED svetlima za maglu. Kada se posmatra sa strane, sportske i luksuzne aluminijumske felne od 20“ sa kracima u stilu 616 su naročito uprečatljivi.
  Pored Melbourne Red metalik boji, ovaj paket dizajna se može kombinovati sa bilo kojom BMW i BMW Individual bojama. Aluminijumske felne od 20“ i čitava ponuda felni iz BMW Individual je takođe dostupna.

 • Unutrašnjost

  Design Pure Experience daje unutrašnjosti sportski ali elegantan izgled sa ekskluzivnom 'Nappa+ kožim u Cognac/crnoj boji i 'Fineline' sivim ukrasnim delovima od drveta. Brojni LED izvori indirektnog svetla, kao što su osvetljeni ukrasni pragovi vrata, dodatno naglašavaju luksuznu atmosferu.
  Ovaj paket dizajna se može kombinovati sa bilo kojim BMW Individual kožnim presvlakama, ukrasnim detaljima od drveta i bilo kojim BMW Individual ukrasnim detaljima.

DESIGN PURE EXCELLENCE PAKET OPREME.

Paket opreme Design Pure Excellence vam omogućava da povećate ekskluzivnost vašeg BMW Serije 6 Coupe. Sva oprema, kao što su aluminijumske felne do 19“ sa stilom 366 i ukrase unutrašnjost od finog drveta, je sastavljena i uklopljena od strane BMW dizajnera – unutra i spolja.

 • Spoljašnjost

  Opcionalne aluminijumske felne od 19“ sa kracima u V stilu 266 iz Design Pure Excellence ponude daje automobilu naročito luksuzan izgled. Ukrasne lajsne B stubova i kućišta spoljašnjih retrovizora u crnoj boji visokog sjaja poboljšavaju sportski izgled automobila. Moderna LED svetla za maglu naglašavaju ostale fascinante tehnologije.
  Design Pure Excellence spoljašnja oprema uključuje metalik boje karoserije. Međutim, paket dizajna se može kombinovati sa bilo kojom bojom i felnama iz BMW i BMW Individual kolekcije.

 • Unutrašnjost

  Design Pure Excellence stvara luksuznu atmosferu unutar automobila, koja je dodatno naglašena indirektnim svetlom iz mnogo LED izvora svetlosti. Ivory White/Black (dvobojna) Nappa koža sa kontrasnim šavovima je prelepo upotpunjena kožom presvučenom instrument tablom, koja takođe poseduje ukrasne detalje od finog drveta. Ceramic okviri kontrola kao što je selektor ručica menjača, iDrive kontroler, kontrola audio i klima uređeja, dodaju ekstravagantan dodir. Paket opreme je upotpunjen osvetljenjim ukrasnim pragovima vrata.
  Dodatne opcije dizajna uključuju Cognac/Black ekskluzivnu 'Nappa' kožu sa konstratnim šavovima, sve BMW Individual kožne presvlake, kao i ukrasne lajsne od 'Fineline' sivog drveta i sve BMW Individual ukrasne lajsne unutrašnjosti.

M SPORT PAKET OPREME.

M Sport paket opreme vam omogućava da pretvorite BMW Serije 6 Coupe u savršenog sportistu. Ovde možete pronaći svu opremu potrebnu za apsolutni maksimum u pogledu dinamičnih performansi, sportskog dizajna i adrenalina.

 • Spoljašnjost

  M Sport paket opreme za spoljašnjost vozila obuhvata M Aerodynamics paket opreme sa prednjim branikom, bočnim pragovima i zadnjim branikom u boji karoserije i difuzorom u Dark Shadow metalik boji. Ekskluzivno za M Sport paket opreme: aluminijumske felne do 19 inča sa duplim kracima u stilu 351 M ili aluminijumske felne od 20“ u stilu 373 M, obe varijante sa pneumaticima za sve sezone.
  Sportski izgled je zaokružen BMW Individual visokosjajnim Shadow Line ukrasnim lajsnama, bočnim okvirima, ukrasnim lajsnama prozora i spoljašnjim retrovozorima u crnoj boji visokog sjaja. ukrasni vrhovi izduvnog sistem u Dark Chrome boji se savršeno uklapaju. Emblemi na bočnim stranama vozila sa upečatljivim M logom naglašavaju sportsku opremu automobila.
  Carbon Black metalnik boja je ekskluzivno dostupna uz M Sport paket opreme. Takođe imate na raspolaganju Melbourne Red metalik, Alpine White, Sapphire Black metalik, Space Grey metalik, Mediterranead Blue metalik, Glacier Silver metalik, kao i BMW Individual boje Citrine Black metalik, Ruby Black metalik, Moonstone metalik, Tanzanite Bllue metalik, Frozen Bronze metalik i Frozen Briliant White metalik boje. Ostale BMW Individual ekskluzivne boje su dostupne na zahtev.

 • Unutrašnjost

  M Sport paket opreme za unutrašnjost stvara sportski i ekskluzivan ambijent: Sportska sedišta za vozača i suvozača objedinjuju savršenu bočnu podršku sa udobnošću – u Alcantara/kožnoj kombinaciji 'Nappa' u Anthracite, sa kontrastnom crnom kožim. Sportski-dinamičan izgled je prisutan i kod BMW Individual tapacirunga krova i kod unutrašnjih ukrasnih detalja u Aluminium Hexagon kombinaciji, sve do M ukrasnih pragova na vratima i M oslonac za nogu vozača.
  Takođe dostupno: luksuzni BMW Indivdual kožni paket Merino kože u Platinum, Opal White, Amaro Brown, Champagne ili Cohiba Brown, sa crnim detaljima.
  Unutrašnji ukrasni detalji su takođe dostupni od aluminijuma, precizno sečenog, piano black finišom ili popla grain grey, 'Fineline' sivim, sycamore auburn dark ili ash grian white.

ORGINAL BMW DODATNA OPREMA.

Naglasite sportsku stranu ili poboljšajte svakodnevnu funkcionalnost vašeg BMW Serije 6 Coupe. Orginalna BMW dodatna oprema vam pruža pun raspon kvalitetnih i praktičnih proizvoda.

 • Aluminijumske felne

  Kvalitetne BMW M Performance aluminijumske felne od 20“ sa kracima u V stilu 464 M su dostupni u fascinantnoj Ferric Grey boji, ili svetlucavoj Liquid Black boji. Obe varijante imaju vidljive šrafove felni i M logo i sačinjavaju kompleta RDC komplet felni sa „run-flat“ penumaticima za sve sezone, sa veličinom felne od 8.5J x 20 i veličinom pneumatika 245/35 R20 95Y RSC na prednjoj osovini i felnama 9J x 20 sa veličinom pneumatika 275/30 R20 97Y RSC na zadnjoj.
  Kvalitetne aluminijumske felne od 20“ sa kracima u V stilu 356 su dostupne u fascinantnoj Ferric Grey boji, ili Liquid Black boji. Obe varijante imaju vidljive šrafove felni i sačinjavaju kompletan RDC komplet točkova sa „run-flat“ pneumaticima za sve sezone, sa veličinom felne od 8.5J x 20 sa veličinom pneumatika 245/35 R20 96Y RSC na prednjoj osovini i 9J x 20 sa veličinom pneumatika 275/30 R20 97Y RSC na zadnjoj.

 • M Performance oprema

  BMW M Performance spoljašnji retrovizori napravljeni od 100% karbonskih vlakana su ručno oblikovani. Oni naglašavaju tehnički pedigre vozila. Njihov dinamičan dizajn garantuje premijum izgled i naglašava sportsku aspekt automobila.
  Veoma izražajan: BMW M crna rebra prednje maske se sastoje od hromiranih dekorativnih rebara i crnog okvira u visoko sjajnoj boji. Ona naglašavaju dinamičan i elegantan karater prednjeg kraja vozila – jednostavan, upečatljiv detalj.

 • Informacije i komunikacija

  Basic Snap-In adapter omogućava raznim modelima Apple iPhoneTM modela da se bezbedno pričvrsti i istovremeno puni. Music, Media i Connect adapteri takođe mogu puštati muziku sa vašeg telefona putem BMW audio sistema.
  Držač za Apple iPadTM 2, 3 ili 4 bezbedno drži uređaj i može se postaviti u željeni položaj zahvaljujući okviru koji se može rotirati za 360°. Držač se lako može montirati na osnovi nosač Travel & Comfort sistema (dostupan odovojeno).  

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera je prisutna u svakom detalju – izvor prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju za savršenstvom uz pomoć BMW Individual opreme za BMW Seriju 6 Coupe.

BMW Individual.

 • BMW Individual za spoljašnjost

  Snažna kombinacija dinamičnosti i karaktera – BMW Serije 6 Coupe sa impresivnom BMW Individual bojom Ruby Black metalik. Refleksije iz bezbroj pigmenata stvaraju intenzivnu boju i u zavisnosti od prespektiive i ugla pod kojim pada svetlost, jedinstvenu igru boja koje se kreću od tamno crvene do tamno plave. Idealna dopuna ovom elegantnom i jedinstvenom izgledu su impresivne, klasične aluminijumske felne od 19“ sa stilom 374 I. U pogledu dimenzija, one su nadmašene samo od strane aluminijumskih felni od 20“ sa stilom 349 I.
  Bez obzira za koju se boju od jedanaest boja iz BMW Individual ponude se odlučite, predstavljaćete sjajan primer vašeg ličnog stila.

 • BMW Individual za unutrašnjost

  Unutrašnjost sačinjena od snova. BMW Serije 6 Coupe sa opremom iz BMW Individual pretvara snove u realnost.
  Naročito elegantna sastav je očigledan u kombinaciji somotne, kvalitetne Merino kože u upečatljivoj Platinum boji, sa tapacirungom krova u Alcantara i ukrasnim detaljima od finog drveta Plane Aubum, sa harmonizovano toplim, tamno sivim elegantnim izgledom. Ova unutrašnjost ne samo da impresionira bojom, već i kvalitetom materijala i detaljima. Prirodna, kvalitetna Merino koža na raznim površinama je dopunjena elegantnim šavovima u kontrastnoj boji. Rezultat je jedinstven osećaj autentičnog kvaliteta. Sve to dovodi do savršentstva čula, upotpunjenog kožnim volanom i precizno primenjenim detaljima od drveta.
  Ova kombinacija je međutim jedna od brojnih mogućnosti prestavljenih putem BMW Individual kolekcije. Osim toga, sa dodatnim bojama, dekorativnim izborima i kvalitetnim dvetom imate mogućnost da izrazite svoju ličnost.

 • BMW Individual Composition

  Nagrađeni ste zbog vašeg dobrog ukusa putem BMW Individual Composition. Stilizovana kombinacija BMW Individual kožne opreme sa elegantnim ukrasnim detaljima unutrašnjosti po privlačnoj ceni.