PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 6 Gran Coupe.

Komunikacija, informacije i zabava – iskusite mobilnost na potpuno novi način uz pomoć usluga i aplikacija iz BMW ConnectedDrive sistema. Na primer, možete podesiti klima uređan u vašem BMW Serije 6 Gran Coupe unapred putem vašeg mobilnog telefona, ili koristiti Konsijerž usluge kao vašeg turističkog vodiča na putu.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive usluge formiraju osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Takve funkcije obuhvataju BMW Online opciju koja omogućava pristup trenutnim i lokalnim informacijama kao što su vremenski uslovi i vesti, internet pretraga uz pomoć GoogleTM pretraživača. U meniju aplikacija je moguće podesiti individualizovne usluge kao što je kamera za komunikaciju preko interneta, informacijama o ceni goriva, parking informacijama, kao i vodičima za putovanje i hotele. Sistem vam takođe omogućava jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama na pametnom telefonu. ConnectedDrive usluge takođe omogućavaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti i produžiiti rok korišćenja aplikacija i usluga u bilo kom trenutku. Oprema ConnectedDrive usluge nudi sve ovo i više, praveći od svake vožnje u BMW automobilu pravi užitak.

ConnectedDrive usluge.

  • Aplikacije

    ConnectedDrive aplikacije predstavljaju platformu koja omogućava lako korišćenje izabranih aplikacija na pametnom telefonu unutar BMW vozila. Kako bi što više aplikacija bilo dostupno korisnicima, BMW ne samo da razvija sopstvene aplikacije, kao što je BMW Connected i M Laptimer, već blisko sarađuje sa partnerima kao Napster, GoPro, Deezer, Spotify i Audible, kako bi se te aplikacije mogle bezbedno koristiti unutar automobila.
    Jednostavno povežite kompatibilan mobilni telefon sa vozilom putem Snap-In adatera, ako je dostupan, ili putem USB kabla. Sve funkcije aplikacije se mogu lako koristiti putem iDrive kontrolera. Izbor dostupnih aplikacija za korišćenje unutar automobila stalno raste zahvaljujući bliskoj saradnji između BMW i raznih dobavljača. Radi više informacija pogledajte www.bmw.com/apps.

  • BMW LTE priključna tačka

    BMW LTE priključna tačka putem WLAN konekcija pruža priliku da uživate u fascinanto brzom internetu čak i tokom vožnje. Nekoliko uređaja se može koristit, počev od iPadTM i iPodTM do laptop račuanra i mobilnih telefona raznih proizvođača.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati sopstvenog batlera, sada imate priliku da saznate: sa Konsijerž uslugama uz BMW ConnectedDrive sistema. Pritiskom na taster vozač je povezan sa agentom u BMW korisničkom centru koji služi kao njegov lični asistent na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke – agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak pošalje informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u vašoj zemlji i inostranstvu, u svako doba dana noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih tročkova.

Konsijerž usluge.

BMW Connected Drive prodavnica

BMW CONNECTED DRIVE PRODAVNICA.

Usluge i aplikacije koje odgovaraju svakoj potrebi se mogu kupiti pojedinačno u BMW ConnectedDrive prodavnici u svakom trenutku i mestu. Te usluge se mogu fleksibilno izabrati i poručiti čak i nakon kupovine BMW automobila. Na taj način korisnici mogu da izaberu BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije direktno iz automobila.
Usluge i aplikacije koje se mogu poručiti iz BMW ConnectedDrive prodavnice su specijalno razvijene kako bi ispunile zahteve i potrebe BMW vozača. Trajanje individualnih usluga se takođe može izabrati. Ovo omogućava korisnicima da poruče usluge na određeni period, na primer tokom godišnjeg odmora.
BMW ConnectedDrive prodavnici se može pristupiti iz automobila ili putem My BMW ConnectedDrive internet korisničkog portala. Nove usluge i aplikacije su potom dostupne unutar automobila ubrzo nakon kupovine. BMW ConnectedDrive prodavnica pruža ažurirane informacije o izboru dostupnih usluga i aplikacija u svakom trenutku.

BMW ConnectedDrive prodavnica.

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaku put i svako raspoloženje. Online Entertainment funkcija nudi direktan i neograničen pristup bazi podataka sa više od 22 miliona pesama – bez korišćenja pametnog telefona i ostalih uređaja. Postoji puno muzike koja odgovara svačijem ukusu. Čim pustite pesmu ili album nekog umetnika unutar automobila, ta numera je automatski snimljena na hard disk automobila. Radi zagarantovanog slušanja bez prekida.
Sa Online Entertainment ponudom, korisničkim nalogom za internet koji traje jednu godinu se može otvoriti kod BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristiti u šest različitih Evropskih zmalja bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija; Italija, Holandija i Španija.

Usluge na daljinu

USLUGE NA DALJINU.

Usluge na daljinu omogućavaju korisnicima da uz pomoć pametnog telefona pronađu gde se nalazi automobil, da ga zaključaju ili otključaju, i još mnogo toga.
Uz pomoć usluga na daljinu i besplatne My BMW Remote aplikacije (dostupne u Apple App prodavnici i Google Play prodavnici), razne funkcije povezane sa automobilom, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno poslati adresu odredišta pronađenu putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem. Osim toga, lokacija vozila se takođe može prikazati. Kako bi koristi ovu funkciju korisnici jednostavno moraju aktivirato Usluge na daljinu kada otvore „My BMW ConnectedDrive“ korisnički portal na www.bmw-connecteddrive.com.

Usluge na daljinu.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem saobraćajnih informacija u realnom vremenu (RTTI), vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Tačni detalji o vremenu i trajanju gužvi se prenose u realnom vremenu. Podaci se povlače iz izbora kao što su profili kretanja saobraćaja iz mreže mobilnih telefona, GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja i takođe uzima u obzir uspostavljene šablone saobraćaja kao i saobraćajne špiceve.
Saobraćajne informacije su jasno prikazani, sa putevima u zelenoj, žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

Saobraćajne informacije u realnom vremenu.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć od strane obučenog osoblja u svako doba dana i noći– na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva , sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

Inteligentni poziv u pomoć.