SVET PUN MOGUĆNOSTI.

Digitalni servisi i sistemi za pomoć vozaču modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

SVET PUN MOGUĆNOSTI.Digitalni servisi i sistemi za pomoć vozaču modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

Pouzdani pomoćnici u vozilu: BMW nudi raznovrsne inteligentne servise i proizvode koji putovanja u modelu BMW Serije 6 Gran Turismo čine još bezbednijim i udobnijim. BMW Personal CoPilot omogućava posebno opušten stil vožnje. On pazi na situacije u saobraćaju u svakom trenutku i pruža vozaču podršku inovativnim komforom i sistemima pomoći.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,2–7,7
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 187–177

Read more

BMW LIČNI KOPILOT.

Sistemi inteligentne pomoći za vozača iz kompanije BMW.

BMW LIČNI KOPILOT.

Sistemi inteligentne pomoći za vozača iz kompanije BMW.

Sve se vidi: sa sistemom Driving Assistant Plus iz paketa BMW Personal CoPilot, imate uvek ličnog pomoćnika u vozilu. Paket inteligentne pomoći za vozača daje vam podršku u monotonim i složenim saobraćajnim situacijama, povećavajući nivoe bezbednosti i komfora u vašem modelu BMW Serije 6 Gran Turismo.

Read more

RADOST PARKIRANJA.

Parkiranje poprima sasvim nov kvalitet zahvaljujući intelgentnom sistemu za pomoć vozaču BMW Personal CoPilot. Pozdravite se sa dugotrajnom potragom za slobodnim mestima za parkiranje, prostorom koji je previše tesan i nezgodnim manevrisanjem u malim garažama. Opustite se i prepustite ubuduće te zadatke svom automobilu BMW.

Olakšano pronalaženje mesta za parkiranje.

 • Parking Assistant plus sa 3D Surround pogledom

  Paket opreme Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje vozila. On sadrži Surround pogled sa Pogledom odozgo, Udaljenim 3D pogledom, Kontrolom udaljenosti pri parkiranju (PDC) kao i pomoć u pobočnom parkiranju, Aktivnu PDC funkciju kočenja za slučaj opasnosti i funkciju Parking Assistant sa linearnim navođenjem koji omogućava potpuno automatsko parkiranje kako paralelno, tako i nagnuto u odnosu na put.

 • Informacije o parkiranju na ulici

  Informacije o parkiranju na ulici pojednostavljuju potragu za parking mestom pretragom slobodnih mesta za parkiranje u odabranim velikim gradovima. Ulice na navigacionoj mapi kodirane su bojom tako da odražavaju verovatnoću postojanja slobodnog prostora. Tamnoplava ukazuje na veliku verovatnoću, a svetloplava na malu verovatnoću pronalaženja slobodnog parking mesta na ulici.

 • Daljinska kontrola parkiranja

  Funkcija daljinske kontrole parkiranja pruža vozaču pogodnost da izađe iz vozila pre parkiranja daljinskom kontrolom ulaska u tesno parking mesto ili gažu, ili izlaska. Funkciju daljinske kontrole parkiranja aktivira vozač kada se nađe izvan vozila, pomoću BMW displej-ključa.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se određuju u sladu sa ECE ciklusom vožnje.

  Više informacija o zvanočnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u 'Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila”, dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, and under http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.