SKULPTURA NA TOČKOVIMA.

Dizajn modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

SKULPTURA NA TOČKOVIMA.Dizajn modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

Zahvaljujući svojim čistim konturama, moderan dizajn modela BMW Serije 6 Gran Turismo svima privlači pogled. Iza tečnog dizajnerskog jezika skriven je koncept komfora koji je istovremeno luksuzan i funkcionalan. Napravljen da ispuni najviše aspiracije, idealan je saputnik koji kombinuje eleganciju sa sportskim stilom.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano: 8,2–7,7 
Emisije CO2 u g/km (combined): 187–177

Pročitajte više

POJAVA ISPUNJENA HARIZMOM.

Svojim uskim dizajnom i jedinstveno stilizovanim svetlosnim cevima, podesivi LED farovi stvaraju širok i moćan utisak o prednjem kraju modela BMW Serije 6 Gran Turismo. Ravna zadnja svetla u obliku slova L prate konture LED svetlosnih elemenata u tri dimenzije, što vozilu da je dinamičnu pozadinu.

Više toga o konceptu osvetljenja.

AMBIJENT SA FAKTOROM PRIJATNOSTI.

Atmosfera modela BMW Serije 6 Gran Turismo avantura je za čula. Ambijentalno osvetljenje u jedanaest opcionalnih verzija dizajna nudi vam svetlost prikladnu za svako putovanje. Svežu klimu enterijera obezbeđuje paket Ambient Air. A veliki panoramski stakleni krov površine gotovo čitavog kvadratnog metra stvara naročito otvoreni doživljaj prostora za putnike.

ORIGINALNI BMW AKSESOARI.

Za vikend-izlet ili za veliko putovanje, Originalni BMW aksesoari nude pravo rešenje za svaku potrebu – i jedinstvenu raznovrsnost proizvoda za individualno opremanje modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

DINAMIČNOST I EFIKASNOST U VOŽNJI.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se određuju u sladu sa ECE ciklusom vožnje.

    Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u 'Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila”, dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, and under http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.