M760Li.

The new BMW M760Li xDrive: 610 hp, 448 kW.*

BMW M Performance

M760Li.

The new BMW M760Li xDrive: 610 hp, 448 kW.*

M760Li.The new BMW M760Li xDrive: 610 hp, 448 kW.*

Sa modelom BMW M760Li xDrive i BMW M760Li xDrive V12 Excellence, BMW M GmbH prvi put predstavlja M Performance automobile zasnovane na modelu BMW Serije 7 Sedan. Dva vrhunska modela iz serije opremljena su M Performance TwinPower Turbo dvanaestocilindarskim benzinskim motorom. Dok BMW M760Li xDrive naglašava sportsku pojavu, fokus pažnje u modelu V12 Excellence jasnije je usmeren na luksuzni karakter vozila. Oba modela obuhvataju luksuzne komponente eksterijera i enterijera iz ponude BMW Individual. Rezultat su dva vozila koja inspirišu čistim dinamizmom i jedinstvenim luksuzom.

Vrednosti za BMW M760Li xDrive:
Potrošnja goriva (kombinovano): 12,6 l/100 km*
Emisije CO2 (kombinovano): 294 g/km*

Vrednosti za BMW M760Li xDrive model V12 Excellence:
Potrošnja goriva (kombinovano): 12,6 l/100 km*
Emisije CO2 (kombinovano): 294 g/km*

* Ove vrednosti su provizorne i još nisu potvrđene.

Read more
Design
Design

M PERFORMANCE DIZAJN MODELA BMW M760Li xDRIVE.

Odabrani elementi paketa M Sport daju stilskoj pojavi modela BMW M760Li xDrive neosporno sportski naglasak. Njih nadopunjuju ekskluzivne karakteristike dizajna M Performance. Brojne tehničke i optičke modifikacije ukazuju na potpis kompanije BMW M GmbH. Maksimalna dinamičnost, minimalni otpor vazduha i maksimalni komfor u vožnji zacrtani su ciljevi. Zadivljujuće prisustvo ovih luksuznih limuzina pojačano je agilnim atributima koji inspirišu sportski orijentisane vozače.

EKSKLUZIVNA SVOJSTVA MODELA BMW M760Li xDRIVE.

accent colour

Elementi dizajna naglašeni bojom.

Modifiikovani prednji kraj sa uvećanim otvorima za vazduh sadrži ekskluzivne M Performance elemente. Ram i prednje površine rešetke kao i Air Blades elementi imaju završnu obradu u boji Cerium Grey.
Read more
M Double-spoke

20'' M Duplokraki 760 M.

U sprezi sa 19" M Sport kočionim sistermom koji ima plava kočona klešta, točkovi od lake legure u boji Cerium Grey sa sjajnom završnom obradom obezbeđuju maksimalni transfer ubrzavanja i kočenja na asfalt.
Read more
insignia

Stilske M Performance oznake.

Sa strane, logotipi M i V12, kape za ogledala, Air Breather kao i dekorativni elementi na vratima i ručicama na vratima, obojeni su u boju Cerium Grey.
Read more
M Sport exhaust system

Impresivni M Sport izduvni sistem.

Sa ekskluzivnim završnim elementima izduvnih cevi u duploj optici sa završnom obradom u boji Cerium Grey uključujući razdelnik, M sportski izduvni sistem modela M760Li xDrive optimalizovan je tako da proizvodi harizmatičan sportski zvuk.
Read more
Rear view

Prepoznatljiv pogled otpozadi.

Ekscluzivno za M Performance: zadnja ukrasna traka i oznaka modela u boji Cerium Grey. Opcionalni M zadnji spojler dodatno naglašava posebno atletski karakter.
Read more
Door sill finishers

Individualni završni elementi pragova vrata.

Osvetljeni završni elementi pragova vrataa sa oznakama V12 nagoveštavaju vozačima i putnicima izuzetan doživljaj vožnje koji ih čeka.
Read more

BMW M760Li xDRIVE MODEL V12 EXCELLENCE.

Oni koji tragaju za dosledno luksuznom opremom u modelu BMW M760Li xDrive pronaći će ono što traže u opcionalnom karakteru modelaa BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence. Pažnja je usmerena na ekskluzivni komfor, elegantan luksuz i upadljivu pojavu. Ovaj M Performance 12-cilindarski model može se preporučiti svakome ko više voli da zauzme mesto na luksuznom zadnjem sedištu vozila.

 • Dizajn eksterijera Pure Excellence

  U ovom karakterističnom modelu, vizuelni izgled odgovara dizajnu eksterijera Pure Excellence. Ovaj paket obuhvata i 20'' BMW Individual točkove od lake legure sa W-dizajnom kraka 646 i M sportskom kočnicom čija su klešta u crnoj boji visokog sjaja. Napred, BMW M760Li xDrive V12 Excellence ima hromiranu traku rešetke otvora za vazduh. Letvice prednje rešetke imaju završnu obradu u srebrnoj boji sa hromiranim prednjim stranama i dekorativnim ramom. Prozorski ramovi, Air Breather sa dekorativnom trakom na vratima i V12 ispisom na C stubu takođe su u boji Light Chrome. Pozadi, iznad hromirane trake nalazi se xDrive amblem na levoj strani poklopca prtljažnika i V12 amblem umesto oznake modela.

 • Dizajn enterijera Pure Excellence

  I unutra, ovaj karakteristični model se odlikuje dizajnom enterijera Pure Excellence. U skladu s tim, nudi materijal tavanice u dizajnu Alcantara kao i završne elemente pragova vrata u sjajnom aluminijum finišu sa osvetljenom oznakom modela V12. Umeci od finog drveta na otvorima za sigurnosne pojaseve, rukonaslone i krovne ručice pozadi, kao i kožni BMW volan sa drvenim aplikacijama elegantni su akcentirani detaljni. Pri paljenju motora u središtu grupe instrumenata pojavljuje se amblem V12 koji označava početak nezaboravno luksuznog doživljaja vožnje.

M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO 12-CILINDARSKI BENZINSKI MOTOR.

Ovaj motor postavlja standarde u okviru svog segmenta vozila. M Performance TwinPower Turbo dvanaestocilindarski benzinski motor kombinuje impresivnu snagu sa nivoom potiska koji se održava i u maksimalnim rasponima broja obrtaja. Od brzina motora od samo 1.500* obrtaja u minutu on je sposoban da pruža maksimalni obrtni moment od 800* Nm. Motor od 6,6 litara generiše svoju maksimalnu izlaznu snagu od 448* kW (610* ks) između 5.250* i 6.000* obrtaja u minutu. Dvanaestocilindarski sedani BMW Serije 7 ubrzavaj od 0 do 100 km/h za samo 3,7* sekundi.

* Ove vrednosti su provizorne i još nisu potvrđene.

 • Modifikovani izduvni sistem

  Ekskluzivni doživljaj zvuka iznova razvijenog M sportskog izduvnog sistema sa kontrolom vazdušne ventilacije varira između diskretno elegantnog stila i emotivnog dvanaestocilindarskog zvuka koji naglašava dinamični karakter modela BMW M760Li xDrive.

  U vozilu BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence, izduvni sistem orijentisan prema komforu daje uzdržan i kultivisan ton. Dva hromirana završna elementa izduvnih cevi uokvirena su dodatnom hromiranom trakom u zadnjem panelu i optički spojena.

M PERFORMANCE DINAMIČNOST VOŽNJE.

BMW M760Li xDrive obuhvata sistem aktivne regulacije šasije Executive Drive Pro sa dvoosovinskim vazdušnim vešanjem, Dinamična kontrola prigušnika kao i integralno aktivno upravljanje i inteligentni sistem pogona na sva četiri točka xDrive. Zahvaljujući podešavanju specifičnom za M Performance, ovi sistemi pružaju voznu dinamičnost kombinovanu sa veoma visokim nivoom komfora u vožnji.

 • Više agilnosti: Integralno aktivno upravljanje

  Integralno aktivno upravljanje koristi voznoj dinamičnosti podešavanjem ugla upravljanja prednjim i zadnjim točkovima tako da odgovaraju brzini, te time dodatno pojačavaju držanje i stabilnost pravca. Sa neuporedivnom agilnošću ono gospodari ubrzanjem u krivinama i brzim promenama saaobraćajne trake. Različiti parametri elektronike upravljanja povezani su direktno sa kontrolom doživljaja vožnje. Aktiviraju se odabirom odgovarajućeg programa vožnje i specijalno su podešeni u skladu sa dinamičnim karakterom modela BMW M760Li xDrive.

 • Više vuče: BMW xDrive pogonski sistem na sva četiri točka

  Permanentmi pogon na sva četiri točka standardni je sastojak modela BMW M760Li xDrive. Inteligentni sistem distribuira obrtni moment između prednje i zadnje osovine sa varijabilnošću do 100%. Više dinamičnosti, veća agilnost i primetno poboljšana vuča imaju pozitivan učinak na sportsko zadovoljstvo u vožnji. Za dalje doterivanje takmičarskog M Performance karaktera modela BMW M760Li xDrive, fokus pogona je naglašeniji na zadnjim točkovima i otud i još veća preciznost u dinamičnosti.

U AKCIJI.

Modeli M Performance BMW M760Li xDrive i BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence.

Read more

VIŠE KOMFORA: EXECUTIVE DRIVE PRO.

U interakciji sa dvoosovinskim vazdušnim vešanjem i dinamičnom kontrolom prigušnika, ovo aktivno regulisanje šasije odgovorno je za izuzetan nivo komfora u vožnji. Redukcija prevrtanja dinamičnog pogona prošla je kroz dodatno usavršavanje. Vešanje, prigušivanje i komfor vibracija u ovoj M Performance limuzini savršeno su izbalansirani između sportskog i uglađenog. Bočno naginjanje karoserije usled brze promene pravca momentalno se kompenzuje. Na pravim deonicama, prilagodljivi stabilizatori dopuštaju sistemu vešanja najveću moguću slobodu kretanja, što dodatno povećava komfor u vožnji. Sistem je specijalno podešen za dinamičniji karakter modela BMW M760Li xDrive.

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.

    

Steptronic

VIŠE SPORTA: 8-BRZINSKA STEPTRONIC SPORT TRANSMISIJA.

Snagu V12 motora prenosi 8-brzinska Steptronic Sport transmisija. Specifično M Performance podešavanje programa promene brzina specijalno je adaptirano karakteristikama pogonske jedinice sa više od 610 ks. Pločice za promenu brzina na volanu dopuštaju promenu brzina u sportskom stilu. Transmisija takođe ima sistem Launch Control, koji obezbeđuje optimalno ubrzavanje u svim uslovima za ambiciozne vozače. Kompaktna građa, mala težina i savršena međuigra sa Auto Start Stop funkcijom takođe su ključni za značajno smanjenje potrošnje goriva i redukovanje izduvnih emisija.

PORODICA M PERFORMANCE

Fino izoštreni dizajn, maksimalizovana dinamičnost vožnje. Automobili M Performance su otelotvorenje ove trijade svojstava. Kao ekskluzivna ponuda kompanije BMW M GmbH, oni kombinuju ono najbolje iz svojih odgovarajućih serija sa dinamičnim genima BMW M, te tako stvaraju sasvim osobenu, sopstvenu klasu.

Intenzivnije zadovoljstvo u vožnji.

Upoznajte čitav raspon automobila M Performance.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrednosti za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se utvrđuju u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

  Domet vožnje zavisi od raznovrsnih faktora, naročito od ličnog ponašanja u vožnji, odabrane trase, vremenskih uslova, upotrebe grejanja/hlađenja i prethodne klimatizacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.