Oprema za BMW Seriju 7

KARAKTER. OD SPORTSKOG DO ELEGANTNOG.

Oprema za BMW Seriju 7.

KARAKTER. OD SPORTSKOG DO ELEGANTNOG.

Oprema za BMW Seriju 7.

Savršeno izabalansiran sportski karakter ili čista elegancija – izbaerite između dva različita paketa opreme za vaš BMW Serije 7 uz pomoć M Sport paeta i Desing Pure Excellence paket opreme. Ekskluzivna ponuda iz BMW Individual nudi još kreativne slobode. Napravite vaše lično umetničko delo uz pomoć izbora boja i materijala iz BMW Individual kolekcije ili postanite dizajner uz pomoć BMW Individual radionice. Osim toga, orginalna BMW dodatna oprema nudi velik izbor rešenja za transport, komunikaciju ili spoljašnjost i unutrašnjost BMW Serije 7.

KARAKTER. OD SPORTSKOG DO ELEGANTNOG.Oprema za BMW Seriju 7.

Savršeno izabalansiran sportski karakter ili čista elegancija – izbaerite između dva različita paketa opreme za vaš BMW Serije 7 uz pomoć M Sport paeta i Desing Pure Excellence paket opreme. Ekskluzivna ponuda iz BMW Individual nudi još kreativne slobode. Napravite vaše lično umetničko delo uz pomoć izbora boja i materijala iz BMW Individual kolekcije ili postanite dizajner uz pomoć BMW Individual radionice. Osim toga, orginalna BMW dodatna oprema nudi velik izbor rešenja za transport, komunikaciju ili spoljašnjost i unutrašnjost BMW Serije 7.

Read more

M SPORT PAKET OPREME.

M Sport paket opreme prebacuuje fokus na izvanrednu dinamičnost BMW Serije 7. Veoma snažna pojava je omogućena sportskim dizajnim prednjeg brnika i opcionalnim Alcantara tapacirungom krova unutar vozila.

 • Spoljašnjost

  M Sport paket opreme za spoljašnjost:
  • M Aerodynamics paket opreme sa prednjim branikom, bočnim pragovima i zadnjim difuzorom u Dark Shadow metalik boji
  • Aluminijumske M felne od 19 inča sa duplim kracima u stilu 647 M sa pneumaticima za sve sezone, takođe su dostupne aluminijumske M felne od 20“ sa stilom 648 M i pneumaticima za sve sezone.
  • LED svetla za maglu
  • M logo na bočnim stranama
  • Vrh izduvnog sistema u Chrome Silver boji, alternativno u dark Chrome boji
  • Ekskluzivna boja Carbon Black metalik; ostale boje su takođe dostupne
  • M Sport izduvni sistem sa karakterističnim zvukom
  • Specifični elementi dizajna u Chrome Silver boji, alternativno dark Chrome boji.

 • Unutrašnjost

  M Sport paket opreme za unutrašnjost:
  • M ukrasni pragovi i M oslonac za nogu vozača
  • Udobna sedišta presvučena kožom 'Dakota' Black/M crnim ivicaima; ostali materijali su dostupni
  • Sportki volan presvučen kožom
  • Steptronic Sport transmisija
  • BMW Individual Anthracite tapacirung krova, alternativno Alcantara anthracite
  • Ukrasni detalji unutrašnjost od finog drveta 'Fineline' Black sa metalnim detaljima visokog sjaja; ostali materijali su takođe dostupni
  • Ambijentalno svetlo varijabilne boje

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Design Pure Excellence paketi opreme za spoljašnjost i unutrašnjost postavljaju brilijantne detalje. Elementi od hroma na spoljašnjosti i ekskluzivni detalji od drveta na unutrašnjosti naglavašaju savremen i luksuzan karakter BMW Serije 7.

 • Design Pure Excellence paket opreme za spoljašnjost

  Desing Pure Excellence oprema za spoljašnjost:
  • Prednji branik sa specifično dizajniranim elementima od hroma i jedinstvenom geometrijom na usisnicima vazduha
  • Branici sa specifično dizajniranim elementima od hroma
  • Vrh izduvnog sistema od hroma
  • Specijalno dizajnirane kočnice sa crnim anodiziranim kočionim čeljustima i BMW logom

 • Desig Pure Excellence za unutrašnjost

  Design Pure Excellence oprema za unutrašnjost:
  • Sportski volan presvučen kožom
  • Tapacirung krova u ekskluzivnoj Alcantara Ivory White, Canberra Beige ili Mocha boji.
  • Mnoštvo ukrasnih detalja od drveta: ručke na krovu sa drvenim detaljima, drveni detaljni na držaču za čase na centralnom naslonu i otvori za sigurnosne pojaseve na zadnjem sedištu
  • Mekane patosnice za putnike na zadnjem sedištu.

EKSKLUZIVNE MOGUĆNOSTI IZ BMW INDIVIDUAL PONUDE.

Kada se kreativnost sretne sa rukotvorinama, rezultat je nezaboravno umetničko delo. Superiorna i kvalitetna oprema iz BMW Individual kolelcije omogućava stvaranje izvanredne BMW Serije 7.
Oni koji žele da odu korak dalje i pretvori BMW serije 7 u nezaboravno delo umetnosti mogu pronaći ono što im je potrebno uz pomoć BMW Individual Manufaktur.
BMW Individual Design Composition predstavlja inspiraciju i savršeno umetničko delo. Ekskluzvno skrojeno po meri, služi kao primer elegnacije i estetike BMW Individual ponude.

 • BMW Individual Design Composition

  Ekskluzivno sastavljen BMW Individual Design Composition zarobljava pažnju čak i na prvi pogled zahvaljujući BMW Individual Almandine Brown metalik boji. Razvijena specijalno za BMW Serije 7, ova boja naglašava konture vozila svojom tamnom nijansom sive. 

  Elegantni utisak usavršen zahvaljujući enterijeru Mediterranean Brown iz kolekcije BMW Individual lajsni u čistoj koži „Merino“ i boji Tartufo. Blistava BMW Individual unutrašnja ukrasna lajsna u finišu Piano Black zajedno sa kožnim volanom sa identičnim ukrasnim aplikacijama skladno se uklapa i ima ulogu optičkog akcenta. Ekskluzivni aranžman koji, kombinovan sa dodatnim elementima, stvara sveukupno nezaboravno umetničko delo.

  BMW Individual Dizajn kompozicija obuhvata:

  • završnu farbu BMW Individual Almandine Brown metalik
  • 20" BMW Individual laluminijumske točkove u V-spoke stilu 649 I Bicolor
  • BMW Individual ukrasnu lajsnu od čiste kože „Merino“ u boji Tartufo
  • BMW Individual krovnu oblogu Alcantara Tartufo
  • završne elemente pragova vrata u Aluminijumu sa osvetljenim tekstom „BMW Individual“
  • BMW Individual unutrašnje ukrasne lajsne u finišu Piano Black
  • BMW Individual kožni volan sa finim drvetom

  BMW Individual Dizajn kompozicija dostupna je za modele BMW Serije 7 sa momentalnim efektom.

 • BMW Individual kolekcija

  Izraz vaše ličnosti – to je BMW Individual kolekcija. Ekskluzivnost putem izbora materijala i najsitnijih detalja.
  Ovako BMW Individual ukrasna lajsna od čiste kože „Merino“ inspiriše, ne samo svojim jedinstvenim volumenom. Naročito meka koža impresionira i u detaljima zahvaljujući prepletenim štepovima, ručno izrađenim obrubima i umetničkim šavovima u kontrastnoj boji. Nije jedinstven samo kvalitet, već i spoljna površina kože. Dostupna je oprema sa šest izražajnih kolornih verzija BMW Individual ukrasne lajsne u čistoj koži „Merino“.
  Savršeno uklopljeno sa odgovarajućim presvlakama, boja tri verzije unutrašnjih ukrasa je dizajnirana da naglasi šablon svakog materijala.
  Osam boja je dostupno za spoljašnjost, sa dodatkom specijalnih pigmenata koji pomažu da se postigne jedinstvena igra svetlosti i boje. Kao rezultat, svaka boja ima svoj karakter.
  Opseg boja i materijala iz BMW Individual kolekcije je dopunjen dodatnom opremom, na taj način postižući savršenstvo u najsitnijim detaljima. Primeri uključuju ekskluzivne aluminijumske felne od 20“ sa stilom 649 I.
  Čitava ponuda BMW Individual kolekcije će biti dostupna za BMW Seriju 7 od marta 2016 godine.

 • BMW Individual Manufaktur

  BMW Serija 7 Sedan oduvek predstavlja izjavu ličnosti. Izjava koja postaje dodatno personalizovana sa proizvodima iz BMW Individual kolekcije. Međutim, postoje želje i preference koje ne mogu biti zadovoljene ovom ponudom. To je zadatak za BMW Individual Manufaktur. Kako bi svaka želja korisnika, bez obzira koliko jedinstvena, postala stvarnost uz pomoćog stila i ručne perfekcije – pod uslovom da nije u suprotnosti sa bezbednosnim uslovima i vrednostima BMW brenda. Na ovaj način, vaš BMW Serije 7 postaje apsolutno jedinstven izraz vaše ličnost.
  Opcije za BMW Individual radionicu će biti dostupne za BMW Seriju 7 od marta 2016 godine.

ORGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

Orginalna BMW dodatna oprema nudi veliki broj proizvoda koji naglašavaju ekskluzivan karakter BMW Serije 7 i prilagođava funkcionalnost vozila vašim individualnim potrebama.

 • Prevoz stvari

  Savršeno skrojene, otporne na proklizavanje, dugotrajne patosnice sa izdignutim ivicama sa svih strana štite prtljažnik od prljavštine i vlage. U crnoj boji one su dizajnirane sa integrisanim, hromiranim brojem „7“ i poseduju korisnu petlju radi lakog uklanjanja.
  Nosač se montira između stubova naslona za glavu prednjih sedišta i predstavlja bezbednu osnovu za sve komponente modularnog Travel&Comfort sistema. Vešalice za odeću, preklapajući sto, univerzalne kuke ili držači za Apple iPadTM ili Samsung Galaxy Tablet se lako mogu montirati putem jednostavnog sistema kačenja.
  Krovne šine se mogu kombinovati sa svim BMW krovnim koferima i nosačima. Veoma lako se može prikačiti i ispunjava najviše standardne kvaliteta i bezbednosti zahvaljujući čvrstoj kontrukciji i sistemu zaključavanja koji štiti od krađe.
  Moderni krovni kofer u crnoj ili Anthracite boji ima zapreminu od 460 litara i kompatibilan je sa svim BMW krovnim sistemima. Zahvaljujući inovativnim sistemu otvaranje sa obe strane i trostrukim sistemom zaključavanja, kofer je veoma jednostavan za utovaranje i štiti od krađe.
  Držač za bicikle je lagan ali čvrst i može poneti do 60 kg. Veoma jednostavan za korišćenje, može poneti dva bicikla ili e-bicikla (može se proširiti kako bi poneo tri bicikla). Sa funkcijom naginjanja nosač olakšava lak pristup prtljažniku.

 • Komunkacija i udobnost

  Bez obzira da li se koristi da radi malo dodatne toplote ili kao mekan saputnik na dugim putovanjima, elgantno bež ili tamno sivo ćebe je veoma korisno i naglašava luksuznu udobnost putovanja u ovom vozilu.
  Napravljeno 100% od kvalitetne, veoma fine vune (Merino), ispleteno je koristeći žakar tehniku.

 • Unutrašnjost i spoljašnjost

  21" aluminijumski točkovi vrhunskog kvaliteta u boji Liquid Black. TPMS komplet točkova sa „runflat“ mešanim gumama, veličina točkova 8.5J x 21 sa veličinom guma 245/35 R21 96Y XL RSC (napred) i 10J x 21 sa veličinom guma 275/30 R21 98Y XL RSC (pozadi).
  21" aluminijumski točkovi visokog kvaliteta u boji Bicolour Orbit Grey, uglačani. TPMS komplet točkova sa „runflat“ mešanim gumama, veličina točkova 8.5J x 21 sa veličinom guma 245/35 R21 96Y XL RSC (napred) i 10J x 21 sa veličinom guma 275/30 R21 98Y XL RSC (pozadi).
  21" aluminijumski točkovi visokog kvaliteta BMW M Performance kovani su, Bicolour sjajno crni i uglačani. TPMS komplet točkova sa „runflat“ mešanim gumama, veličina točkova 8.5J x 21 sa veličinom guma 245/35 R21 96Y XL RSC (napred) i 10J x 21 sa veličinom guma 275/30 R21 98Y XL RSC (pozadi).
  Savršeno skrojene, dugotrajne patosnice za sve sezone sa izdugnutim ivicima i elegantnim dizajnim štite prednji deo od vlage i prljavštine. Dizajnirane u Canberra Beige boji, one poseduju kvalitetne detalje od hroma u obliku broja „7“.

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za modele BMW Serije 7 sa benzinskim ili dizel motorom:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12,6* do 4,4
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 299 do 116

 

Potrošnja goriva, emisije CO2 za modele BMW Serije 7 iPerformance:
Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 2.1 do 2.3
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano) 49 do 53
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 12.5 do 13


Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW 750Li xDrive:
Potrošnja goriva u l/100km (kombinovano): 8.3 do 8.5
Emisija CO2 gasova g/km (kombinovano): 192 do 197


Vrednosti vezane za potrošnju, emisiju CO2 gasova i potrošnju energije zavise od tipa i veličine izabranih točkova.


Dodatne inforamcije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova za nove putničke automobile se mogu pronaći u „Uputstvo za potrošnju goriva i emisiju CO2 gasova novih putnički vozila“, koje je besplatno dostupno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirt-Str.1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Read more