Dizajn BMW M2 Coupe

AJKULA MEĐU AUTOMOBILIMA.

BMW M

Dizajn BMW M2 Coupe.

AJKULA MEĐU AUTOMOBILIMA.

Dizajn BMW M2 Coupe.

Jedini M automobil u svom segmentu. Pun energije, ostaje iskren korenima iz automoto sporta u svakom mogućem pogledu. Unutra ili spolja, BMW M2 Coupe odiše energijom i dinamikom. Vozilo napravljeno za vožnju na granici. Razvijen na trkačkoj stazi – oseća se kao kod kuće na bilo kojoj površini.

AJKULA MEĐU AUTOMOBILIMA.Dizajn BMW M2 Coupe.

Jedini M automobil u svom segmentu. Pun energije, ostaje iskren korenima iz automoto sporta u svakom mogućem pogledu. Unutra ili spolja, BMW M2 Coupe odiše energijom i dinamikom. Vozilo napravljeno za vožnju na granici. Razvijen na trkačkoj stazi – oseća se kao kod kuće na bilo kojoj površini.

Read more
BMW M

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Kompaktno vozilo koje je savršeno za brze kratke vožnje i jurnjavu kroz krivine – BMW M2 Coupe demonstrira ogromnu snagu, agilnosti i preciznost do najsitnijeg detalja. Veliki usisnici vazduha na prednjem braniku snabdevaju M motor visokih performansi potrebnim hlađenjem. Hauba je početna tačka konture ovog sportskog kupea koji odiše čistom dinamikom i izgleda naročito mišićavo kada se posmatra sa strane. Vazdušna zavesa i M zadnji spojler optimizuju izvanredne karakteristike. Klasična M prednja maska sa duplim rebrima i elementima M mrežice naglašavaju sportski izgled BMW M2 Coupe.

Precizna i lagana zadnja osovina i veoma široki pneumatici omogućavaju veliko rastojanje između točkova i naglašavaju stav vozila. difuzor na zadnjem braniku sa dva integrisana vrha izduvnog sistema upotpunjuju dinamična izgled.

BMW M2 COUPE FILM.

U akciji, BMW M2 Coupe demonstrira čistokrvne gene iz auto-moto sporta.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Unutrašnjost BMW M2 Coupe pozdravlja pilota i suvozača sportskim sedištima presvučenim kožom 'Dakota' Black. Sva sedišta imaju utisnut M logo ispod naslona za glavu, kao i kontrastne šavove u Polar Blue boji. Operativni elementi su sistematično orijentisani ka vozaču, omogućavajući brz i precizan pristup raznim funkcijama. Unutrašnje ukrasne lajsne od karbona sa otvorenim porama, M kožni volan i dva okrugla instrumenta sa crvenim iglama naglašavaju sportsku prirodu vozila. Brojne karakteristike, kao što je BMW Individual Anthracite tapacirung dodatno naglašava upečatljiv izgled.

19“ M ALUMINIJUMSKE FELNE SA DUPLIM KRACIMA U STILU 437 M.

19“ M aluminijumske felne sa duplim kracima u stilu 437 M

19“ M ALUMINIJUMSKE FELNE SA DUPLIM KRACIMA U STILU 437 M.

19“ M aluminijumske felne sa duplim kracima u stilu 437 M sa mešanim pneumaticima, brušene, izlivene, crne, napred 9J x 19 sa dimenzijama prednjih pneumatika 245/35 R19 i dimenzijama zadnjim felni i pneumatika 10J x 19, 265/35 R19.

BMW M PERFORMANCE DELOVI.

BMW M označava dinamiku, inovativne tehnologije i decenije iskustva u auto-moto sportu. BMW M Performance delovi prenose ovo znanje direktno sa trkačke staze na ulice: Sa komponentama iz kategorije aerodinamičnosti, pogonskog sklopa i kabine, možete dodatno naglasiti sportski karakter vašeg BMW M2 Coupe.

Read more
Sistem lonaca izduvnog sistema

Sistem lonaca izduvnog sistema.

Zvuk čiste strasti: Sistem lonaca izduvnog sistema naglašava zvuk šestocilindričnog motora, pretvarajući ga u jedinstveno audio iskustvo. Napravljen od kvalitetnog, veoma otpornog nerđajućeg čelika.
Read more
Ukrasni vrh izduvnog sistema, karbonska vlakna

Ukrasni vrh izduvnog sistema, karbonska vlakna.

BMW M Performance vrh izduvnog sistema od karbonskih vlakana naglašava individualnost vozila. termalno odvojen vrh izduvnog sistema je veoma kvalitetan dok ugravirani M logo naglašava sportski karakter automobila. Dostupno samo u saradnji sa BMW M Performance sistemom lonaca izduvnog sistema. Takođe dostupno od titanijuma.
Read more
Zadnji spojler, karbonska vlakna

Zadnji spojler, karbonska vlakna.

Dodir elegantne dinamičnosti: Zadnji spojler je napravljen od 100% premijum karbonskih vlakana. Stilski, dinamičan dizajn dodatno naglašava veoma mišićav izgled zadnjeg dela automobila.
Read more
Prednja maska, crna

Prednja maska, crna.

Ostavite utisak koji traje od prvog pogleda: Prednja maska crne boje visokog sjaja daje prednjem delu automobila dinamičniji izgled. Okvir crne boje visokog sjaja čini da usisnik vazduha izgleda upečatljivih i veći nego ikad.
Read more
Alcantara volan II

Alcantara volan II.

Sa trkačke staze na put: Kvalitetni Alcantara volan odlično leži u rukama – na bilo kojoj temperaturii i pri ekstremnim situacijama u vožnji. Trkački ekran baziran na OLED tehnologiji i dvobojni LED ekrani stvaraju u vozilu autentičnu trkačku atmosferu svakog dana. Tasteri integrisani na oslonce za palčeve se mogu koristiti za aktiviranje Race, Sport ilI EfficientDynamics režima. Štoperica (u Race režimu sa indikatorom stotinki) i merač G sile za prednje i bočno ubrzanje prikazuje relevantne podatke. Takođe je moguće memorisati 50 prolaznih vremena i najveću brzinu i bočno i lateralno ubrzanje. Ukrasne lajsne od karbona sa otvorenim porama daju jedinstven, sportski izgled.
Read more
Ukrasni detalji ručice menjača, karbonska vlakna

Ukrasni detalji ručice menjača, karbonska vlakna.

Inovativan i jedinstvne dizajn sa karbonskim vlaknima otvorenih pora: Ovo je nova tehnologija koja omogućava vozaču da iskusi lepotu visoko tehnoloških karbonskih vlakana iz prve ruke. Poseduje četvorobojni BMW M logo. Za ekskluzivan osećaj auto-moto sporta iz prve ruke.
Read more