BMW M

NEOGRANIČENA BEZBEDNOST.

Bezbednost i udobnost u BMW M2 Coupe modelu.

Kada je u pitanju aktivna i pasivna bezbednost nema mesta za kompromise. Sa mnoštvom inovativnih tehnologija, BMW M2 Coupe je u stanju da se uhvati u koštac sa svakim izazovom. U isto vreme, tipična M orijentacija ka vozaču omogućava brze reakcije i izvanredan nivo udobnosti, tokom svakodnevne vožnji i na trkačkoj stazi. BMW Service Inclusive paketi, koji su skrojenu prema vašim potrebama, garantuju da će vaše vozilo ostati u vrhunskoj formi.

Read more

M ORIJENTACIJA VOZAČA.

Kabina vozila je tipična za M automobile, a instrumenti i kontrole bitni za vožnju su okrenuti ka vozaču. Sve kontrole su dizajnirane imajući u vidu potrebe vozača. Kao u auto-moto trkama, intuitivna i potpuna kontrola na vozilom je naš prioritet, kao i najbrže vreme reagovanja.

Osećaj u kabinin, sasvršena ergonomija sedišta, jastučići za kolena, direktna pristup svim kontrolama bitnim za dinamičnost vožnje, BMW Head-up ekran sa M specifičnim funkcijama, M ručica menjača i M instrument tabla predstavljaju centralne komponente sportske orijentacije vozača, koja predstavlja zaštitni znak M vozila. M kožni volan sa lopaticama za promenu stepena prenosa je usvojen iz auto-moto sporta, omogućavajući brze i udobne promene stepena prenosa.

Kontrole vezane za udobnost, komunikaciju i zabavu, kao što je klima uređaj, navigacioni sistem i radio uređaj se nalaze sa desne strane vozača tako da im i suvozač može pristupiti. Na taj način vozač se može fokusirati na ono što je stvarno bitno – vrhunsko uživanje u vožnji.

Pasivna bezbednost

PASIVNA BEZBEDNOST.

Svako BMW vozilo poseduje paket inteligentnim bezbednosnih funkcija koje imaju za cilj smanjenje rizika od nezgoda – sve u cilju povećanja bezbednosti. Veoma robustne, čvrste strukture i ciljano korišćenje čelika veoma velike snage garantuje maksimalnu čvrstiju unutar kabine, dok celokupnu težinu vozila održava na minimumu.

Udarac prilikom sudara se prenosi dalje od kabine na ostale delove karoserije, kao što je podvozje, bočni ramovi, prednje pregrade i krov, gde se sila udarca apsorbuje unutar zona deformacije na prednjem i zadnjem delu. U slučaju bočnog sudara, putnici su zaštićen ojačanim strukturama u B stubovima i pragovima, zaštitom prilikom udarca u vratima.

Razne funkcije za zaštitu pešaka se mogu naći na prednjem delu automobila. Amortizer ugrađen u prednju oblasti između branika i karoserije smanjuje rizik od povreda u slučaju da branik udari u noge pešaka. Hauba je opremljena sa deformacionim elementima, koji apsorbuju silu udarca, stvaraju zonu gužvanja.

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sa BMW Service Inclusive ponudom, korisnici mogu izabrati period pokrića, bez brige o troškovima povezanim sa pregledima i održavanjem. Te usluge, uključujući orginalne BMW delove, su obuhvaćene BMW Service Inclusive paketom. Ova opcija je dostupna i u inostranstvu, kod svih BMW servisa i ovlašćenih zastupnika. Ukoliko prodave vaš BMW automobil, BMW Service Inclusive paket usluge automatski prelazi na narednog vlasnika, povećavajući preprodajnu vrednosti vozila. Korisnici mogu izabrati BMW Service Inclusive paket usluga koji odgovara njihovim potrebama.

Paket pokriva redovne usluge kao što je zamena ulja i filtera, servisiranje i promena mikro filtera, filtera za gorivo, filtera za vazduh i svećica, kao i zamenu kočione tečnosti, proveru vozila i dodatne usluge u skladu sa BMW standardima.

Kada korisnici izaberu BMW Service Inclusive Plus paket, oni takođe dobijaju sledeće dodatne BMW Service Inclusive usluge koje imaju za cilj smanjenje habanja i trošenja vozila: zamena prednjih i zadnjih kočionih diskova i pločica, kvačila (ako je potrebno) ili brisača (ako je potrebno, zajedno prilikom promene ulja). BMW Service Inclusive paket usluga je dostupan sa periodom pokrića od tri do deset godina ili na osnovu pređene kilometraže, od 40,000 do 200,000 km.