INOVATIVNO+

BMW M

Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

U BMW-u M3 Limuzina, dobićete podršku i na putu i na trkačkoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tokom postavljanja novih standarda. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u deliću sekunde i uživati u umreženim komunikacijama, informacijama i zabavi na najvišem mogućem nivou. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako pionirsko.

Pročitajte više
INOVATIVNO+Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

SNIMANJE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: M APLIKACIJE.

BMW M3 Limuzina je više od automobila - on predstavlja izazov za vozače koji žele postati bolji i bolji. To je razlog za BMW M laptimer aplikaciju i GoPro aplikaciju. Za najbolja prolazna vremena, najbolja ubrzanja i najlepše uspomene iz prošlog iskustva vožnje.

 • BMW M Laptimer aplikacija
 • GoPro aplikacija

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA SPECIFIČNIM M FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display* sa M specifičnim funkcijama projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje. Pritiskom na dugme, vozač se može prebaciti na specifični M prikaz koji uključuje indikator stepena prenosa, obrtaja kao dinamičnu krivulju raspona, kao i svetla prenosa koja označavaju optimalan trenutak za promenu.

Pročitajte više

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA SPECIFIČNIM M FUNKCIJAMA.

TELEFONIJA SA BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni vazdušni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audeo plejer mogu se spojiti istovremeno putem Bluetooth-a. Uključeni su: Bluetooth Office i tehnička mogućnost za WiFi Hotspot.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M3 Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,1 (8,3)
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 209 (194)

  Vrednosti u zagradama odnose se na vozilo sa sedmobrzinskim M menjačem sa dvostrukom spojnicom i Drivelogic sistemom.

  Podaci o potrošnji utvrđuju se u skladu sa ECE ciklusom vožnje i zavise od odabranih točkova i guma. Prikazani modeli obuhvataju i dodatnu opremu.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, i na adresi http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Vrednosti se ne odnose na pojedinačno vozilo i ne čine deo ponude; svrha im je isključivo da posluže kao osnov za poređenje različitih tipova vozila. Emisije CO2 do kojih dolazi tokom proizvodnje i snabdevanja gorivom ili drugim izvorima energije ne uzimaju se u obzir kada se utvrđuju emisije CO2 u skladu sa Direktivom 1999/94/EC.