PERFORMANSE+

BMW M

Vozna dinamika BMW-a M3 Limuzina.

Uverljiv na trkačkoj stazi. Impresivan na putu. A posebno s opcionim M Competition paketom. To uključuje snagu motora od 450 KS i brojne inovacije izvedene iz moto-sporta koje dodatno naglašavaju sportski karakter vozila. Posebno podešeno prilagodljivo M vešanje, aktivan M diferencijal, M Servotronic ili M dvostruka spojka sa sedam brzina redefinišu granice - i obeležavaju vozača BMW-a M3 Limuzina kao ekstremnog sportistu.

BMW M3 Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,1 (8,3)
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 209 (194)

Vrednosti u zagradama odnose se na vozilo sa sedmobrzinskim M menjačem sa dvostrukom spojnicom i Drivelogic sistemom.

Podaci o potrošnji utvrđuju se u skladu sa ECE ciklusom vožnje i zavise od veličine odabranih točkova i guma. Prikazani modeli obuhvataju i opcionalnu opremu.

Pročitajte više
PERFORMANSE+Vozna dinamika BMW-a M3 Limuzina.

DOBRODOŠLI DO KRAJNJIH GRANICA.

Takođe možete reći da je BMW M3 Limuzina pravi vrhunski sportski auto van trkačke staze. Uvek pruža izuzetno precizno i okretno rukovanje – pre svega u zahtevnim situacijama vožnje. Ovde moćni M motor donosi silom snagu na asfalt, ali uvek u precizno izmerenim dozama koristeći ručni menjač M sa šest stepena prenosa ili – bez prekida – preko menjača s dvostrukom spojkom sa sedam brzina.

M COMPETITION PAKET.

Zahvaljujući povećanoj izlaznoj snazi motora i specijalno podešenom Adaptivnom M vešanju, paket M Competition nudi primetan porast dinamičnosti vožnje. M sportski izduvni sistem sa crnim, hromiranim dvostrukim izduvnim cevima stvara moćan, pun zvuk motora. Paket obuhvata i M laka sportska sedišta i ekskluzivne 20" M aluminijumske točkove sa mešanim gumama.

 • Novine vozne dinamike u M Competition paketu
 • Novine spoljašnjosti u M Competition paketu

BMW M3 LIMUZINA VERZIJE PRENOSA.

Opcije za M 6-brzinski manualni prenos i 7-brzinska M dvostruka spojka u BMW-u M3 Limuzina omogućava vam da odaberete kako da ubrzate vaš puls od 0 do 180. Oboje jamče maksimalno uživanje u vožnji.

 • M 6 ručni menjač
 • Prenos sa M dvostrukom spojkom od 7 brzina

AKTIVNI M DIFERENCIJAL.

Aktivni M diferencijal optimizuje vuču i stabilnost vozila pri promeni vozne trake ili ubrzavanju iz krivine, prilikom ulaska u krivine pri velikim brzinama ili na različitim putevima. Vuča je optimizovana uz pomoć elektronski upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini obrtaja između zadnjih točkova.

PRILAGODLJIVO M VEŠANJE.

Elektronski regulisani amortizeri, prilagodljivo M vešanje automatski osigurava da je vozilo savršeno podešeno tako da odgovara uslovima vožnje. Postavke vešanja mogu se menjati za visoku udobnost i sportsku dinamiku putem načina vožnje COMFORT, SPORT i SPORT+ na kontroli iskustva vožnje.

365 DANA OSEĆAJA MOTO-SPORTA.

Prenos inovativnih tehnologija moto-sporta za proizvodnju standardnih sportskih automobila je temeljna sposobnost BMW M GmbH. To je razlog zašto BMW M3 Limuzina postiže savršenu ravnotežu između adrenalinom nabijene performanse i svakodnevne korisnosti.

 • Launch Control
 • M Driver paket
 • M Drive
 • M Servotronic
 • M dinamičan način

MOĆNE KOČNICE.

Ključni deo zvanrednog iskustva vožnje u BMW-u M3 Limuzina: kočioni sistem. Uz njegovi preciznost i efikasnost, M kompozitne kočnice i opcione M karbonsko keramičke kočnice su vrhunska dostignuća u smislu dinamike i performansi.

 • M kompozitne kočnice
 • M karbonsko keramičke kočnice

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • Brojke u zagradama odnose se na vozila sa sedmobrzinskim M menjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i isporuke goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.