INOVATIVNO+

BMW M

Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

INOVATIVNO+

Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

INOVATIVNO+Povezanost u BMW-u M3 Limuzina.

U BMW-u M3 Limuzina, dobićete podršku i na putu i na trkačkoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tokom postavljanja novih standarda. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u deliću sekunde i uživati u umreženim komunikacijama, informacijama i zabavi na najvišem mogućem nivou. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako pionirsko.

Read more
BMW M

SNIMANJE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: M APLIKACIJE.

BMW M3 Limuzina je više od automobila - on predstavlja izazov za vozače koji žele postati bolji i bolji. To je razlog za BMW M laptimer aplikaciju i GoPro aplikaciju. Za najbolja prolazna vremena, najbolja ubrzanja i najlepše uspomene iz prošlog iskustva vožnje.

 • BMW M Laptimer aplikacija

  Korišćenjem BMW M Laptimer aplikacije, podaci vožnje sa trkačke staze se mogu tačno snimiti, a zatim analizirati. Snimljeni podaci mogu se deliti kao snimak na društvenim medijima, dok se podaci, uključujući položaj papučice, ugao upravljača, G-sila i najbolje prolazno vreme, mogu slati putem e-maila. GoPro interfejs je takođe ugrađen.

 • GoPro aplikacija

  Korišćenje gratis GoPro aplikacije omogućuje GoPro kameru priključenu na vozilu ili u njemu, kojom se može upravljati putem kontrolnog prikaza BMW-a M3 Limuzina. Na taj način, imate prikladan način za kontrolu slika i video snimaka sa iDrive kontrolera. To takođe omogućuje uključenje ili isključenje fotoaparata pomoću WiFi-ja, kao i njegovo konfigurisanje i proveru nivoa napunjenosti.

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA SPECIFIČNIM M FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA SPECIFIČNIM M FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display* sa M specifičnim funkcijama projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje. Pritiskom na dugme, vozač se može prebaciti na specifični M prikaz koji uključuje indikator stepena prenosa, obrtaja kao dinamičnu krivulju raspona, kao i svetla prenosa koja označavaju optimalan trenutak za promenu.

Read more

TELEFONIJA SA BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni vazdušni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audeo plejer mogu se spojiti istovremeno putem Bluetooth-a. Uključeni su: Bluetooth Office i tehnička mogućnost za WiFi Hotspot.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M3 Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.8 (8.3)
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 204 (194)

  Brojke u zagradama odnose se na vozila sa sedmobrzinskim M menjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i isporuke goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.