INFOTAINMENT+

BMW M

Povezanost u BMW-u M4 Cabrio.

INFOTAINMENT+

Povezanost u BMW-u M4 Cabrio.

INFOTAINMENT+Povezanost u BMW-u M4 Cabrio.

U BMW-u M4 Cabrio, dobićete podršku i na putu i na trkačkoj stazi od širokog spektra inovativnih tehnologija koje pružaju veću udobnost i sigurnost tokom postavljanja novih standarda. Možete snimiti sve podatke relevantne za vožnju u deliću sekunde i uživati u umreženim komunikacijama, informacijama i zabavi na najvišem mogućem nivou. Zadovoljstvo u vožnji nikada nije bilo tako inovativno.

Read more
BMW M

NEW INTERFACE-DESIGN.

Operating the vehicle's Infotainment system is now even easier, clearer and more informative. The driver can arrange the six tiles representing navigation, media, communication and messaging in any order. The tiles are displayed as live tiles instead of a static menu view.

SNIMANJE ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: M APLIKACIJE.

BMW M4 Cabrio je više od automobila - on predstavlja izazov za vozače koji žele postati bolji i bolji. To je razlog za BMW M Laptimer aplikaciju i GoPro aplikaciju. Za najbolja prolazna vremena, najbolja ubrzanja i najlepše uspomene iz prošlog iskustvo vožnje.

 • BMW M Laptimer aplikacija

  Korišćenjem BMW M Laptimer aplikacije, podaci vožnje sa trkaće staze se mogu tačno snimiti, a zatim analizirati. Snimljeni podaci mogu se deliti kao snimak na društvenim medijima, dok se podaci, uključujući položaj papučice, ugao upravljača, G-silu i najbolje prolazno vreme, mogu slati putem e-maila. GoPro interfejs je takođe ugrađen.

 • GoPro aplikacija

  Korišćenje gratis GoPro aplikacije omogućuje GoPro kameru priključenu na vozilu ili u njemu, kojom se može upravljati putem kontrolnog prikaza BMW-a M4 Cabrio. Na taj način, imate prikladan način za kontrolu slika i video snimaka sa iDrive kontrolera. To takođe omogućuje uključenje ili isključenje fotoaparata pomoću WiFi-ja, kao i njegovu konfiguraciju i proveru nivoa napunjenosti.

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW HEAD-UP PRIKAZ SA M SPECIFIČNIM FUNKCIJAMA.

BMW Head-Up Display* sa M specifičnim funkcijama projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje. Pritiskom na dugme, vozač se može prebaciti na M-specifični prikaz koji uključuje indikator stepena prenosa, obrtaja kao dinamičanu krivulju raspona, kao i svetla prenosa koja označavaju optimalan trenutak za promenu.

Read more

TELEFONIJA SA BEŽIČNIM PUNJENJEM.

Telefonija uz bežično punjenje uključuje bežičnu priključnu stanicu i dodatne USB priključke. Krovni vazdušni priključak poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio plejer mogu se spojiti istovremeno putem Bluetooth-a. Uključeni su: Bluetooth Office i tehnička sposobnost za WiFi Hotspot.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW M4 Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9.1 (8.7)
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 213 (203)

  Brojke u zagradama odnose se na vozila sa menjačem od sedam brzina i M dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

  Vrednosti potrošnje goriva utvrđene su na osnovu EU ciklusa vožnje zavisno od specificiranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i isporuke goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.199/94/EK.