BMW M4 G82 2020 Sao Paulo žuta boja tročetvrtinski prednji prikaz vozila u pokretu
PerformanseDo 510ks (375kW)
Motor i vrsta gorivaBenzin

M4

BMW M

POTPUNO NOVI BMW SERIJA 4 Coupe M AUTOMOBILI:

PerformanseDo 510ks (375kW)
Motor i vrsta gorivaBenzin
M4POTPUNO NOVI BMW SERIJA 4 Coupe M AUTOMOBILI:

BMW M4 Competition Coupe, BMW M4 Coupe i BMW M440i xDrive Coupe:

Automobili BMW M Coupé serije 4 donose fascinantnu kombinaciju estetike, karaktera i tipičnog M sportskog karaktera. Trojku predvodi BMW M4 Competition Coupé s impresivnih 510 KS i 650 Nm obrtnog momenta. Opremljen pogonskom jedinicom BMW M TwinPower Turbo, 8-stepenim M Steptronic menjačem s funkcijom Drivelogic, opcionim pogonom M xDrive *, Active M Differential i brojnim tehnologijama preuzetim iz motosporta, garantuje maksimalnu dinamičnost u vožnji - i u svakodnevnoj upotrebi i na trkačkoj stazi. BMW M4 Coupé razvija sportskih 480 KS i 550 Nm obrtnog momenta. Kombinacija pogona na zadnjim točkovima i optimalno usklađenog manuelnog 6-stepenog M menjača omogućava vrlo dinamičan stil vožnje i čini vozilo istinskim, punokrvnim sportistom. Paletu modela kompletira BMW M440i xDrive Coupé: osim atraktivnog dizajna, sportski coupé od 374 KS nadahnjuje posebno uravnoteženom kombinacijom sportskog karaktera, efikasnosti i praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi. * Očekuje se da će M xDrive biti dostupan od leta 2021.


BMW M4 Competition Coupé sa M xDrive pogonom:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,1
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 230 − 227

 

BMW M4 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,8
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 224 − 223

 

BMW M4 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,1 − 9,9
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 230 − 226

 

BMW M440i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,2 − 7,5
CO2 emisija u g/km (kombinovano): 186 − 170

 

Pročitajte više

POREĐENJE MODELA BMW Coupe SERIJE 4.

Najvažniji podaci o performansama na dlanu: dizajn, pogonski sklop, oslanjanje i snaga.

BMW M4 Competition Coupe.

Maksimalna vozna dimamičnost s pogonom na zadnjim točkovima ili M xDrive* Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.
 • Vrhunski BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor snage od 510 KS
 • Agilni 8-stepeni M Steptronic Drivelogic menjač
 • Pogon na zadnjim točkovima ili na svim točkovima uz M xDrive*
 • 375 kW (510 ks), 650 Nm, 0–100 km/h i do 3.9 sekunde
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 Sao Paulo žute boje tročetvrtinski prednji prikaz

BMW M4 Coupe.

Tradicionalna vozna dinamika sa pogonom na zadnje točkove i ručnim menjačem.
 • Vrhunski BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor snage od 480 KS
 • Manuelni 6-stepeni M menjač kratkog hoda i visoke preciznosti
 • Sportska vožnja s pogonom na zadnjim točkovima za maksimalno uživanje na ivici
 • 353 kW (480 KS), 550 Nm, 0–100 km/h za 4.2 sec
BMW M4 Coupé Brooklyn siva metalizirana boja G82 2020 tročetvrtinski prednji prikaz

BMW M440i xDrive Coupe.

Savršena kombinacija sportskih odlika, udobnosti i pogodnosti za svakodnevnu upotrebu.
 • BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor snage od 374 KS
 • 8-stepeni Steptronic sportski menjač
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 KS), 500 Nm, 0–100 km/h za 4.5 sec
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race plava metalizirana boja G22 2020 tročetvrtinski prednji prikaz
 • BMW M4 Competition Coupe.
 • BMW M4 Coupe.
 • BMW M440i xDrive Coupe.

BMW M4 COMPETITION Coupe – DETALJI O MODELU

Vozna dinamičnost i karakteristike dizajna BMW M4 Competition Coupea.

BMW M4 Competition Coupe postavlja granice performansi za BMW Coupe automobile Serije 4. Opremljen linijskim 6-cilindričnim benzinskim motorom BMW M TwinPower Turbo visokih performansi od 510 ks i brojnim tehnologijama pogona i podešavanja šasije izvedenih iz motosporta, sportski Coupe nudi tipičnu M dinamiku vožnje vrhunskog nivoa. Opcioni pogon na sva četiri točka M xDrive* i Aktivni M diferencijal garantuju maksimalno dinamičnu vožnje, kako u svakodnevnoj upotrebi, tako i na trkačkoj stazi. Dizajnerski narativ ističe snagu svih delova vozila i uz opcione M specifične detalje od ugljeničnih vlakana u kabini i spoljašnosti vozila, naglašava sportski karakter vozila.
Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.

BMW M4 Competition Coupe G82 2020 Sao Paulo žuta boja bočni prikaz
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor bliži prikaz

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor

BMW M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski agregat odlikuje se superiornom snagom i predivnim, karakterističnim zvukom M motora. Dva mono-scroll turbopunjača, direktno HPI ugrizgavanje goriva, potpuno varijabilna kontrola ventila i bregaste osovine obezbeđuju neverovatne performanse.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 8-stepeni M Steptronic Drivelogic menjač bliži centralni prikaz konzole iz enterijera

8-stepeni M Steptronic Drivelogic menjač

8-Stepeni M Steptronic Drivelogic menjač nudi razne opcije načina prenosa: ekstremno dinamičan, izrazito komforan i ekonomičan, pri čemu štedi i gorivo. Brzine možete menjati i manualno preko polugica na upravljaču ili korišćenjem funkcije Drivelogic, odnosno biranjem jedne od tri automatska programa prenosa.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive* sa Aktivnim M diferencijalom garantuje maksimalno prianjanje i voznu dinamičnost u svakodnevnoj vožnji i na trkačkoj stazi. Opciona M specifična tehnologija kombinuje tipičnu okretnost zadnjeg pogona i kontrolu pogona na sve točkove. Izaberite neku od varijanti za vožnju 4WD, 4WD Sport i – sa isključenim DSC – 2WD. Očekuje se da će *M xDrive biti dostupan od leta 2021.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 M ugljenično-keramičke kočnice prikaz izbliza

M ugljenično-keramičke kočnice.

M ugljenično-keramičke kočnice za direktan prenos što već kočione sile. Smanjuje težinu vozila, čime se dobija na dodatnoj agilnosti, dinamičnosti i ubrzanju. Oprema je upotpunjena ugljenično-keramičkim kočionim diskovima i klještima u boji - zlatna mat boja, sa M oznakom na prednjim i zadnjim osovinama sa spolnje strane. Usled specifičnih svojstava materijala, uobičajen je viši nivo buke tokom kočenja, npr. pri dužem kočenju, većem opterećenju ili tokom kiše i to neposredno pre potpunog zaustavljanja. Buka koja je očekivana može se izbeći laganim sušenjem kočnice u slučaju kiše ili u slučaju produženog i otežanog kočenja pod opterećenjem. Uticaj vlage i soli na putevima može prouzrokovati smanjenu efikasnost kočionog sistema i dovesti ga na nivo kapaciteta svojstven konvencionalnim kočionim sistemima. Smanjenje kočione sile može se kompenzovati većim pritiskom na pedalu. Buka koja se javlja u radu nema uticaja na performanse, operativnu bezbednost i stabilnost kočnica.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 M Sport M Sport izduvni sistem stražnji prikaz

M Sport izduvni sistem.

M Sport izduvni sistem isporučuje dinamičan zvuk koji se može izmeniti pomoću integrisanog mehanizma izduvnog ventila. SPORT and SPORT+ programi, koji se mogu odabrati preko tastera SETUP, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, a ako želite diskretniju akustiku motora i tiši zvuk, možete odabrati program - comfort oriented.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 Prednji dizajn prednji prikaz

Dizan prednjeg kraja.

Dizajn prednjeg dela modela BMW M4 Competition Coupe predstavlja izjavu tehničkog čistunstva. Centralno postavljena M prednja maska odaje neustrašivi karakter, a nešto svedenija interpretacija dodatno doprinosi efektu dinamičnosti. Po prvi put, dizajnirana maska je bez okvira, a potpuno crna bubrežasta rešetka tipičnim horizontalnim M dvostrukim rešetkama omogućava maksimalan protok hladnog vazduha do visokoturažne M-pogonske jedinice. U kombinaciji sa suženim prednjom svetlosnom grupom, veliki centralni otvor za vazduh svojim trapezoidnim oblikom impresivno zaokružuje dizajn prednjeg dela.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 bočni prikaz

Bočni dizajn.

Pogled sa strane na BMW M4 Competition Coupe otkriva koncentrisanu snagu i dinamičnost. Crni krov od ugljeničnih vlakana i aerodinamički optimizovana površina praga inspirisana moto sportom i optički i fizički utiskuju siluetu vozila još bliže podlozi puta. Opcioni i specifični M spoljni retrovizori od ugljeničnih vlakana i M škrge sa logotipom modela impresivno zaokružuju sportski izgled u kombinaciji sa prepoznativljivim M kovanim točkovima.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 19"/20" M kovani točkovi 826 M bliži prikaz

M točkovi od 19“/20“ u Double-spoke stilu 826 M crni sa točkovima i gumama različitih dimenzija

M točkovi od 19“/20“ u Double-spoke stilu 826 M crni sa točkovima i gumama različitih dimenzija, prednji točkovi 9,5J x 19 i gume 275/35 R19, točkovi pozadi 10,5J x 20 i gume 285/30 R20. Dinamički svojstva i performanse guma razlikuju se u različitim vremenskim uslovima i podlogama.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 CFRP krov bliži prikaz

CFRP krov.

BMW je za svoju inteligentnu ultra laganu krovnu konstrukciju koristio ugljenična vlakna i posebno jaku CFRP plastiku čime je znatno smanjena težina vozila a težište dodatno spušteno. Rezultat je povećana agilnost i dinamičnost prilikom skretanja, ubrzavanja i kočenja.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 stražnji prikaz zadnjeg kraja

Dizan zadnjeg kraja.

Zadnji kraj BMW M4 Competition Coupea svedoči o snazi i atleticizmu. Tipična M dupla izduvna cev na zadnjem kraju prava je menica sportske naravi - uokvirena opcionim ugljeničnim difuzorom sa prepoznatljivim vertikalnim perajama. Luksuzna crna sjajna površina nastavlja se na zonu praga i okružuje završni detalj i istinski sportski element. Sportski izgled upotpunjuje opciono dostupan M zadnji spojler od ugljenika na ivici vrata prtljažnika
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 M Carbon sedišta iz enterijera

M sedišta.

M Carbon sedište sa osvetljenjem M4 logotipom kombinuje lakoću i trkački karakter sedišta sa nizom funkcija M Sport sedišta. Svojim konturama osigurava savršenu lateralnu potporu i izvrsnu udobnost tokom dužih putovanja. Kompatibilno je sa multipoint sistemima vezivanja, te je podesno i za trke.
BMW M4 Competition Coupe G82 2020 M Carbon volan iz kokpita

M Carbon upravljač.

M Carbon upravljač za pravi trkački osećaj. Trake izrađene od ugljeničnih vlakana u krakovima upravljača okružuju upravljačke elemente i dopunjavaju izvanredni osećaj tokom upravljanja. Pored toga, svi materijali testirani na trkama u potpunosti se uklapaju u dinamični dizajn enterijera.

BMW M4 Coupe – DETALJI.

Vozna dinamičnost i karakteristike dizajna BMW M4 Competition Coupea.

BMW M4 Coupe je istinski sportski Coupe neverovatnih voznih karakteristika. Za sve su zaslužni BMW M TwinPower Turbo pogonski agregat visokih performansi od 480 ks, pogon na zadnje točkove i neverovatne tehnologije koje potiču iz motosporta, kao što je specifično M oslanjanje sa aktivnim M diferencijalom. Savršeno podešeni manuelni 6-stepeni M menjač sa kratkim, preciznim hodom omogućava posebno intenzivnu interakciju između vozača i vozila. Atletski dizajnirana spoljašnjost i karakteristična M specifična oprema i karakteristike dizajna dodatno ističu dinamični karakter BMW M4 Coupea.

BMW M4 Coupe G82 2020 Brooklyn siva metalizirana tročetvrtinski prednji prikaz
BMW M4 Coupe G82 2020 BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor bliži prikaz

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor

BMW M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski agregat odlikuje se superiornom snagom i predivnim, karakterističnim zvukom M motora. Dva mono-scroll turbopunjača, direktno HPI ugrizgavanje goriva, potpuno varijabilna kontrola ventila i bregaste osovine obezbeđuju neverovatne performanse.
BMW M4 Coupe G82 2020 Manuelni 6-stepeni M menjač i pogon na zadnje točkove bliži prikaz centralne konzole i ručice menjača

Manuelni M menjač i pogon na zadnje točkove.

Manuelni 6-stepeni M menjač za vožnju s naglašenim sportskim karakteristikama. Rafiniran, gladak i savršeno podešen, preciznih promena i veoma kratkog hoda. Savršeno koristi svu snagu i efikasnost motora zahvaljujući savršenom odabiru najpodesnijeg stepena prenosa. Savršen za dan na stazi - s pogonom na zadnjim točkovima, isključenim DSC sistemom, dobijate čistokrvni sportski automobil. Zahvaljujući prenosu snage motora isključivo na zadnje točkove, vozila donosi svu moguću emociju, van svakog očekivanja.
BMW M4 Coupe G82 2020 M specifično oslanjanje tročetvrtinski prednji prikaz

M specifično oslanjanje.

M specifično oslanjanje spoj je ultra lake konstrukcije i šasije izrazito visokog stepena krutosti, optimizovane geometrije sistema oslanjanja, širokog traga točkova i aktivnog M diferencijala. Preciznost odziva i informacije koje vozač dobija preko upravljača i sistema oslanjanja garant su za savršenu kontrolu nad vozilom. Uz razna M podešavanja, karakteristike možete podesiti po želji.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Compound kočnice bliži prikaz

M Compound kočnice.

Zahvaljujući različitim materijalima koji su koriščeni, M Compound kočnice postižu izvanredne rezultate pri kočenju, ekstremno su pouzdane i znatno lakše. Kočiona klešta u nijansi Blue high-gloss i M oznakom ovom sistemu vrhunskih performansi daje upadljivo sportski izgled.
BMW M4 Coupe G82 2020 M ugljenično-keramičke kočnice bliži prikaz

M ugljenično-keramičke kočnice.

M ugljenično-keramičke kočnice za direktan prenos što već kočione sile. Smanjuje težinu vozila, čime se dobija na dodatnoj agilnosti, dinamičnosti i ubrzanju. Oprema je upotpunjena ugljenično-keramičkim kočionim diskovima i klještima u boji - zlatna mat boja, sa M oznakom na prednjim i zadnjim osovinama sa spolnje strane. Usled specifičnih svojstava materijala, uobičajen je viši nivo buke tokom kočenja, npr. pri dužem kočenju, većem opterećenju ili tokom kiše i to neposredno pre potpunog zaustavljanja. Buka koja je očekivana može se izbeći laganim sušenjem kočnice u slučaju kiše ili u slučaju produženog i otežanog kočenja pod opterećenjem. Uticaj vlage i soli na putevima može prouzrokovati smanjenu efikasnost kočionog sistema i dovesti ga na nivo kapaciteta svojstven konvencionalnim kočionim sistemima. Smanjenje kočione sile može se kompenzovati većim pritiskom na pedalu. Buka koja se javlja u radu nema uticaja na performanse, operativnu bezbednost i stabilnost kočnica.
BMW M4 Coupe G82 2020 kučište točka, prednje, bliži prikaz

Kučište točka, prednje.

Veliki lukovi iznad točka prezentuju BMW M4 Coupe u punom svetlu pravog sportskog Coupea. Daju i savršen oblik oko precizno dizajniranih M točkova u dvobojnoj crnoj nijansi.
BMW M4 Coupé G82 2020 M bočne škrge bliži prikaz

M bočne škrge.

Karakteristični element, M bočne šrkge sa oznakom modela, daje izražen trodimenzionalni atletski ton, istiće impresivne potencijale vozila i intrigira vozača da što pre doživi neverovatno iskustvo u vožnji. Primer su dinamične kombinacije tehničkog savršenstva i dizajna koji oduzima dah a koji je sinonim za M vozilo od prvog dana.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Spoljni retrovizori bliži prikaz

M spoljni retrovizori.

Spoljni dvodelni M retrovizori na nosaču sa asferičnim sočivima elektro su podesiva sa grejačima ogledala. Postolje retrovizora optički je integrisano u bočni otvor prozora i oslikava elegantni, sportski dizajn vozila.
BMW M4 Coupe G82 2020 19"/20" M kovani točkovi 826 M bliži prikaz

M kovani točkovi od 19“/20“ u Double-spoke stilu 826 M dvobojno crni sa različitim gumama.

M kovani točkovi od 19“/20“ u Double-spoke stilu 826 M dvobojno crni sa različitim gumama, Translucent Shadow, dimenzija točka napred 9,5J x 19 i guma 275/35 R19, dimenzija točka pozadi 10,5J x 20 i guma 285/30 R20.
BMW M4 Coupe G82 2020 hromirane završne lajsne bliži prikaz

Hromirane završne lajsne.

Hromirani dupli M izduvne cevi na BMW M4 Coupeu se jasno vide kako štrče iz spojlera u nijansi High-gloss crna. Istovremeno, elegantne hromirane završne lajsne uz prepoznatljive rešetke na difuzoru ukazuju na zaključak da će biti sporta na drumu.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Sport sedišta enterijer

M Sport sedišta.

Višestruko podesiva M sport sedišta - kadice sa delimično integrisanim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Dodatno, širina naslona sedišta se može zasebno podešavati. Celokupni dizajn i osvetljeni M4 logotip naglašavaju atletske mogućnosti vozila.

BMW M440i xDRIVE Coupe – DETALJI.

Vozna dinamičnost i karakteristike dizajna BMW M440i xDrive Coupea.

Izađite iz zone komfora sa stilom: BMW M440i xDrive Coupe odiše izvanrednim performansama i individualnim dizajnom. Prepoznatljive karakteristike M dizajna u boji Cerium siva dopunjuju dinamičan izgled sportskog Coupea od vertikalne BMW prednje rešetke do završetka izduvnih cevi. U kabini, M Sport sedišta i M kožni upravljača ističu ekskluzivni sportski duh kokpita koji je u potpunosti orijentisan ka vozaču.

BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 Arctic Race plava metalizirana boja bočni prikaz modela s otvorenim vratima
BMW M440i xDrive Coupe G22 82 2020 BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor bliži prikaz

BMW M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor

Autoritativna snaga, svilenkasto uglađen rad i zvuk grmljavine u daljini obeležja su linijskog 6-cilindričnog benzinskog motora BMW M TwinPower Turbo iz nove generacije motora BMW EfficientDynamics. Double-VANOS, Valvetronic, visoko precizno HPI ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač, to su definicija moći i efikasnosti.
 BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 Adaptivno M oslanjanje detaljni stražnji prikaz

Adaptivno M oslanjanje.

Adaptivno M oslanjanje može se elektronski podešavati u bilo kom trenutku kako bi se prilagodilo uslovima i kvalitetu podloge. Takođe možete podesiti i karakteristike sistema oslanjanja preko opcije Driving Experience kako biste aktivirali svoj omiljeni stil u bilo kom trenutku - od komfornog do ekstremno sportskog sa primetnom razlikom u agilnosti.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 varijabilno sportsko upravljanje enterijer bliži prikaz

Varijabilno sportsko upravljanje.

Varijabilno sportsko upravljanje Servotronic stvara osećaj agilnog odziva na upravljaču i smanjuje napor koji vozač treba da uloži u pomeranje upravljača. Promenom odnosa upravljanja reaguje na svaku promenu ugla upravljača. Tako se postiže veća upravljivost i dinamičnost, a istovremeno smanjuje fizički napor potreban za situacije prilikom parkiranja ili skretanja.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 sa M sport differencijalom Arctic Race plave metalizirane boje tročetvrtinski bočni prikaz

M Sport diferencijal.

M Sport diferencijal maksimalno unapređuje prianjanje i stabilnost u vožnji tokom ubrzavanja ili pri bržem ulasku u krivinu, na svim vrstama podloge. Elektronski kontrolisani uređaj stara se da stepen prianjanja uvek bude optimizovan, te da se maksimalno smanji razlika u broju obrtaja točkova na zadnjoj osovini.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 Sportski Steptronic menjač detaljni prikaz enterijera poluga menjača

Sportski Steptronic menjač

8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava naverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Nije važno da li koristite automatski ili manuelni sistem biranja prenosa preko poluge menjača ili polugice na upravljaču - za komforno krstarenje ili neverovatno dinamičnu vožnju. U SPORT režimu rada i uz polugu menjača kod modela sa upravljačem sa leve strane u poziciji S/M, odnosi stepena prenosa konfigurišu se za maksimalne performanse.
BMW M440i xDrive Coupe G G22 82 2020 M Sport kočnice detaljni prikaz felne od lakih legura

M Sport kočnice.

M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u plavoj metalik boji sa M logotipom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi. Kočnice su prilagođene visokom dinamičkom potencijalu vozila, omogućavajući izraženi sportski stil vožnje uz odlične performanse na mokrim podlogama.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 M okvir prednje rešetke u Cerium sivoj boji prednji prikaz.

M okvir prednje rešetke u Cerium sivoj boji.

Karakteristična uspravna BMW prednja rešetka odaje počast legendama motosporta poput modela BMW 328. Okvir Cerium sive boje obezbeđuje progresivnoj prednjoj rešetki atraktivan izgled i iznova interpretira BMW tradiciju.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M Aerodinamični paket bliži prednji prikaz

M Aerodinamični paket.

Aerodinamični M paket sa specifičnim M dodacima na prednjem i zadnjem delu i bokovima vozila u boji karoserije i dvodelni difuzor Dark Shadow metalik i Black high-gloss oslikava dinamičnost i sportsku narav. Uložak difuzora na modelu M440i je u potpunosti presvučen slojem Black high-gloss.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 18" M lagani točkovi od legura 848 bliži prikaz

M lagani točkovi od legura od 18“ u Double-spoke stilu 848 M dvobojno crni.

M lagani točkovi od legura od 18“ u Double-spoke stilu 848 M dvobojno crni sa različitim gumama, gloss-lathed, dimenzija točkova napred 7,5J x 18 i guma 225/45 R18, dimenzija točkova pozadi 8,5J x 18 i guma 255/40 R18.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 M Sport sedišta enterijer bliži prikaz

M Sport sedišta.

Višestruko podesiva M sport sedišta - kadice sa delimično integrisanim naslonom za glavu pružaju izvrsnu bočnu potporu vama i vašem suvozaču. Dodatno, širina naslona sedišta se može zasebno podešavati. Celokupni dizajn i crni M logotip naglašavaju atletske mogućnosti vozila.
BMW M440i xDrive Coupe G22 2020 M kožni upravljač enterijer bliži prikaz

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, sa multifunkcijskim tasterima, M oznaka i integrisani vazdušni jastuk za vozača, predstavljeno u trokrakom dizajnu. Obruč upravljača presvučen crnom „Walknappa“ kožom sa crnim šavovima i konturama za palac osigurava direktno, sportsko iskustvo upravljanja.

VOZAČEVA KABINA I TEHNOLOGIJE.

Specifični M instrumenti i koncept rada, digitalne usluge i sistemi asistencije vozaču BMW Serije 4 M Coupe automobila.

Udobnost, sigurnost i M doživljaj na vrhunskom nivou: BMW Serija 4 Coupe M automobili pružaju podršku tokom putovanja brojnim inovativnim tehnologijama. Da sve bude kristalno jasno zaslužna je specifična M instrument tabla* i specifični M Head-Up Displej* sa opcijama individualno podesivih opcija M Setup*, crveno start/stop dugme* i centralna konzola sa tasterima M MODE* i SETUP* za dodatni trkački osećaj i ugođaj. Prednosti inteligentnog sistema za asistenciju vozaču u vožnji i pri parkiranju. *Dostupno za BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe.

BMW M4 Coupe G82 2020 enterijer kabine
BMW M4 Coupe G82 2020 Specifična M instrument tabla

Specifična M instrument tabla.

Specifična M instrument tabla* predstavlja precizan i fokusiran prikaz svih podataka o vožnji u režimima SPORT i TRACK. Na taj način, vrednosti poput stanja turbine ili pritiska u gumama i temperature uvek su vidljive, čak i na trkačkoj stazi. Upravljanje i podešavanje se vrši preko tastera M MODE na upravljačkoj jedinici na centralnoj konzoli. *Dostupno za BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

The BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije, pri čemu je 10,25“ Kontrolni displej osetljiv na dodir, sa dijagonalom od 12,3“ potpuno digitalizovan. BMW Operativni sistem 7 može da se podesi preko iDrive Touch kontrolera.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Setup

M Setup.

M Setup* omogućava konfigurisanje različitih parametara dinamike vožnje, poput karakterisitike motora, menjača i upravljanja, postavke amortizera, intenzitet kontrole dinamičke stabilnosti (DSC) ili raspodele snage opcionog sistema M xDrive pogona* uvek u skladu sa vašim individualnim zahtevima. *M Setup je dostupan za BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe; M xDrive će biti dostupan na leto 2021.
BMW M4 Coupe G82 2020 Integrisani M specifični kočioni sistem

Integrisani M specifični kočioni sistem

Pored smanjenja težine od približno 2 kg, integrisani M specifični kočioni sistem BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe garantuje vrlo visoku dinamiku kočenja. Za maksimalni nivo individualizacije, vozač, u zavisnosti od situacije, može birati razne parametre podešavanja papučice kočnice - „Comfort“ i „Sport". U zavisnosti od parametara, sam odziv na kočenju je različito podešen i dizajniran. U režimu „Sport“ usporavanje je intenzivnjije za isti hod pedale kočnice, naročito pri manjim brzinama, dok je odziv dva parametarska podešavanja veoma sličan pri većim brzinama.
BMW Serija 4 M automobili G82 G22 BMW Head-Up displej

BMW Head-Up displej.

BMW Head-Up ekran u boji sa M specifičnim funkcijama* direktno projektuje informacije relevantne za putovanje u vaše vidno polje. Pritiskom na dugme vozač može preći na specifični M displej sa indikatorom brzine, brojem obrtaja, prikazom krive momenta i indikatorima promene stepena prenosa i navigacionim savetima. Specifične *M funkcije dostupne su za BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe.
BMW M4 Coupe G82 2020 centralna konzola kontrolnog panela

Centralna konzola kontrolnog panela.

Na lako dostupnom kontrolnom panelu centralne konzole, taster M MODE* ispod Start/Stop dugmeta omogućava da promenite sadržaj prikaza na displeju. Dugme SETUP* omogućava dodatni izbor za konfigurisanje karakteristika vozila. Otvara meni za individualna podešavanja vozne dinamičnosti. Dodatni tasteri za aktivaciju/deaktivaciju individualnih sistema asistencije. *M MODE i SETUP dostupni su za BMW M4 Competition Coupe and BMW M4 Coupe.
BMW M4 Coupe G82 2020 crveno Start/Stop dugme

Crveno Start/Stop dugme.

Crveno Start/Stop dugme* omogućava startovanje motora bez upotrebe ključa, nakon otključavanja vozila. Može se koristiti i za gašenje motora. Sistem odmah prepoznaje ključ tako da ga ne treba stavljati u kontakt. Crveno Start/Stop dugme* dostupno je za BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe.
BMW Serija 4 M automobili G82 G22 Integracija smart telefona

Integracija smart telefona.

Zašto ne koristiti funkcije smart telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.
BMW Serija 4 M automobili G82 G22 Wi-Fi hotspot

Wi-Fi hotspot.

Pristupite video konferencijskom pozivu preko tableta ili strimujte poslednju epizodu svoje omiljene serije na smart telefonu. Wi-Fi hotspot obezbeđuje online vezu LTE brzine (ako je dostupna) preko SIM kartice instalirane u vozilu. Surfovanje netom omogućeno je za maksimalno deset bežičnih uređaja.
BMW Serija 4 M automobili G82 G22 Telefonija sa bežičnim punjenjem

Telefonija sa bežičnim punjenjem.

Telefonija sa bežičnim punjenjem obuhvata priključnu stanicu za bežično punjenje i drugi mikrofon za bolji hands-free kvalitet zvuka za vas i vašeg suvozača. Krovna antena omogućava prijem mobilnog signala. Preko Bluetooth veze se mogu povezati dva mobilna telefona i audio plejer. Predviđeni tehnički uslovi omogućavaju i Wi-Fi hotspot povezivanje.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Drive Professional

M Drive Professional.

Nije važno da li ste na stazi ili spontanom driftu - M Drive Professional* je savršen pratilac za putovanja s dodatnom dozom adrenalina. Funkcije M Laptimer i M Drift Analyser pomažu da ostvarite najbolja vremena po krugu i savršen ugao za drift, dok se režim M TRACK i funkcija M Traction Control raznovrsnim podešavanjima prilagođava svakom stilu. *M Drive Professional dostupan je za BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe.
BMW Serija 4 M automobili G82 G22 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored svojih funkcija Driving Assistant obuhvata i sisteme za kontrolu upravljanja Steering and Lane Control Assistant sa proširenim funkcijama, Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant uz aktivnu funkciju zaštite od bočnih sudara.
BMW M automobili serije 4 G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje vozilom. Između ostalih, obuhvaćene su i funkcije Surround View i Top View, Panorama View, Remote 3D View, kao i sistem pomoći pri bočnom parkiranju, funkcija hitnog kočenja, parking senzor, Parking Assistant sa navođenjem i Rikverc asistent.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW Coupe M AUTOMOBILE SERIJE 4.

BMW M4 Competition Coupe i ostali modeli.

Snaga motora u kW (ks) pri 1/min:

375 (510)/6.250

Max. moment u Nm pri 1/min:

650/2.750-5.500

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

3.9

Potrošnja goriva, prosečno u l/100 km:

10.2

BMW M4 Competition Coupe G82 2020 bočni prikaz nepomičnog vozila
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint Green metalik G82 2021 pogled spreda, u mestu
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint Green metalik G82 2021 sa strane, u mestu
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint Green metalik G82 2021 otpozadi, u mestu
BMW Individual kožni enterijer 'Merino' Silverstone/Black BMW M4 Coupé G82 2021 enterijer

BMW INDIVIDUAL ZA BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 Coupé na fascinantan način spaja estetiku, harizmatičnost i visoke performanse. Opcije paketa opreme BMW Individual, savršeno su prilagođene vozilu i omogućuju vam da istaknete ekskluzivni karakter snažnog sportskog kupea. Izaberite između velikog broja briljantnih završnih obloga BMW Individual, ili recimo metalik Mint boje prikazane ovde. U kabini, opciona M Carbon sedišta su od najfinije kože "Merino" i definišu sportski, elegantni ambijent. U paletu se ubrajaju BMW Individual kompletne kožne obloge 'Merino' Silverstone / Black s delimičnom perforacijom.

BMW M PERFORMANCE DELOVI.

Izuzetno sportska oprema BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe.

BMW M4 Competition Coupe i BMW M4 Coupe impresioniraju svojom atletskom pojavom i harizmatičnim dizajnom. Oprema izuzetnog kvaliteta iz ponude BMW M Performance delovi, omogućava da dodatno naglasite motosport karakter vašeg vozila – za pojavu koja predstavlja definiciju dinamičnosti.

BMW M4 Coupe G82 2020 bočni prikaz sa BMW M Performance delovima
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance prednji spliter od ugljeničnih vlakana bliži prednji prikaz

M Performance prednji spliter od ugljeničnih vlakana.

Pošaljite snažnu poruku: M Performance prednji spliter izrađen 100% od ugljeničnih vlakana naglašava muževan izgled vozila na izuzetno ekskluzivan način. Jedinstveni moto sport izgled za svakoga ko odbija da pravi kompromise.
BMW M4 Coupe G82 2020 20"/21" M Performance kovani točkovi 1000 M bliži prikaz

20"/21" M Performance kovani točak u Cross-spoke stilu 1000 M Frozen zlatna bronzana.

Kvalitetni M performanse 20"/21" kovani točkovi u Cross-spoke stilu, dizajnirani u zlatnoj bronzi.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance sistem prigušivača zvuka od titanijuma bliži prikaz

M Performance sistem prigušivača zvuka od titanijuma.

Melem za uši: Sistem prigušivača zvuka M Performance fascinira beskompromisnim zvukom iz sveta moto sporta. Prigušivač zvuka i sportski modul izduvne cevi izrađeni su u potpunosti od trkačkog titanijuma.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance zadnje krilo od ugljeničnih vlakana blići prikaz

M Performance zadnje krilo od ugljeničnih vlakana.

Suprotno od mejnstrima. M Performance zadnji spojler sa aerodinamičnim izrezom napravljen je od 100% visokokvalitetnih ugljeničnih vlakana i nudi prepoznatljiv izgled zadnjeg dela vozila koji podseća na vozila iz moto sport industrije. Zahvaljujući optimizovanoj aerodinamici obezbeđuje osetno više učinka prilikom vožnje. Jedinstvena dinamika.
BMW M4 Coupe G82 2020 19"/20" M Performance kovani točkovi 963 M bliži prikaz

19"/20" M Performance kovani točak u obliku Y-kraka 963 M Frozen Gunmetal sive boje.

Kvalitetni 19-inčni/20-inčni kovani točkovi M Performance u stilu Y-kraka 963 M dizajnirani su u Frozen Gunmetal sivoj boji sa M logotipom u boji i slovima M Performance.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance zadnja krila od ugljeničnih vlakana bliži prikaz

M Performance zadnja krila od ugljeničnih vlakana.

Široki dizajn: M Performance zadnji dodaci dodatno vizuelno proširuju vozilo, naglašavajući ekskluzivni sportski izgled. Svi elementi izrađeni su od kvalitetnih ugljeničnih vlakana kako bi se savršeno uklopili u dizajn vozila i u savršenoj su harmoiniji sa ostalim spoljnim komponentama izrađenim od istog materijala.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance usisnik od ugljeničnih vlakana bliži prikaz

M Performance usisnik od ugljeničnih vlakana.

I atleta. I individualac. M Performance usisnik izrađen od vrhunskih ugljeničnih vlakana. Elegantni vizuelni detalj sa strane vozila.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance Pro upravljač enterijer bliži prikaz

M Performance Pro upravljač.

Bez obzira na ugao gledanja, sve je savršeno zaokruženo. M Performance Pro upravljač za jedinstveni motosport osećaj u kabini. Upečatljivi oblik i prepoznatljive zone hvata presvučene alkantara kožom nisu tek vizuelni detalji; tu su da pruže direktnije iskustvo upravljanja. Sa svetlo plavom kožnom motosport trakom.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance obloge enterijera od ugljeničnih vlakana enterijer bliži prikaz

M Performance obloge enterijera od ugljeničnih vlakana.

Vidljiva ushićenost: M Performance obloge enterijera u potpunosti su izrađene od ugljeničnih vlakana koji dišu. Specijalni proces izrade ne samo da je obezbedio posebno upečatljiv izgled već i jedinstven osećaj na dodir. Za individualni motosport izgled u kabini.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance ukrasne lajsne preko pragova od ugljeničnih vlakana bliži prikaz

M Performance ukrasne lajsne preko pragova od ugljeničnih vlakana.

Za poseban i elegantan ulazak u vozilo: M Performance ukrasne lajsne preko pragova izrađene su od kvalitetnih ugljeničnih vlakana i naglašavaju ekskluzivni sportski izgled vozila. Veoma precizno su prilagođene dizajnu vozila i testirane u skladu sa strogim kriterijumima BMW kvaliteta. Sa M Performance oznakom.
BMW M4 Coupe G82 2020 M Performance patosnice enterijer bliži prikaz

M Performance patosnice.

Vrhunskog izgleda i neverovatno prianjanje: M Performance patosnice za individualizovani sportski izgled i još dinamičniju pojavu čitavog automobila. Sa M Performance oznakom. Vrhunski dizajn zaokružen kružnom kožnom trakom sa ukrasnim štepovima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.

THE 4

BMW Serije 4 Coupé impresionira svojom jedinstvenom estetikom, svojim sportskim i agilnim upravljanjem i kvalitetnim enterijerom.

BMW APLIKACIJA ZA BROŠURE.

BMW 4 Series Coupé M Automobiles G82 G22 2020 BMW Brochure App

Iskusite svet BMW-a interaktivno na pametnom telefonu ili tabletu. Aplikacija BMW Brochure sadrži digitalne brošure za sve aktuelne BMW modele. Uživajte u detaljnim informacijama o proizvodu, brilijantnim slikama, spektakularnim video snimcima i fascinantnim pozadinama BMW-a po vašem izboru. I naravno tu ćete pronaći i detalje o dizajnu, opcijama opreme, uslugama i tehnologijama potpuno novog BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé i BMW M440i xDrive Coupé.

SERVIS I ASISTENCIJA ZA BMW SERIJE 4 COUPÉ M.

ŽELITE LI KONSULTACIJU?

Ukoliko imate bilo kakve upite, potrebne su vam dodatne informacije ili biste želeli konkretne ponude za BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive ili BMW M340d xDrive Sedan, obratite se BMW Partneru blizu vaše lokacije. Naše stručno osoblje će vam sa zadovoljstvom dati pojedinačne savete telefonom ili direktno na licu mesta.

Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW Serije 4 Coupe M automobila.

BMW M4 Competition Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano) 234

 


BMW M4 Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano) 248

 


BMW M440i xDrive Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,1-6,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano) 163-155

 

Opcije boje BMW Individual Skyscraper sivi metalik i BMW Individual kožnih obloga prikazanih na ilustraciji biće dostupne najverovatnije od 03/2021. Boja BMW Individual Aventurine crvena III metalik se može očekivati od 07/2021.
 

 


Podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu sa propisanom mernom procedurom VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

 


Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u „Smernicama o potrošnji goriva i emisijama CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, kao i na adresi https://www.dat.de/co2

 


Vrednosti su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Što se tiče poreza koji su povezani sa vozilima i drugih dažbina zasnovanih (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od ovde navedenih.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW Serije 4 Coupe M automobila.

 • BMW 220i Active Tourer(1):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 5,9–5,6
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 134–127

  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje gorica koje su ovde prikazane utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Brojke se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  (1) Vrednosti su primenjive do 15.04.2018.Molimo da proverite dostupnost u svom BMW salonu.

  Vrednosti vozila sa oznakom (3), već se zasnivaju na novim WLTP propisima i prevode se natrag u vrednosti ekvivalentne NEDC-u kako bi se obezbedilo upoređivanje između vozila. [Što se tih vozila tiče, za poreze vezane za vozila ili druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu odstupati od vrednosti koje su ovde navedene.]

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i Evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnivaju se na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, koji je dostupan na prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW Serije 4 Coupe M automobila.

 • Disclaimer reference invalid

Potrošnja goriva i emisija CO2 BMW Serije 4 Coupe M automobila.

 • BMW M4 Competition Coupé sa M xDrive pogonom:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,1
  CO2 emisija u g/km (kombinovano): 230-227

  BMW M4 Competition Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,8
  CO2 emisija u g/km (kombinovano): 224 − 223

  BMW M4 Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,1 − 9,9
  CO2 emisija u g/km (kombinovano): 230 − 226

  BMW M440i xDrive Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,2 − 7,5
  CO2 emisija u g/km (kombinovano): 186 − 170

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je važila u vreme izdavanja tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“ koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka, te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene ponovo u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se osiguralo poređenje između vozila. Za poreze u vezi sa vozilima i ostale dažbine zasnovane (između ostalog) na emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.