Dizajn BMW M5 Sedan

STVOREN ZA TRKU.

BMW M

Dizajn BMW M5 Sedan.

STVOREN ZA TRKU.

Dizajn BMW M5 Sedan.

BMW M5 Sedan je dizajniran za maksimalne performanse od samog početka. Od upečatljivog prednjeg dela sa širokim otvorima za vazduh i novom M maskom hladnjaka sa M amblemom do prepoznatljivih bočnih ivica i difuzora pozadi: svaki detalj doprinosi da ogroman potencijal ovog vozila dođe do izražaja. Jedna posebno sportska crta je opcioni Competition paket, koji nudi impresivan robustan izgled i još bolje performanse.

STVOREN ZA TRKU.Dizajn BMW M5 Sedan.

BMW M5 Sedan je dizajniran za maksimalne performanse od samog početka. Od upečatljivog prednjeg dela sa širokim otvorima za vazduh i novom M maskom hladnjaka sa M amblemom do prepoznatljivih bočnih ivica i difuzora pozadi: svaki detalj doprinosi da ogroman potencijal ovog vozila dođe do izražaja. Jedna posebno sportska crta je opcioni Competition paket, koji nudi impresivan robustan izgled i još bolje performanse.

BMW M

DIZAJN EKSTERIJERA.

BMW M5 Sedan. Elegantni sportista čija su impresivne mogućnosti očigledne na prvi pogled. Dizajn vozila koji koristi samo najviše standarde kao merilo.
Čim pogledamo prednji deo, sa redizajniranom M maskom hladnjaka i Adaptivnim LED prednjim svetlima, otkrivamo upečatljiv karakter moćnog sportiste u ekskluzivnoj metalik plavoj boji karoserije. Široki trag točkova M šasije vrhunskih performansi posebno se ističe u kombinaciji sa ekskluzivnim 20-inčnim aluminijumskim felnama iz Competition paketa.
Horizontalne konture mišićavih bokova vozila i i prepoznatljiva brazda otkrivaju dinamiku koju vozilo donosi na put. Žadnji M spojler, difuzor, nova zadnja svetla i crno hromirane dvostruke izduvne cevi Competition paketa su dinamički detalji koji čine BMW M5 Limuzinu prepoznatljivom, čak i kada je gledamo od nazad.

Prekinite rutinu - dizajn BMW M5 Sedan predstavlja jedinstveni sportski ambijent

M DIZAJN.

Prekinite rutinu - dizajn BMW M5 Sedan predstavlja jedinstveni sportski ambijent.

M DIZAJN.

Prekinite rutinu - dizajn BMW M5 Sedan predstavlja jedinstveni sportski ambijent.

FELNE.

Odgovaraju izrazito atletskom izgledu BMW M5 Sedan i savršene su za bezbedan prenos ogromne snage ovog sportskog automobila na put: ekskluzivne M aluminijumske felne vrhunskog kvaliteta prečnika 19 ili 20 inča sa pneumaticima različitih dimenzija napred i nazad čekaju u boksu.
Kao deo standardne ponude, BMW M5 Sedan dolazi sa sportskim 19-inčnim aluminijumskim felnama sa dvostrukim krakovima 345 M sa pneumaticima različitih dimenzija napred i nazad - savršen balans između agilnog izgleda i udobnosti. Ekskluzivni sportski set felni je takođe dostupan kao dodatna oprema: livene 20-inčne aluminijumske felne sa dvostrukim krakovima 343 M u dvobojnoj varijanti ili crnoj boji sa pneumaticima različitih dimenzija - 9J x 20 sa 265/35 R20 pneumaticima napred i 10J x 20 sa 295/30 R20 pneumaticima nazad.
BMW M5 Sedan sa Competition paketom je opremljena ekskluzivnim 20-inčnim M aluminijumskim felnama sa dvostrukim krakovima 601 M sa sportskim dvobojnim izgledom, koje su razvijene specijalno za Competition paket.

DIZAJN ENTERIJERA.

Atmosfera automoto sporta sa faktorom dobrog raspoloženja: inspiracija koju evocira BMW M5 Sedan spolja neprimetno se nastavlja kada se vrata otvore. Unutrašnjost je usmerena ka savršenoj kontroli ogromnih performansi ovog sportskog automobila dok, u isto vreme, vozač uživa u svakom kilometru.
Ergonomski dizajniran kokpit BMW M5 Sedan predstavlja savršen timski rad između vozača i vozila. Specifičnim M kontrolama se može intuitivno upravljati u svakoj situaciji tokom vožnje. Ovo omogućava povezivanje vozača, automobila i puta u jedinstvenu celinu – za intenzivno iskustvo vožnje koje oduzima dah na stazi za trku ili van nje. Redizajnirani M kožni multifunkcionalni volan sa ergonomskim osloncima za palčeve savršeno leži u rukama. M kožna sedišta vrhunskog kvaliteta, dostupna u ekskluzivnoj selekciji boja tapacirunga u rasponu od crne, preko Silverstone do Sakhir Orange, imaju bočne naslone za idealan položaj tela u bilo kojoj situaciji vožnje, bez ograničavanja vozača na bilo koji način. U BMW M5 Sedan svaki detalj enterijera savršeno se uklapa u sveukupnu kompoziciju - za sportsko iskustvo vožnje bez ikakvih kompromisa vozača.

BMW M5 Kokpit

KOKPIT.

Vrhunska sportska dostignuća su moguća ako se skoncentrišemo na suštinu: Kokpit u BMW M5 Sedan pokazuje vozaču sve važne i M specifične informacije na prvi pogled - što znači da su vrhunske performanse vožnje dobre koliko su i neizbežne.
Sa novim M kožnim volanom sa ergonomskim osloncima za palčeve i ručicama za promenu brzine, vozač ima savršenu kontrolu nad ogromnom snagom BMW M5 Sedan u svakoj situaciji vožnje. Zahvaljujući multifunkcionalnim funkcijama, ključnim elementima kontrole, kao što su M Drive kruz kontrolu, telefon i audio sistem, može se upravljati intuitivno i bez ometanja. U M dizajnu sa M amblemom i crvenim kazaljkama, instrument tabla neprekidno daje vozaču povratne informacije o M specifičnim sistemima vozila kao što su indikator promene stepena prenosa, M prenos sa dvostrukim kvačilom, temperatura ulja i trenutno izabrani M Drive program.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u detaljima – suštini prave ekskluzivnosti. Dajte puni izraz vašoj težnji ka savršenstvu.

 • BMW Individual paleta boja

  Snažno nezavisan. BMW Individual paleta boja za novi BMW M5 predstavlja dinamiku u najfascinantnijem obliku. A sportska elegancija impresionira na prvi pogled. Pure Metal Silver boja iz BMW Individual ponude, inspirisana BMW M5 konceptom, je ekskluzivna boja izuzetne lepote. Sa dubokim sjajem, aluminijumske nanočestice umešane u ovu boju predstavljaju svaki detalj prepoznatljive karoserije na najbolji i najskladniji način. To je jedinstven izgled, koji BMW M5 daje gotovo hromirani izgled koji privlači pažnju.
  Mat metalik plava boja iz palete BMW Individual ima jedinstven sjaj, što još više ističe konture BMW M5. Ovaj efekat naglašava skulpturalni karakter kola.

 • BMW Individual Merino koža

  Jedinstveni karakter BMW Individual M5 je vidljiv i u unutrašnjosti. Nova BMW Individual Merino koža u Nutmeg boj, na primer, dostiže najviše standarde kada su u pitanju izgled i osećaj. Sa svojom zemljanom bojom, nudi privlačan kontrast tamno srebrnom eksterijeru i daje unutrašnjem prostoru umirujuću dubinu. Baršunasto meka površina BMW Individual Merino kože takođe obezbeđuje izuzetno visok nivo komfora - iskustvo koje se može povezati sa njenim prirodnim poreklom. Samo pažljivo odabrana, netaknuta koža, pažljivo ofarbana rukom se koristi za ekskluzivnu Merino kožnu opremu. Ovo je luksuz u najprirodnijem stanju. A da bi vaša individualnost došla do izražaja širok spektar boja stoji vam na raspolaganju - od svilenkasto sive do Amaro smeđe.

 • BMW Individual lajsne u enterijeru

  BMW Individual lajsne u enterijeru u Piano Black boji savršeno upotpunjuju sliku. Lakirana crna boja je sama po sebi primer vrhunske veštine izrade. Nekoliko prelaza lakom uz vešto poliranje su potrebni da bi stvorili njen prefinjen, prepoznatljiv sjaj. Sve u svemu, moćan izgled je rezultat najsitnijih detalja - baš kao i u slučaju BMW M5.