BMW M

SLEDITE SOPSTVENI PUT. I POVEDITE SVET SA SOBOM.

Usluge i aplikacije u BMW M5 Sedan.

Uvek u kontaktu i u toku - sa Uslugama i aplikacijama u BMW M5 Sedan-u. Od Bluetooth Office funkcije i interneta do mobilnosti bazirane na internetu i informativnih usluga.

ConnectedDrive Usluge

CONNECTEDDRIVE USLUGE.

Opremljeno ConnectedDrive uslugama, vaše vozilo nudi veliki broj inteligentnih opcija informisanja, zabave i pomoći dok ste na putu.
Ovo uključuje BMW Online, koja vam omogućava da pristupite ažurnim informacijama prilagođenim vašoj lokaciji kao što su vremenska prognoza, vesti, onlajn pretraga i office funkcije. Pored toga, takođe je moguće kombinovati pojedinačne usluge i funkcije kao što su veb kamere, informacije o parkingu, kao i turistički i hotelski vodiči.
Takođe je uključeno i jednostavno i bezbedno korišćenje aplikacija pametnih telefona kao što je BMW Connected i još mnogo toga, bez ikakvih vremenskih ograničenja.

BMW M LAPTIMER APLIKACIJA.

Sa BMW Laptimer aplikacijom, podaci o vožnji na stazi za trku mogu biti zabeleženi i analizirani u ciju poboljšanja performansi vožnje. Snimljene informacije, podeljene po kategorijama kao što su pedala gasa, ugao upravljača, sila gravitacije i najbolje prolazno vreme, mogu biti postavljene u formi slike na Facebook ili Twitter, ili poslate elektronskom poštom.

FUNKCIJA DIKTIRANJA I BLUETOOTH OFFICE.

Ponesite kancelariju sa sobom: sa office funkcijama, možete koristiti imejl i SMS poruke pomoću Bluetooth veze u vašem vozilu. Funkcija diktiranja pretvara izgovorene poruke u tekst koji potom možete poslati putem imejla ili SMS poruke koristeći pametni telefon povezan preko Bluetooth-a sa vašim vozilom.
Sa Navigacionim sistemom Professional, Bluetooth vezom i ConnectedDrive uslugama, nećete više morati da držite telefon dok ste u vozilu. Za informacije o kompatibilnosti vašeg telefona i drugih mobilnih uređaja sa Bluetooth tehnologijom, posetite www.bmw.com/bluetooth.
Funkcija diktiranja je besplatna prvih 60 dana. Da biste nastavili korišćenje funkcije potrebno je skolpiti ugovor sa Nuance®.
Bluetooth Office vam omogućava da efikasnije koristite vreme provedeno u kolima. Povezanost Bluetooth i USB uređaja znači da na lak način možete organizovati svakodnevni život dok ste u pokretu. Elektronska pošta, datumi, zadaci i SMS poruke mogu biti prikazani na kontrolnom displeju ili pročitani naglas preko zvučnika.
Listu svih kompatibilnih mobilnih i pametnih telefona možete pronaći na www.bmw.com/bluetooth.

KONSIJERŽ USLUGE.

Da li ste oduvek želeli da znate kakav je osećaj imati ličnog batlera? Evo prilike da saznate: Uživajte u posebnoj vrsti usluge - BMW Konsijerž usluge.
Pritiskom na dugme bićete povezani sa operaterom BMW korisničkog centra koji ima ulogu "ličnog asistenta" dok ste na putu. Od traženja određenog restorana do najbližeg bankomata ili dežurne apoteke – operater BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak može poslati adresu direktno u navigacioni sistem automobila. Operater čak može rezervisati sto u restoranu ili hotelsku sobu za vas.
Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u zemlji i inostranstvu, non-stop, sedam dana u nedelji i bez ikakvih dodatnih troškova. Da biste koristili ovu funkciju morate imati aktivirane ConnectedDrive usluge.

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Online Entertainment

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje. Online Entertainment nudi direktan i neograničen pristup više od 12 miliona numera - bez potrebe korišćenja uređaja kao što je pametni telefon.
Na raspolaganju vam je veliki broj pesama za svačiji ukus. Online Entertainment vam omogućava da otvorite neograničen nalog kod BMW muzičkih partnera. Pored toga, nalog možete koristiti na vašem pametnom telefonu ili bilo kom drugom uređaju podržanom od strane odabranog BMW muzičkog partnera. Nalog se može koristiti u šest evropskih zemalja: Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Holandiji i Španiji, bez dodatnih troškova. Da biste koristili ovu funkciju morate imati aktivirane ConnectedDrive usluge.

BMW Remote App

USLUGE NA DALJINU.

Sa uslagama na daljinu i besplatnom My BMW Remote aplikacijom (dostupna u Apple App Store i Google Play Store) možete upravljati na daljinu različitim funkcijama vozila kao što su zaključavanje i otključavanje automobila. Takođe je moguće poslati adresu odredišta pronađenu korišćenjem Google™ pretraživača direktno u navigacioni sistem ako je dostupan. Osim toga, i lokacija vozila takođe može biti prikazana. Da bi koristili ovu funkciju, korisnici treba samo jednom da aktiviraju Remote Services na "My BMW ConnectedDrive" korisničkom portalu na www.bmw-connecteddrive.com.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

Informacije o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) vam pružaju najnovije podatke o stanju u saobraćaju. Precizni detalji o vremenu i trajanju zastoja se prikazuju u realnom vremenu.
Podaci se preuzimaju iz izvora poput profila kretanja iz mreže mobilne telefonije, GPS podataka vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Podaci se tako precizno analiziraju da je moguće lokalizovati zagušenje saobraćaja u krugu od do 500 metara. Na ovaj način sistem vas u realnom vremenu obaveštava o trenutnom stanju u saobraćaju na autoputevima, magistralnim putevima, seoskim putevima i brojnim urbanim putevima, i predlaže pouzdane alternativne rute.
Informacije o saobraćaju u realnom vremenu su dostupne isključivo sa opcionim ConnectedDrive uslugama.