NEDODIRLJIV.

BMW M5 Sedan.

            

NEDODIRLJIV.BMW M5 Sedan.

            

BMW M

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km

8.8 [8.3]

Emisija CO2 gasova u g/km

204 [194]

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min

550 / 1,850-5,500

Sada već u petoj generaciji, BMW M5 Sedan i dalje predstavlja otelotvorenje čistog atletskog duha. Beskompromisne performanse postavljaju ga ubedljivo na vrh, s obzirom na to kako dosledno savlađuje svaki izazov. Kada M TwinPower Turbo V8 benzinski motor i vešanje visokih performansi pokažu svoj pravi karakter, uskoro postaje očigledno da ovaj Sedan ima gene iz automoto sporta.

OTKRIJTE BMW M5 SEDAN.

Dizajn.

BMW M5 Sedan. Elegantni sportista čije su impresivne mogućnosti očigledne na prvi pogled. Dizajn vozila koji koristi samo najviše standarde kao merilo. Atmosfera automoto sporta sa faktorom dobrog raspoloženja: inspiracija koju evocira BMW M5 Sedan spolja neprimetno se nastavlja kada se vrata otvore. Unutrašnjost je usmerena ka savršenoj kontroli ogromnih performansi ovog sportskog automobila dok, u isto vreme, vozač uživa u svakom kilometru.

Dinamika vožnje.

Razvijen na trkačkoj stazi za svakodnevnu upotrebu. Kao nezavisan projekat BMW M GmbH, BMW M5 Sedan se pridržava M filozofije i savršeno kombinuje visoke performanse sa praktičnošću svakodnevne upotrebe.

Efikasnost.

Punom snagom napred - M TwinPower Turbo V8 benzinski motor u BMW M5 Sedan izgleda da potvrđuje ovaj zahtev sa svakim svojim obrtajem. Preciznost i efikasnost su ključni za tako snažan potisak. A inovativne tehnologije održavaju potrošnju goriva na minimumu.