BMW M

OGROMNA SNAGA. SAVRŠENO ISPORUČENA.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor.

BMW M GmbH inženjeri stvaraju motore koji su umetnička dela. Sa veoma efikasnim duplim turbo punjenjem, M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor je savršen za vožnju na samo granici. Lagani pritisak pedale gasa je dovoljan da uživate u proizvedenoj, spontanoj snazi.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor

M TWINPOWER TURBO 8-CILINDRIČNI BENZINSKI MOTOR.

Pretvara snagu u oduševljenje: M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor predstavlja krunu M motora. Njegova ogromna snaga od 560 KS (412 kW) i 680 Nm obrtnog momenta je dostupno u svakom trenutku zahvaljujući inovativnom TwinScroll konceptu turbo punjenja i može se dodatno povećati na 600 KS uz pomoć Competition dodatnog paketa opreme.
To je moguće putem kombinacije visokih obrtaja motora, turbo punjenja i tehnoloških detalja kao što su Valvetronic i ubrizgavanje visoke preciznosti. Sva obrtni momenat je dostupan od približno 1,500 obr/min, ocrtavajući impresivnu krivu snage bukvalno linearne isporuke snage – kao i stavljanja osmeha na lice vozača. M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor demonstrira da snaga i efikasnost nisu uzajamno isključici, uz pomoć inteligentnih BMW EfficientDynamics tehnologija kao što je regenrativno kočenje. Rezultat je prosečna potrošnjja goriva od samo 9.9 litara benzina na pređenih 100 kilometara.

  • M TwinPower Turbo
    M TwinPower Turbo