LJUT SPOLJA. PIKANTAN IZNUTRA.

BMW M6 Coupe.

LJUT SPOLJA. PIKANTAN IZNUTRA.BMW M6 Coupe.
BMW M

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km

9.9

Emisija CO2 gasova u g/km

231

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min

680/1,500–5,750

Kako se ispoljava strast? Možete pokušati brojevima. Međutim, 560 ks i 4,2 sekunde za 0-100 km/h otkrivaju tek delić onoga što čini fascinaciju modelom BMW M6 Coupé. Jedan pogled na aerodinamično optimalizovanu karoseriju dovoljan je da shvatite na koji način funkcionišu M inženjeri. Svojom impozantnom pojavom, on neposredno demonstrira to koliko je mnogo DNK iz auto-moto sporta u ovom sportskom automobilu. To se vidi i po kabini. Sa ekskluzivnim materijalima iz kolekcije BMW Individual po želji, ona zrači sportskim karakterom sve do poslednjeg detalja. Sve to svrstava BMW M6 Coupé na vodeći položaj po zadivljujućem inženjeringu. Isto važi i za agilni M TwinPower Turbo 8-cilindarski benzinski motor. Sa tehnologijama poput Aktivnog M Diferencijala i M vešanja visoke preciznosti, ovo srce vozila je savršeno podešena jedinica. A sa opcionalnim paketom Competition, BMW M6 Coupé odaje još jači trkački utisak. Sa snagom podignutom na 600 ks i dinamičnošću vožnje optimalizovanom u mnogim drugim pojedinostima, ispitivanje krajnjih granica primamljivije je nego ikada pre.

OTKRIJTE BMW M6 COUPE.

Dizajn

Dizajn.

BMW M6 Coupe izgleda kao da lebdi iznad puta, kao da je spreman da poskoči. Svaki pritisak na pedalu gasa uzrokuje da motoro uvuče svežeg vazduha kroz velike usisnike na aerodinamičnog prednjem kraju. M znaka trepti na prednjoj BMW duploj masci. Pneumatici spremno hvataju asfalt. Čista snaga pogoni sportsku karoseriju napred. Savršeni uslovi za najbolje prolazno vreme: Unutrašnjost BMW M6 Coupe pruža idealnu postavku za vožnju na granici, bez kompromisa u pogledu luksuza i odličnih materijala – čitava ponuda BMW individual kolekcije je dostupna na zahtev.
Read more
Dinamičnost vožnje i efikasnost

Dinamičnost vožnje i efikasnost.

Kada se M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor pokrene ispod produžene haube, granica između pit servisa i garaže više nije jasna. Trkački geni su očigledni – BMW M6 Coupe odiše agilnosti i preciznosti u svakom detalju. Konturisani krov spušta centar gravitacije zbog smanjenje težine – povećavajući dinamične performanse dok u isto vreme povećava efikasnosti. Sve ovo garantuje sportskom kupeu prvo poziciju svaki put.
Read more
Competition paket opreme

Competition paket opreme.

Osećaj čiste sportske vožnje: Competition paket opreme isporučuje veću snagu mootora, direktnije upravljanje i specijalno podešena suspenzija kako bi BMW M6 Coupe postigao još veči nivo performansi na putu. Snaga M TwinPower Turbo 8-cilindričnog benzinskog motora skače sa 412 kW na 423 kW. Poboljšane performanse su postignute podizanjem pritska pri višim obrtajima motora. Sportski izduvni sistem generiše naročito dinamičan zvuk motora koji oduševljava. Na trkačkoj stazi i tokom svakodnevnom korišćenju, specijalno podešena suspenzija i ekstremno dinamično direktno upravljanja garantuju da se svaka komanda volanom izvrši sa maksimalnom preciznošču. Na putu, Competition paket opreme garantuje znatiželjne poglede prolaznika sa ekskluzivnim aluminijumskim M felnama od 20“ sa kracima u stilu 601 M sa mešanim pneumaticima, zajedno sa crnim, hromiranim duplim vrhovima izduvnog sportskog sistema.
Read more