LJUT SPOLJA. PIKANTAN IZNUTRA.

BMW M6 Coupe.

LJUT SPOLJA. PIKANTAN IZNUTRA.BMW M6 Coupe.
BMW M

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km

9.9

Emisija CO2 gasova u g/km

231

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min

680/1,500–5,750

Na koji način izražujete strast? Ekskluzivni materijali iz BMW Individual kolekcije, odišu sportski karkaterom do najsitnijeg detalja. Sve ovo postavlja BMW M6 Coupe na prvo mesto u pogledu inženjeringa. Isto važi I za agilni M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor. Sa tehnologijama kao što je Active M diferencijal I precizna M suspenzija, ovaj automobile predstavlja savršeno podešenu jedinicu. Sa opcionalnim Competition paketom opreme, BMW M6 Coupe stiče još veći utisak kao da se upravo došao sa trkačke staze. Sa snagom odo 575 KS i dinamikom vožnje optimizovanom u svakom pogledu, vožnja na granici je privlaćnija nego ikad.

OTKRIJTE BMW M6 COUPE.

Dizajn.

BMW M6 Coupe izgleda kao lebdi iznad put, kao da je spreman da poskoči. Svaki pritisak na pedalu gasa uzrokuje da motoro uvuče svežeg vazduha kroz velike usisnike na aerodinamičnog prednjem kraju. M znaka trepti na prednjoj BMW duploj masci. Pneumatici spremno hvataju asfalt. Čista snaga pogoni sportsku karoseriju napred. Savršeni uslovi za najbolje prolazno vreme: Unutrašnjost BMW M6 Coupe pruža idealnu postavku za vožnju na granici, bez kompromisa u pogledu luksuza i odličnih materijala – čitava ponuda BMW individual kolekcije je dostupna na zahtev.

Dinamičnost vožnje i efikasnost.

Kada se M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor pokrene ispod produžene haube, granica između pit servisa i garaže više nije jasna. Trkački geni su očigledni – BMW M6 Coupe odiše agilnosti i preciznosti u svakom detalju. Konturisani krov spušta centar gravitacije zbog smanjenje težine – povećavajući dinamične performanse dok u isto vreme povećava efikasnosti. Sve ovo garantuje sportskom kupeu prvo poziciju svaki put.

Competition paket opreme.

Osećaj čiste sportske vožnje: Competition paket opreme isporučuje veću snagu mootora, direktnije upravljanje i specijalno podešena suspenzija kako bi BMW M6 Coupe postigao još veči nivo performansi na putu. Snaga M TwinPower Turbo 8-cilindričnog benzinskog motora skače sa 412 kW na 423 kW. Poboljšane performanse su postignute podizanjem pritska pri višim obrtajima motora. Sportski izduvni sistem generiše naročito dinamičan zvuk motora koji oduševljava. Na trkačkoj stazi i tokom svakodnevnom korišćenju, specijalno podešena suspenzija i ekstremno dinamično direktno upravljanja garantuju da se svaka komanda volanom izvrši sa maksimalnom preciznošču. Na putu, Competition paket opreme garantuje znatiželjne poglede prolaznika sa ekskluzivnim aluminijumskim M felnama od 20“ sa kracima u stilu 601 M sa mešanim pneumaticima, zajedno sa crnim, hromiranim duplim vrhovima izduvnog sportskog sistema.