BMW X4 M AUTOMOBILI.

Četiri moćna modela linije BMW X4 za tu sportsku razliku.

BMW X4 M COMPETITION.

Maksimalna dinamičnost i ekskluzivnost vožnje.
 • M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor visokih performansi
 • M xDrive sa Aktivnim M diferencijalom i 8-brzinskim M Steptronic menjačem sa Drivelogic sistemom
 • Ekskluzivni elementi dizajna i oprema
 • 375 kW/510 ks, 600 Nm, 0–100 km/h za 4.1 s
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer.

BMW X4 M.

Dinamičnost vožnje na najvišem nivou.
 • M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor visokih performansi
 • M xDrive sa Aktivnim M diferencijalom
 • 8-brzinski M Steprtonic menjač sa Drivelogic sistemom
 • 353 kW/480 ks, 600 Nm, 0–100 km/h za 4.2 s
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer.

BMW X4 M40i.

Izuzetno uravnotežene performanse i podobnost za svakodnevnu upotrebu.
 • M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor
 • BMW xDrive
 • 8-brzinski Steptronic menjač
 • 260 kW/354 ks, 500 Nm, 0–100 km/h za 4.8 s
BMW X4 M40i u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer.

BMW X4 M40d.

Snaga i efikasnost bez žrtvovanja.
 • M TwinPower Turbo 6-cilindarski dizel motor
 • BMW xDrive
 • 8-brzinski Steptronic menjač
 • 240 kW/326 ks, 680 Nm, 0–100 km/h za 4.9 s
BMW X4 M40d u boji Phytonic Blue metaliziranoj, eksterijer.
 • BMW X4 M COMPETITION.
 • BMW X4 M.
 • BMW X4 M40i.
 • BMW X4 M40d.

BMW X4 M COMPETITION I BMW X4 M.

Elementi performansi.

Dva modela, jedinstvene performanse: Sve komponente pogonskog sklopa i šasije naglašavaju trkačke korene BMW M. Nadopunjeni pravim X karakterom, obezbeđuju tipično M zadovoljstvo u vožnji na svakom putu.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, u vožnji, eksterijer, tročetvrtinski pogled otpozadi.
BMW X4 M i BMW X4 M Competition, M TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor visokih performansi.

M TwinPower Turbo inline 6-cilindarski benzinski motor visokih performansi.

M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor pruža superiornu isporuku snage i svileno glatki rad zajedno sa sportskim zvukom motora. Sa sistemima Double-VANOS, Valvetronic, High-Precision ubrizgavanjem i dva turbopunjača, on generiše 353 kW (480 ks) – u modelu Competition čak i 375 kW (510 ks).
BMW X4 M i BMW X4 M Competition, motor, M Carbon precizni podupirač.

M Carbon precizni podupirač.

M Carbon precizni podupirač pojačava rigidnost prednjeg dela i doprinosi većoj preciznosti upravljanja i tačnosti. Komponenta polimera ojačana karbonskim vlaknom vrhunskog kvaliteta ekstremno je laka i stvara pravu trkačku atmosferu kada se podigne hauba. Na ovaj način, sportski potencijal je ovde takođe oosebno dobro izražen.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer,pohgled izbliza levo sa strane, M specifično ogibljenje.

M specifično ogibljenje.

M specifičnio ogibljenje naglašava veliki dinamični potencijal vozila. Pored tri moda vožnje COMFORT, SPORT i SPORT+, vozač možew takođe da bira između tri različite postavke za sistem Dynamic Stability Control (DSC) kako bi se nivo stabilizujuće podrške podesio tako da odgovara omiljenom stilu vožnje.
BMW X4 M i BMW X4 M Competition, enterijer, kontrolni ekran, M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive i Active M diferencijal garantuje maksimalnu vuču i dinamiku vožnje kako u sportskoj upotrebi tako i u svakodnevnom životu. Zahvaljujući M specifičnoj tehnologiji, vozilo može uvek da bude direktno usmeravano i bezbedno kontrolisano na svakoj površini čak i kada snažno ubrzava iz oštrih krivina.
BMW X4 M i BMW X4 M Competition, enterijer, M ručica menjača, 8-brzinski M Steptronic menjač.

8-brzinski M Steptronic menjač.

8-brzinski M Steptronic menjač sa Drivelogic sistemom nudi brojne opcije promene stepena prenosa: od ekstremno dinamičnih do posebno komfornih, i glatkih zbog uštede u gorivu. Vozač može da ručno menja brzine koristeći ručicu menjača ili pločice na volanu, ili da ubaci vozilo u automatski mod i prepusti sav rad menjaču.
BMW X4 M i BMW X4 M Competition,enterijer, kabina, M lkožni volan, M Servotronic.

M Servotronic.

U svakoj voznoj situaciji, M Servotronic isporučuje odgovarajući snagu upravljanja, prilagođavanjem u skladu sa trenutnom brzinom vožnje. Pored toga, daje direktno i precizno upravljanje pri svim brzinama. Sistem je M specifično podešen i nudi tri različite postavke koje se mogu birati pritiskom na dugme.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M aluminijumski točak sa M Compound kočnicom.

M Compound kočnice.

Zahvaljujući upotrebi različitih materijala, M Compound kočnica postiže ne samo izuzetno usporavanje, već i visoku stabilnost i dugi upotrebni vek, kao i smanjenje težine koje ima pozitivni učinak po agilnost, dinamičnost i ubrzanje. Kočione čeljusti u plavoj metaliziranoj boji sa M oznakom obeležavaju M specifični kočioni sistem visokih performansi. Zahvaljujući specifičnom dizajnu, privremeni zvuci mogu povremeno da se čuju posle dugog, niskog ili ekstremno visokog opterećenja, koji ubrzo ponovo nestaju. Da bi se izbegla buka funkcionisanja, valja povremeno snažnije nagaziti na kočnicu. Sa vlagom na kočionim diskovima, kočioni sistem se može koristiti nasuvo kako bi se izbegla buka. Funkcionalna buka nema nikakvog uticaja na performanse, operativnu bezbednost i stabilnost kočnice.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer,pogled otpozadi sa M Sport izduvnim sistemom i difuzorom od karbona.

M Sport izduvni sistem.

M Sport izduvni sistem daje dinamičan zvuk koji se može modifikovati preko integrisanog mehanizma izduvnog ventila. SPORT i SPORT+ programi, koji se mogu odabrati preko tastera za dinamiku vožnje, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, dok program orijentisan na komfor kao prioritet ima diskretniju motornu akustiku.

BMW X4 M COMPETITION.

Elementi dizajna

Mišićave proporcije, dinamično zakošena silueta kupea i savršeno koordinisani elementi M dizajna daju modelu BMW X4 M Competition auru visokih performansi. Unutra, sportski karakter se kombinuje sa ekskluzivnim detaljima kako bi stvorili jedinstveni ukupni doživljaj.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, tročetvrtinski pogled sa strane.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, spreda sa M rešetkom u crnoj boji visokog sjaja.

M prednja rešetka.

Upadljiva M prednja rešetka u crnoj boji visokog sjaja sa oznakom modela dominira dinamičnim dizajnom M stila na prednjoj strani. Crne dvostruke letvice visokog sjaja vizuelno se nadovezuju na Double-spoke stil aluminijumskih točkova. M prednja rešetka iznosi smeo stav o sportskim ambicijama vozila i ukazuje na ogromnu snagu koja samo čeka da bude oslobođena.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, pogled izbliza otpozadi sa zadnjim spojlerom od karbona i oznakom „X4 M Competition“.

Oznaka „X4 Competition“.

Crna oznaka „X4 M Competition“ pozadi ukazuje na potencijal vozila za visoku dinamiku vožnje.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M prorez u crnoj boji visokog sjaja sa oznakom modela.

M prorezi.

Karakteristični M prorez sa oznakom linije modela, koji dodaje trodimenzionalni atletski izgled, naglašava impresivni potencijal vozila i daje izluđujući nagoveštaj izuzetnog doživljaja vožnje koji vas očekuje. On je primer za dinamičnu kombinaciju tehničke perfekcije i dizajna koji oduzima dah, sinonim za M vozila još od prvog dana.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M Carbon paket eksterijera, M spoljna ogledala sa kapama od karbona.

M spoljna ogledala

Aerodinamički optimalizovana M spoljna ogledala značajan su deo sportskog i dinamičnog M dizajna. Pričvršćana za karoseriju upadljivim dizajnom dvostrukog mosta, ona naglašavaju divnu estetiku vozila i prenose utisak preciznog inženjeringa sve do poslednjeg detalja. Dodatni LED migavci savršeno su uklopljeni u dugi, uski žljeb.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M Carbon paket eksterijera, Mzadnji spojler od karbona.

M zadnji spojler.

M zadnji spojler naglašava atletsku siluetu vozila i značajno umanjuje neželjenu silu odizanja. Proizvodi silu potiska odozgo i tako pruža vozilu dodatnu vuču zadnje osovine pri velikim brzinama i time i veću stabilnost pravca.
BMW X4 M Competition, enterijer, M Sport sedišta u koži 'Merino' Adelaide Grey.

M Sport sedišta.

Multi-podesiva M Sport sedišta sa karakterom trkačkog sedišta i delimično integrisanim naslonom za glavu pružaju odličnu pobočnu potporu vozaču i suvozaču. Pored toga, širina naslona za leđa može se individualno podešavati. Njihov specijalni dizajn sa osvetljenim M logom naglašava atletske sposobnosti vozila. (M sigurnosni pojasevi treba da budu dostupni od 8/2019.)
BMW X4 M Competition, enterijer, instrument tabla sa završnim elementima unutrašnje ukrasne lajsne ‘Carbon Fibre’.

Završni elementi unutrašnjih ukrasnih lasjni ’Carbon Fibre’.

Završni elementi unutrašnje ukrasne lajsne ‘Carbon Fibre’ na tabli s instrumentima, vratima i centralnoj konzoli, sa detaljima završnih elemenata u boji Pearl Chrome.
BMW X4 M Competition, enterijer, kabina, M kožni multifunkcionalni volan.

M kožni volan.

M kožni volan uključujući multifunkcionalne tastere, M oznaku, hromirane detalje i integrisani vazdušni jastuk sa strane vozača ima Double-spoke dizajn. Rub volana je u crnoj koži sa štepovima u kontrastnoj boji i konturama za palčeve, tako da sjajno leži u ruci. Vozač može takođe da koristi M Drive tastere kako bi birao željene postavke dok vozi.
BMW X4 M Competition, enterijer, M ručica menjača.

M ručica menjača.

Prekidač za izbor tri Drivelogic postavke za promenu stepena prenosa nalazi se kraj M logoa na gornjoj strani M ručice menjača. Dugme P za parkiranje nalazi se odmah ispod njih. U manuelnom „S“ modu, vozač može da menja stepen prenosa manuelno koristeći ručicu na tipičan M način; u „D“ modu, do promene dolazi automatski.
BMW X4 M Competition, enterijer, kabina, M specifična tabla s instrumentima.

M specifična tabla s instrumentima.

M specifična tabla s instrumentima sadrži četiri ekrana – brzinomer, brojač obrtaja sa svetlima za promenu stepena prenosa, merač goriva i temperaturu ulja – kao i indikator statusa status za M Driving dynamics sisteme – upravljanje, ogibljenje, motor, Drivelogic i M xDrive. Info ekran može se individualno podesiti i pokazuje spoljnu temperaturu i funkcije kompjutera u vozilu, na primer.
BMW X4 M Competition, enterijer, kabina, crveno Start/Stop dugme.

Start/Stop dugme.

Crveno Start/Stop dugme se nalazi na centralnoj konzoli i koristi se za pokretanje motora bez ključa, pošto vozilo bude otključano. Može se upotrebiti i da se motor isključi. Ključ vozila se prepoznaje automatski bez potrebe da se ubacuje.
BMW X4 M Competition, enterijer, završni elementi pragova vrata sa oznakom Competition.

Završni elementi pragova vrata sa oznakom Competition.

Vozača i suvozača dobrodošlicom dočekuje kraj završnih elemenata pragova vrata oznaka „X4 M Competition“ čim uđu. Oznaka na crnim umecima u pragovima vrata napred levo i desno zrači kvalitetom i ekskluzivnošću.
BMW X4 M Competition, enterijer, M sigurnosni pojasevi.

M sigurnosni pojasevi.

M sigurnosni pojasevi * sa zatezačem remena i graničnikom za silu pojasa imaju fino utkani akcent u tipičnim M bojama i naglašavaju veoma visoki kvalitet i sportski ambijent u enterijeru. (* Očekuje se da budu dostupni 8/2019)
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer, tročetvrtinski pogled sa strane.
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer, spreda, M prednja rešetka sa hromiranim detaljima i oznakom modela.
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer, 21-inčni M aluminijumski točkovi u boji Orbit Grey.
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer, M prorez sa hromiranim detaljima i oznakom modela.
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer, kape ogledala u boji vozila.
BMW X4 M in Alpine White, eksterijer, izbliza otpozadi sa oznakom modela.
BMW X4 M u boji Alpine White, eksterijer,pozadina sa izduvnim hromiranim cevima.
BMW X4 M, enterijer, sportska sedišta u koži 'Merino' Sakhir Orange.
BMW X4 M, enterijer, kabina, M kožni volan sa M specifičnim kontrastnim štepovima.

BMW X4 M.

Demonstrira svoj potencijal sa samopouzdanjem: BMW X4 M. Moćne proporcije i jasno definisana silueta dopunjeni su hromiranim detaljima na okviru prednje rešetke i prorezima kao i hromiranim iozduvnim cevima. Uglačani 21-inčni M aluminijumski točkovi u boji Orbit Grey obezbeđuju autoritativni stav iz svakog ugla. Atletski izraz se nastavlja unutra. Merino kožna sportska sedišta u boji Sakhir Orange obezbeđuju savršeni komfor sedenja za vozača i suvozača – kako u svakodnevnoj upotrebi tako i u dinamičnim krugovima na trkačkoj stazi. Ekskluzivni enterijer nadopunjuju detalji velikog kalibra kao BMW Individual krovna obloga antracit ili M kožni volan sa M specifičnim kontrastnim štepovima. (Očekuje se da gore prikazani M sigurnosni pojasevi budu dostupni od 8/2019.)

BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M Carbon paket eksterijera, klapne elemenata bočnih spojlera i vazdušne lopatice od karbona.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M Carbon paket eksterijera, kape ogledala od karbona.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M Carbon paket eksterijera, M zadnji spojler od karbona.
BMW X4 M Competition u boji Toronto Red metaliziranoj, eksterijer, M Carbon paket eksterijera, zadnji difuzor od karbona.

M CARBON PAKET EKSTERIJERA.

M Carbon paket eksterijera * naglašava atletske zahteve i ekskluzivnost vozila. Klapne bočnih elemenata spojlera u prednjem braniku, vazdušne lopatice, kape spoljnih ogledala i zadnji difuzor izrađeni su od plastike ojačane karbonskim vlaknom (CFRP). Jednodelni difuzor širi se preko čitave širine i uokviruje dva para izduvnih cevi. (* Očekuje se da bude dostupno od 8/2019)

BMW X4 M40i I BMW X4 M40d.

Dizajn i dinamičnost vožnje.

Moćan dizajn, sportska vozna dinamičnost. Sa ekskluzivnim elementima unutra i napolju kao i sa tehnološkim paketom orijentisanim prema performansama, BMW X4 M40i i BMW X4 M40d pokazuju svoju sportsku DNK.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer, tročetvrtinski pogled spreda, levo, sa svetlosnim prugama.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer, tročetvrtinski pogled spreda, desno.

Ekskluzivni dizajn.

Ekskluzivni elementi dizajna naglašavaju dinamični potencijal modela BMW X4 M40i and BMW X4 M40d kako unutra, tako i napolju. To obuhvata elemente kao što su već usisinici za vazduh, okvir rešetke, letvice rešetke i kape ogledala u boji Cerium Grey, zajedno sa sportskim sedištima, M kožnim volanom sa pločicama za promenu brzina i ekskluzivnom M40i oznakom na instrumentima, završnim elementima pragova vrata i pozadinom.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d, enterijer,kabina sa M kožnim volanom.

M kožni volan.

M kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima i integrisanim vazdušnim jastukom na strani vozača izrađen je u trokrakom dizajnu. Sa rubom volana u crnoj koži 'Walknappa' sa crnim štepovima i konturama za palčeve, on pruža direktan, atletski doživljaj upravljanja.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d, enterijer, sportska sedišta za vozača i suvozača.

Sportska sedišta za vozača i suvozača.

Individualno podesiva Sport sedišta za vozača i suvozača sadrže brojne opcije za manuelno podešavanje, uključujući širinu naslona za leđa, položaj napred-nazad i ugao naslona za leđa i sedišta. Zahvaljujući višem sedištu i jastučićima naslona za leđa, kao i dobro definisanim bočnim jastučićima, ona pružaju odličnu ergonomiju i visoki stepen pobočne potpore.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer, spreda sa M Aerodynamics paketom.

M Aerodynamics paket.

Paket M Aerodynamics naglašava atletičnost vozila i modifikuje njegov protok vazduha. Paket sadrži prednji panel sa većim usisnicima za vazduh, specijalne bočne obrube i zadnji panel sa difuzorskim umetkom. Izduvne cevi su hromirane.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer, izduvne cevi u boji Black Chrome.

Izduvne cevi u boji Black Chrome.

Upadljive izduvne cevi desno i levo sa ukrasnim lajsnama slobodne forme u boji Black Chrome daju vidljiv i čujni stav o sportskim performansama vozila.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, u vožnji, eksterijer, tročetvrtinski pogled otpozadi sa svetlosnim prugama.

Dinamičnost i agilnost vožnje

BMW X4 M40i i BMW X4 M40d nude izuzetnu preciznost i agilnost. Dinamične pobočne i podužne karakteristike su pojačane, a intenzivno zadovoljstvo u vožnji osigurano je zahvaljujući iscrpnoj novoj kalibraciji ogibljenja, M Performance-specifičnoj kalibraciji Varijabilnog sportskog upravljanja, standardnoj M Sport kočnici i BMW xDrive sistemu pogona na sva četiri točka sa naglaskom na zadnjim točkovima.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, u vožnji, eksterijer, tročetvrtinski pogled sa strane sa zarotiranim aluminijumskim točkovima.

Adaptivno M ogibljenje.

Adaptivno M ogibljenje može se elektronski podesiti u svakom trenutku kako bi odgovaralo putu i uslovima vožnje. Vozač može takođe da podesi karakteristike ogibljenja preko sistema Driving Experience Control kako bi omogućio željeni stil vožnje – od komfornog do ekstremno atletskog sa vidno agilnim upravljanjem.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer, aluminijumski točak sa M Sport kočnicom.

M Sport kočnica.

M Sport kočnica ima četvoroklipne fiksne čeljusti napred i dvoklipne pokretne čeljusti pozadi u tamnoplavoj boji sa M oznakom i opremljena je velikim kočionim diskom kako bi obezbedila izuzetne kočione performanse.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d u boji Black Sapphire metaliziranoj, eksterijer, otpozadi sa M Sport izduvnim sistemom.

M Sport izduvni sistem.

M Sport izduvni sistem isporučuje dinamičan zvuk, koji određuje mod vožnje i modifikuje se preko integrisanog mehanizma izduvnog ventila. Programi SPORT i SPORT+, koji se mogu odabrati preko sistema Driving Experience Control, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, dok program orijentisan na komfor za priroritet ima diskretniju motornu akustiku.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d, enterijer, ručica menjača, 8-brzinski Steptronic Sport menjač.

Steptronic Sport menjač.

8-brzinski Steptronic Sport menjač nudi neverovatno sportske promene stepena prenosa. Bilo automatski ili manuelno korišćenjem pločica na volanu ili ručice menjača - za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U modu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, promene stepena prenosa konfigurisane su za maksimalne performanse.
BMW X4 M40i i BMW X4 M40d, enterijer, kabina, M kožni volan, Varijablno sportsko upravljanje.

Varijabilno sportsko upravljanje.

Varijabilno sportsko upravljanje sa sistemom Servotronic dovodi do direktnog i agilnog odgovora na upravljanje i obezbeđuje manje fizičkog truda za okretanje volana. Ono reaguje na ugao volana sa promenljivim odnosima upravljanja. To poboljšava držanje u dinamičnijoj vožnji i umanjuje trud potreban za upravljanje pri parkiranju i okretanju.

M TWINPOWER TURBO BENZINSKI MOTOR.

BMW X4 M40i, M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor.

Zajedno sa 8-brzinskim Steptronic Sport menjačem, M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor u modelu BMW X4 M40i nudi impresivnu dinamiku zahvaljujući neodoljivim performansama. Opremljen TwinScroll turbopunjačem, Valvetronic potpuno varijabilnom kontrolom ventila i High-Precision ubrizgavanjem, on generiše 260 kW (354 ks) i isporučuje maksimalni obrtni moment od 500 Nm.

M TWINPOWER TURBO DIZEL MOTOR.

BMW X4 M40d, M TwinPower Turbo 6-cilindarski dizel motor

M TwinPower Turbo 6-cilindarski dizel motor modela BMW X4 M40d impresionira svojim visokim performansama i efikasnošću. Opremljen dvama TwinScroll turbopunjača sa varijabilnom geometrijom turbine i „CommonRail“ direktnim ubrizgavanjem, težinski optimalizovani motor razcija 240 kW (326 ks) i impresivni obrtni moment od 680 Nm. To garantuje odličnu propulziju i visoku dinamičnost vožnje.

BMW X4 M AUTOMOBILI.

Pomoć za vozača

Fokusiranje na ono što je važno. Sa inovativnim sistemima za pomoć vozaču i zgodnim elementima u konektovanoj kabini, BMW X4 M automobili su najsavremeniji mogući – za modernu mobilnost najvećeg kalibra.
BMW X4 M automobili, kontrolni ekran, Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Paket opreme Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje. Sadrži Surround View uključujući Top View, Remote 3D View, PDC kao i bočnu pomoć za parkiranje, Active PDC funkciju hitrog kočenja i Parking Assistanta sa lineranim navođenjem koje obezbeđuje potpuno automatsko parkiranje kako paralelno, tako i popreko u odnosu na put.
BMW X4 M i BMW X4 M Competition, BMW Head-Up Display sa M specifičnim prikazom

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display u punom koloru projektuje informacije relevantne za putovanje direktno u vozačev vidokrug, te mu tako omogućava da se potpuno koncentriše na vožnju. Informacije poput trenutne brzine i, zavisno od opreme, navigacionih uputstava, informacije o ograničenju brzine uključujući indikator zabrane preticanjha, prikazaned su zajedno sa telefonskim i zabavnim listama. BMW Head-Up Display vozila BMW X4 M i BMW X4 M Competition takođe ima i M specifičan prikaz (Molimo pogledati sliku).
BMW X4 M automobili, kontrolni ekran, navigacioni sistem Professional.

Navigacioni sistem Professional.

Navigacioni sistem Professional uklj. 10,25" LCD kolor ekran i Radio BMW Professional sa DVD drajvom dolazi sa više od 20 GB memorije npr. za audio datoteke. Njime se upravlja intuitivno preko iDrive Touch kontrolera i sedam funkcionalnih obeleživača ili alternativno preko Touch Display ekrana.

TEHNIČKI PODACI.

Odaberite model

Težina

Neopterećena težina EU u kg 2045
Max.dozvoljena težina u kg 2500
Dozvoljeno opterećenje u kg 530
Dozvoljeno opterećenje osovine napred/nazad u kg 1.185/1.425
Min. kapacitet prtljažnika (sedišta podignuta ili krov spušten) u l 525
Max. kapacitet prtljažnika (sedišta spuštena ili krov podignut) u l 1430
Vučena masa (bez kočenja) u kg 750
Vučena masa 8% (sa kočenjem) u kg 2400
Vučena masa 12% (sa kočenjem) in kg 2400

Motor

Cilindri/ventili 6/4
Zapremina u ccm 2993
Hod/promer u mm 90,0/84,0
Snaga motora u kW (KS) pri 1/min 375 (510)/6.250
Obrtni moment (Nm) pri 1/min 600/2.600-5.950
Odnos kompresije : 1 9.3

Performanse

Najveća brzina u km/h 250 (285)
Ubrzanje 0–100 km/h u s 4.1

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 13,5-12,8
Vangradska u l/100 km 9,0-8,7
Kombinovana u l/100 km 10.5
Kombinovane emisije CO2 u g/km 239
Zapremina rezervoara, približno u l 65

Točkovi

Dimenzije prednjih guma 255/40 ZR21
Dimenzije zadnjih guma 265/40 ZR21
Dimenzije i materijal prednjih točkova 9,5 J x 21 inča, EH2 aluminijumski
Dimenzije i materijal zadnjih točkova 10 J x 21 inča, EH2 aluminijumski

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X4 M:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,5
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 239

  BMW X4 M Competition:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,5E
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 239

  BMW X4 M40i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,1–9,0
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 206–205

  BMW X4 M40d:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,6–6,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 173–170

  nformacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“ koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka, te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se osiguralo poređenje između vozila. Za poreze u vezi sa vozilima i ostale dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.