Upečatljivi M dizajn BMW X5 M

SNAGA NIKAD NIJE BILA TAKO PROSTRANA.

BMW M

Upečatljivi M dizajn BMW X5 M.

SNAGA NIKAD NIJE BILA TAKO PROSTRANA.

Upečatljivi M dizajn BMW X5 M.

Sportski automobil koji može udobno primiti pet ljudi. Kompletirano vozilo sa prisustvom koje garantuje porast adrenalina. SUV sa dizajnom koji odiše impulsivnim temperamentom na prvi pogled. Kontradikcije koje BMW X5 M lako kombinuje. Ovo vozilo označava čistu strast za vrhunskim performansama i udobnosti koja ne postoji u sportskom automobilima.

SNAGA NIKAD NIJE BILA TAKO PROSTRANA.Upečatljivi M dizajn BMW X5 M.

Sportski automobil koji može udobno primiti pet ljudi. Kompletirano vozilo sa prisustvom koje garantuje porast adrenalina. SUV sa dizajnom koji odiše impulsivnim temperamentom na prvi pogled. Kontradikcije koje BMW X5 M lako kombinuje. Ovo vozilo označava čistu strast za vrhunskim performansama i udobnosti koja ne postoji u sportskom automobilima.

BMW M

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Širok prednji branik automatski privlači poglede. Veliki usisnici vazduha ukazuju na snažan motor koji jedva čeka da krene. M dupla prednja maska je okružena hromiranim ramom. Upečatljiva prednja svetla privlače vaš pogled na bokove, gde obla linija pregiba i impozantni pragovi pomažu u stvaranju sportske siluete koja očigledno naglašava veličanstveno prisustvo vozila. Zadnji kraj BMW X5 M je podeljen horizontalnim linijama, što stvara dinamičniji izgled i naglašava širok stav vozila. Dupli vrhovi izduvnog sistema ispod zadnjeg branika i difuzor su karakteristike preuzete iz sveta automoto trka. BMW X5 M je idealno opremljen za sportsku vožnju – i u isto vreme, nudi potpunu svakodnevnu praktičnost i robustnos koji možete očekivati iz bilo kog X modela.

SNAGA TAKOĐE MOŽE BITI PRIVLAČNA.

SNAGA TAKOĐE MOŽE BITI PRIVLAČNA.

Dizajn BMW X5 M – na filmu.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

U spostvenoj klasi: u BMW X5 M luskuz se sreće sa sportskim duhom. U isto vreme, varijabilna unutrašnjosti nudi velik stepem funkcionalnosti. Sa opcionalnim M multifunkcionalnim sedištima, finom Merino kožom i sofisticiranim šavovima i Alcantara tapacirungu krova stvara fascinantan konstrast – samo jedan od primera kako ekskluzivna ponuda iz BMW Individual kolekcije može da dodat vaš ličan dodir unutrašnjosti automobila.
Okruženje na instrument tabli i operativni elementi odišu kvalitetnom ergonomijom. Ova činjenica je naglašena mat hromiranim elementima kao i ukrasnim lajsnama od finog drveta i karbona. M ručica menjača i tasteri za promenu dinamičnosti vožnje na centralnoj konzoli su okrenuti kao vozaču. Lopatice za promenu stepena prenosa na M kožnom volanu garantuju trkački osećaj vožnje dok izdugnut položaj vožnje omogućava odličnu preglednost. Unutrašnjost BMW X5 M savršeno kombinuje elemente M automobila i X modela kako bi se stvorio osećaj prostranosti. Udobnost je zagarantovana – sa mnoštvom adrenalina.

M MULTIFUNKCIONALNA SEDIŠTA.

Ekskluzivna M multifunkcionalna sedišta reflektuju dinamičnost spoljašnjosti unutar automobila. Vozač i suvozač se mogu opustiti u kožnim sedištima sa utisnutim M logom na naslonu za glavu.
Čak i tokom veoma dinamične vožnje, duboka sedišta, izražene bočne ivice i delovi za ramena garantuju odličnu bočnu podršku u svakom trenutku. Veoma udobna, ova sedišta su dizajnirana da se savršeno uklope sa izvanrednim sportskim perfromansama vozila i nude visok nivo udobnosti na dugim putovanjima.
Integrisani nasloni za glavu naglašavaju sportski izgled. Sedišta su opremljena velikim brojem opcija, uključujući elektronski podešavanje dubine sedenja, visine naslona za glavu i širine naslona za leđa.
Sedište ima proreze na vrhu naslona za leđa, stvarajući utisak lakoće. Ovaj utisak je dodatno naglašen kontrastnom oblasti ispod proreza. Dupli šavovima u konstrastnoj boji daju sedištu veoma ekskluzivan izgled i naglašavaju Merino kožu sedišta.

KOKPIT.

Jasne strukture, kvalitetna ergonomija i nepobediv pogled: U kabini BMW X5 M vozač i suvozač se pretvaraju u pilote. U sedištima koja nude izvanrednu stabilnosti čak i u najoštrijim krivinama i, zahvaljujući njihovom izdugnutom položaju, pružaju jasan uvod na stvari oko vas. Sa direktnim pristupom najvažnijim funkcijama, M kožni volan garantuje apsolutnu kontrolu, dok vas lopatice menjača inspirišu da brzo menjate stepene prenosa. Uz pomoć M Drive tastera, M režimi vožnje se mogu aktivirati radi maksimalnog uživanja u vožnji. Uvek u skladu sa vašom vizijom: Head-Up ekran sa specijalnim M funkcijama kao što je svetlo za promenu stepena prenosa, koji ukazuje na idealni trenutak za promenu stepena prenosa. Baš kao u automoto sportu, ali dodatnim bonusom udobnosti. Klima uređaj, navigacija i radio uređaj su postavljeni desno od vozača, što znači da suvozač takođe ima lak pristup mnogim funkcijama.

FELNE.

BMW X5 M dolazi sa M aluminijumskim felnama od 20“ u stilu 611 M, kao delom standardne opreme. Optimizovane da pruže izvanrednu dinamičnost vožnje, prednji pneumatici sa dimenzijama 285/40 R20 Y i zadnji sa dimenzijama 325/35 R20 Y nude savršeno prijanjanje, direktno upravljanje i odziv. Alternativno, livene aluminijumske M felne od 21“ sa duplim kracima u stilu 612 M odišu snagom i jednostavno privlače vaš pogled. Bez obzira sa koju se varijantu odlučite, obe vrste felni su brušene sa komplikovanim dizajnom i upečatljivim dvobojnim izgledom.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera je otkrivena u svakom detalju – suština prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju za savršenstvom uz pomoć BMW Individual opreme za BMW X5 M.

 • BMW Individual boje

  Ispolirana elegancija kombinovana sa beskrajnom dinamikom – novi BMW X5 M sa metalik bojom Pyrite Brown iz BMW Individual ponude. Zahvaljujući mikroskopski maloj Xirallic® pigmentaciji, inače svetlo siva boja dobija nijanse srebrne pod direktnim sunčevim svetlom. To je veoma luksuzan efekat koji uspostavlja fascinantan konstrast sa impresivnim dimenzijama i snažnim prisustvom ovog vozila. Oni koji žele da daju BMW X5 M drugačiji karkater mogu izabrati drugu boju – BMW Individual Azurite Black metalik.

 • BMW Individual Merino koža

  Individual luksuz koji možete osetiti i videti: Novi BMW X5 M takođe postavlja nove standarde unutar automobila. Naročito upečatljiva kombinacija iz BMW Individual je fina Merino koža u Criollo Brown boji, instrument tabla presvučena crnom kožom ili radi uzbudljivog kontrasta, Alcantara tapacirung krova u Smoke White boji. Sve ovo rezultira luksuznim osećajem bez premca. Dodatni izbori boja veima fine Merino kože iz BMW Individual ponude vam omogućavaju da vaš BMW X5 M bude stvarno jedinstven. Koja boja najbolje izražava vaš jedinstveni karkater?

 • BMW Individual ukrasne lajsne

  Potpun izbor savršenih boja: BMW Individual ukrasne lajsne u Piano Black boji sa impresivnom dubokom bojom visokog sjaja stvara blistav kontrast sa svilenkastom Criollo Brown Merino kožom. BMW Individual ukrasne lajsne ood drveta, ručno izabrane i napravljene, su podjednako upečatljive: bez obzir da li se radi u delikatnom šablonu Sen Light Brown ili uzbudljivom Ash Vulcano Brown.

 • Dodatna BMW Individual oprema

  Dodatak instrument table presvučene kožom iz BMW Individual ponude unosi novu dimenziju prefinjenosti unutrašnjosti automobila. U zavisnosti od izbora BMW Individual Merino kože, dostupne opcije su ili Black ili Scotch dark. Sa BMW Individual rashladnom pregradom, užitak u vožnji je još prisutniji. Brzo i lako se uklanja, tako da se kompletna zapremina prtljažnika može biti dostupna po potrebi.